Моят партньор изневерява? Приложения, които скриват текстовите съобщения и телефонните обаждания

Един от нашите най-лоши страхове във връзка е вероятно перспективата на нашия партньор да ни измами. Това е едно от най-трудните неща, които трябва да преминете, и ако сте подозрителни към тях, е още по-трудно да се изправите пред тях. Нещо, което прави всичко това още по-трудно, е да разберете дали всъщност те изневеряват или не.

Моят партньор е измама?

Има много начини да разберете дали сте подмамени. Едно нещо, което трябва да запомните, обаче, е, че някои от тези знаци могат да означават много различни неща. В крайна сметка ще трябва да ги хванете, за да знаете със сигурност. Но това са определено признаци, че нещо е изключено и вашият партньор може да изневерява.

Моят партньор изневерява? Приложения, които скриват текстовите съобщения и телефонните обаждания

 1. Те защитават телефона си от теб.

Тъй като комуникираме най-много чрез нашите телефони, е много вероятно, че ако изневеряват, те ще изпращат текста на другия човек и дори ще ги извикат. Ако партньорът ви скрие телефона си от вас, когато получат съобщение или обаждане, това е знак, който те изневеряват.

 1. Те работят по-дълго.

Сега това може да е напълно основателна причина, поради която остават по-дълго на работа. Ако обаче се обадите в кабинета си и те не са там, когато казват, че ще бъдат, това е добра възможност те да използват "закъсняло", за да не сте подозрителни, ако не работят с другия човек.

 1. Те са неясни къде отиват.

Най-значимите други ще дадат конкретни подробности за това, което правят и кога. Обикновено знаете дали отиват в магазина, приятели или в бара. Ако партньорът ви внезапно е твърде неясен относно местонахождението си, възможно е да изневеряват.

 1. Те имат нов "приятел".

Ако те започнат да говорят за този нов приятел в живота си, но всъщност няма да ви дадат име или да ви позволят да ги срещнете, това би могло да бъде техният нов любовник. Много хора дори дават на новия си човек друго име, така че да не се подозирате.

 1. Те действат далечно спрямо вас.

Ако се чувствате така, сякаш сте отблъснати от тях и те правят разстояние между вас, те биха могли да изневеряват. Въпреки че хората изневеряват, те все още се чувстват виновни за това и следователно те ще ви избегнат, за да се чувстват по-малко виновни за аферата. Просто се уверете, че те не са много заети или разсеяни с други стресови усилия.

 1. Те са променили ежедневното си поведение.

Повечето хора имат рутина и се придържат към тази рутина. Вие знаете какво правят всеки ден и как действат през целия ден. Ако това поведение се промени рязко с привидно без причина, това може да се дължи на това, че те ви изневеряват. Когато те започнат да ви изпращат съобщения по различно време или да отиват някъде, когато обикновено са седнали вкъщи, това е знак, че виждат някой зад гърба ви.

 1. Те използват приложения, за да прикрият информацията за телефона си.

Има няколко различни приложения, разработени за измамници. За съжаление, тези приложения помагат да се скрие фактът, че измамите от партньора си. Има много различни видове, които имат различни функции, но в крайна сметка, ако виждате изневеряващи приложения на телефона си, знаете какво означава.

Приложения, които скриват текстовите съобщения и телефонните обаждания

Един огромен знак, който вашият партньор е да изневерява, е, ако използва някое от тези приложения. Те имат способността да скриват информацията си за текстови съобщения и дори телефонните обаждания. Ако виждате тези приложения на телефона си, бъдете подготвени за влошаване.

Моят партньор изневерява? Приложения, които скриват текстовите съобщения и телефонните обаждания Моят партньор изневерява? Приложения, които скриват текстовите съобщения и телефонните обаждания

 1. Скрий моите повиквания / Текст - Бейзбол

Това приложение е приложение за примамки. Изглежда точно като бейзболна игра, но всъщност е отделно приложение, което позволява на някого да разговаря с тайно лице с друго лице. Ако вашият значителен друг има андроид телефон и те имат това приложение на него, не се заблуждавайте с начина, по който изглежда. Това всъщност е приложение, което изтрива и блокира текстови и телефонни обаждания от гледането ви.

Моят партньор изневерява? Приложения, които скриват текстовите съобщения и телефонните обаждания Моят партньор изневерява? Приложения, които скриват текстовите съобщения и телефонните обаждания

 1. Скрий текста ми - невидим

Това е друго приложение за андроиди, което прикрива вашите текстове и обаждания от всеки друг. Човек може да използва това за до 5 души и е почти невъзможно да се види. Самото приложение е невидимо на екрана и се отваря само след докосване до дъното му. Пазете се от това приложение и не забравяйте да проверите дали е там. Когато докоснете долната част на черния екран, ще се появи червено поле и така въвеждате приложението.

Моят партньор изневерява? Приложения, които скриват текстовите съобщения и телефонните обаждания

 1. Тигър Текст

Това приложение е налице както в iOS, така и в Android. Тя е различна от другите две приложения, защото не крие текстове или телефонни обаждания, но всъщност ви дава съвсем различен начин за комуникация с някого. Той дори изтрива вашия разговор след определен период от време. Пазете се, ако вашият партньор има това.

Моят партньор изневерява? Приложения, които скриват текстовите съобщения и телефонните обаждания

 1. CoverMe Частни повиквания Тайно текстово съобщение Скриване на приложение

Това е друго приложение, използвано за скриване на текстови съобщения. Можете да решите какво искате да скриете, за да можете да провеждате лични разговори, които да бъдат заключени. Ако вашият значителен друг има това приложение на телефона си, те определено ви изневеряват.

Какво да направите, ако те изневеряват

Знаейки какво да правите, когато хванете някой, който изневерява, никога не е лесно. Най-доброто, което трябва да направите, е да се изправите срещу тях. Говорете за вашите притеснения и че сте подозрителни към измамата си. Ако те напълно отрекат и имате доказателство, покажете ги и поискайте обяснение. В повечето случаи те няма да имат такъв и ще се хранят с измамата. Но никога не ги прощавайте. Измамата унищожава доверието ви и когато не можете да се доверите на някого, вече не можете да изградите здрави отношения с него. Ако те имат приложения в телефона си, които подсказват, че изневеряват, помолете ги да обяснят какви са те, ако те отрекат да ви изневеряват. Като цяло, може да се наложи да се подготвите за най-лошото и да оставите човека, който ви изневерява.

Измамници са най-лошия тип хора там и е тъжно, че има и толкова много приложения, които да помогнат на човек да мами. Знаейки признаците на измамник и приложенията, които може да използват, може да ви помогне да ви спаси от удари.

Leave A Comment

17 − 9 =