Козирог човек в любов

Главен изпълнителен директор на компанията, уважаван адвокат, световноизвестен главен готвач - това са само някои от кариерите, които вероятно ще има Каприкорн. Козирозите са изключително решителни и самодоволни, а те няма да спрат, докато не получат това, което искат, дори ако това означава, че пътувате през ужасни препятствия, за да стигнете до там. Козирозите винаги виждат реалността на всяка ситуация, а не фантазията, която им дава предимство в определени ситуации - особено бизнес ситуации. Няма да откриете козирог, който да отнеме известно време, за да прозира за неща, които никога не биха могли - биха предпочели да определят следващия си ход по важна тема.

голям-1

Видът на жената Козирог нужди

Козирозите обикновено са малко срамежливи и запазени отначало, така че да не се втурват в нищо. Те виждат взаимоотношенията като дългосрочна инвестиция и са склонни да падат за някого бързо след влизането си в една връзка. Въпреки това, те предпочитат да се отдръпнат и да преценят своя потенциален партньор, преди да направят своя ход. Ето защо Козирог се нуждае от истинска жена с различна личност, от някой, който харесва същите неща, както го правят. Те не падат за някой с просто красиво лице, затова Козирог обикновено няма да ходи на осем инчови стилети и мини пола. Козирога се нуждае от дама, която е толкова инвестирана във взаимоотношенията, колкото е и е готова да отиде на допълнителната миля, за да може тя да работи. Той не иска жена, която играе игри, а по-скоро зряла жена, която търси дълги взаимоотношения и желае да работи чрез проблеми.

голям 3

Козирог във връзката

За Козирога, дори намирането на потенциален партньор е малко трудно. Козирогът ще седи и ще се погрижи за известно време, като отбелязва какво харесва или харесва жената и анализира личността й. Той иска да се увери, че ще си струва времето - мач, направен на небето, така да се каже. Това е казано, мъжът на Козирог не е играч и не ходи за една нощ. Той няма да падне за момиче, заради начина, по който изглежда, и много би предпочел да опознае една жена преди дори да влезе в някаква връзка. След като Козирог е изучавал потенциален партньор от доста време, той ще може да да определи дали си струва инвестицията или не. (Козирозите винаги преценяват нещо дългосрочно - дали това е връзка или бизнес предложение).

След като влезе в отношенията, Козирог може да изглежда малко неудобно. Не е, защото той не е интересен (всъщност това е точно обратното!), Това е повече, че той не иска да се отрази на голяма част от чувствата си в началото и да съсипе всички възможности. Козирогът знае, че е изключително в теб и не иска да забърква нищо, затова се опитва да не изплаши партньора си с твърде много романтика. Въпреки това, след като връзката се е преместила през първите няколко месеца на запознанства, се показва друга страна на Козирог: неговата любяща, любяща страна - страната, където той ви позволява да знаете, че ще направи всичко, за да ви държи на ръцете.

За да се каже ясно, Козирог търси дългосрочна връзка. След като е намерил своето "перфектно момиче", ще направи всичко, за да я задържи. Той иска да бъде мъж на къщата и да вземе от своята дама, но също така има жена, която е сигурна и харесва същите неща като него. Въпреки това, Козирог ще има проблем, ако жена му го надмине по какъвто и да е начин (кариера мъдър, родител мъдър и т.н.).

Козирог в спалнята

Мнозина смятат, че Козирог може да е скучен в спалнята. Неговото практическо отношение и липса на въображение може да изглежда скучно, но това е точно обратното. Всъщност, Козирог обича да се хареса на своя партньор. Според него най-добре е да намерим едно или две неща, които да работят и да се придържат към него. Той непрекъснато ще усъвършенства тези няколко умения, докато не може да ви угоди в рамките на няколко минути. Въпреки това, Козирог има копнеж да угоди на жена си по какъвто и да е начин, така че ако сте в камшици, сметана или секси костюми, може да сте в състояние да го повлечете в него. Ако обичате да се третирате като кралица в спалнята (без да се налага да връщате услугата), тогава определено ще имате прекрасно време с Козирог.

голям 4

Отрицателна страна на човек от Козирог

Един от най-големите отрицателни влакове на Козирог е, че той е склонен да песимистично. Козирогът, който е надвиснал и упорит работник, винаги вижда себе си като "не достатъчно добър". Той използва това песимистично отношение в повечето аспекти на живота си и мнозина смятат, че това негативно мислене е малко раздразнение.

Друг проблем, който може да забележите с Козирога, е тяхната упоритост. Козирозите имат определен начин да вършат нещата. Те харесват това, което харесват и това е всичко. Ако не сте съгласни, те наистина не искат да го чуят. Те са останали по пътя си и вярват, че това, което мислят или правят, е най-добро. Това очевидно може да се случи на нервите на някого, но ако можете да работите с упоритост на Козирозите, ще се насладите на техните положителни черти.

Накрая, Козирозите имат склонност да се срамуват, особено в началото на връзката. Това може да раздразни някои жени и да ги остави да мислят, че човекът е незаинтересован. Жените обаче трябва да си припомнят, че мъжете от Козирозите просто са срамежливи по природа и не искат да се откажат твърде много от самото начало. Задръжте на връзката и ще видите, че човекът цъфти в трудолюбива и изключително посветена личност, която работи неуморно за жена си.

Съвместимост

Козирог и Телец: Двамата правят прекрасен мач, като и двамата са лидери с реалистичен подход. Просто се уверете, че добавяте много забавление и вълнение, за да поддържате нещата интересни или вашите дела могат да станат светски.

Козирог и Козирог: Перфектните две! И двамата имат цели и решителност, необходими за осъществяване на взаимоотношения, и двете могат лесно да имат бизнес партньорство едновременно. Въпреки това връзката може да бъде скучна след време, така че не забравяйте да отнеме време за някои забавни дейности.

Козирог и Риби: И двамата предлагат изобилие от дълбочина и комуникация и ако двойката може да се научи да оценява крайните различия помежду си, връзката ще процъфти много. В този случай, противоположностите привличат и могат да направят за едно вълнуващо и изпълняващо време!

Козирог Човекът в орехова кост

Козирогът не е трудно да се разбере или е много мистериозен. Той има две цели в съзнанието: как да стигне до върха на кариерата си (или някаква друга много търсена цел) и да намери перфектната жена за дългосрочна и дълбока връзка. Козирозите са изключително посветени и предпочитат да се придържат към корените си, без да приемат лесно другите. Те се нуждаят от жена, за която могат да се грижат за цял живот, гала, който е готов да се справи с упоритата и родствена личност. Но не позволявайте на трудолюбивия му начин на мислене да ви поразява от запознанството с Козирог. Тези сладки мъже са удоволствие в спалнята, без да се нуждаят от фантазия крака и ще работят безкрайно, за да гарантират, че жена му е щастлива - когато става въпрос за цялостната връзка, финанси, домашен живот и още.

Кредит за изображението: Ема, Лорана, Джеймс.

Leave A Comment

+ 22 = 24