Къде да се срещнем с богатите мъже

Искате ли да срещнете амбициозен и уверен човек, който знае как да изпълни план? Ами има някои места, на които често се срещат, че можете да започнете да честите. Интелигентните и мотивирани мъже могат да извлекат най-доброто в нас и да ни помогнат да се стремим да бъдем успешни. Нека да разгледаме къде да се срещат богати мъже.

[Прочетете още: Как да имам богат човек ]

богат 3

Повечето модни хотели ще разполагат с бар и ресторант, които вие и приятелката ви може да отидете дори и да не сте гост. Бъдете готови да похарчите повече от обичайното за предястие или коктейл, но ще се смесите с хора, които са в бизнеса и живеят луксозен живот. Обикновено ще можете да кажете по начина, по който човек е облечен, но често небрежно облечените мъже са сигурни, а тези, които вървят отгоре с облеклото си се опитват да бъдат някой, когото не са. Просто бъдете сигурни, че първо ги познавате, за да сте сигурни, че не правят нещата, а също и да се уверите, че не са женени. Разгледайте минералните извори и вижте дали има събития и в хотелите.

  • Изключителни острови

Това не е тайна богати и задвижвани мъже се нуждаят от време, за да се отпуснете и презареждане, защото нека да го изправи, те работят усилено. Често те трябва да променят природата си, за да намерят спокойно място, което е топло и уединено. Турците и Кайкос са гореща дестинация, както и Хавай и Коста Рика. Помислете колко забавно би било да резервирате пътуване с най-близките си приятели и може би да се срещнете с човека на вашите мечти!

  • Фантастични партита

Ако обичате да се обличате, имате късмет! Определено можете да се смесите с хора, чийто живот е организиран и полиран в луксозни партита. Можете да намерите предимства, гала, премиери и скоро ще бъдете в мрежата от събития. Модните събития могат да привлекат и мъже с изискан стил на стил. Не забравяйте да обърнете внимание на нещата, които казват, и да определите дали те изглеждат като солиден човек, първо ги разглеждайте като опция. Парите или никакви пари, има някои хора, които не заслужават вашето време. Все пак ще трябва да приложите стандартите си към този човек и да видите дали той ще се измери.

 

  • Спортни събития

Мъжете, които са добре, често се смесват с бизнес партньорите, дори когато не работят, за да могат да се възползват от възможностите и да останат в знанието. Те често посещават спортни събития, но за да могат да говорят, те имат частни кутии или се раздават в клубовете. Ако изобщо се интересувате от спорт като футбол, конни надбягвания, тенис или голф, вижте дали можете да получите билети за някои игри за вас и приятел. Може да е забавно!

 

  • Яхтени клубове

Хората, които работят много често, трябва да изчистят главите си и да се качат на лодка по водата е чудесен начин да оставим грижите ви да се стопят. Помислете колко забавно би било да се отпуснете на лодка с новия си мъж! Обикновено можете да отидете до ресторанти, които имат пристанища в близост до яхтени клубове и се смесват с котелките. Яхт клубовете понякога държат събития, както и да се чувстват свободни да гледат на уебсайта си или да спрат и да питат.

  богат 5

  • Дегустации на вино

Богатите мъже изглежда имат изискан вкус и непрекъснато се опитват да научат за нови неща, които са внимателно изработени като изискани вина. Може да искате да проверите дегустация на вино или да посетите винарска изба, за да видите кой се намирате. Не забравяйте да се обличате, за да впечатлите, за да се откроите от тълпата. Разбира се, това, което е най-важно, е, че сте сами, ще трябва да се чувствате комфортно с човека, с когото сте запознати правилно? Така че не се опитвайте да бъдете някой, когото не сте.

  • Висококачествени барове

Като вървим с темата за изискан вкус, много богати хора обичат да пият бира или уиски от висок клас в луксозен бар. Разберете кое е любимата ви напитка или просто поръчайте клуб сода. Не е нужно да пиете, за да отидете в бара и те често ще имат вкусни десерти или храна. Може би правилно е да се срещате на друго хубаво място с приятелка веднъж седмично и да видите какви нови приятели срещате. Очевидно ще искате да намерите по-хубавите места с велики ревюта, които се гордеят с услугата и ще бъдат в богатите райони на града или града. Можете да попитате кои други места препоръчват.

 

  • Кънтри клубове

Това, което много богати хора са разбрали, е, че трябва да поддържат тялото и умовете си активни, така че често да играят и да работят усилено. Можете да се присъедините към родния клуб и да започнете да опознавате хората, като просто посещавате събития и класове, които се предлагат. Колкото повече показвате лицето си, толкова по-лесно ще бъде да направите приятели и може би да получите въведение от някой, когото вече познавате.

 

  • Популярни ресторанти

Богатите хора обичат храната си и обичат да са с най-високо качество. Те обичат да опитат различни места, за които е известно, че продават най-добрите продукти и предлагат най-доброто обслужване. Разберете кои са най-добрите ресторанти в района ви и отидете да ги проверите. Дори да отидете на десерт с приятелката си, никога не знаете кой бихте могли да срещнете. Хей ще опитате и вкусна храна в процеса на среща с вашия мечтател!

богат 6

  • Скъпи магазини

Вярно е. Мъжете, които имат пари, могат да си позволят да купуват продукти с по-високо качество и често се гордеят, че вземат умни решения и купуват стоки от висок клас, които след една година няма да се разпаднат. Нещата, които са направени от занаятчии или които са изключителни и трудни за намиране, привличат вниманието на мъже, които ценят вниманието към детайла. Така че проверете местните търговски райони и намерете магазини, които продават най-добрите марки.

 

Надяваме се, че имате някои идеи сега и можете да излезете и да се забавлявате, когато срещнете своя мистериозен човек! Отделете време да ги опознаете и се уверете, че те са достатъчно добри за вас, независимо колко пари имат. Не забравяйте, че само защото имат пари, не означава, че знаят как да се отнасят с жената правилно.

Leave A Comment

48 − 41 =