Какво означава това, когато той ви прегръща?

Прегръдките са фантастични! Сериозно всички се нуждаем от нас, за да ни подкрепят, да ни утешават и да ни дават топло, всичко ще бъде добре. Всъщност физическото докосване е толкова важно за човешкото благополучие, че фокусът върху семейството казва: "Многобройни изследователски проекти в областта на детското развитие са направили това заключение: Бебетата, които са държани, поглаждани и целувани развиват по-здравословен емоционален живот от тези, които са оставени за продължителни периоди от време без физически контакт. "

Но какво означава това, когато ви прегръща здраво??

Какво означава това, когато той ви прегръща?

Това може да означава, че това е неговият доминантен любовен език. Хората са склонни да изразяват любовта по начина, по който искат да я получат, а вашият човек може да се насочи към физическата страна на обичта. Това означава, че контактът с вас е много важен за него и това може да бъде всичко - от целуване, държане и прегръщане. Ако това е неговият господстващ език на любовта, уверете се, че сте се отзовали. Това е важен аспект на връзката за него.

Бяхте ли нервен напоследък или се чувствате малко надолу? Той има ли? Установено е, че прегръдките увеличават чувството за сигурност при хора, страдащи от депресия, както и ниско самочувствие или безцел. Прегръщането, дори безжизнените предмети, като плюшени мечета, може да помогне тези симптоми да станат по-лесно управляеми. Вашият човек може да реагира на подсъзнателните сигнали, които изпращате, или да ви изпраща някои от собствените си. Един от вас може да се нуждае само от това стабилно утешение.

Може би вашият човек просто трябва да се чувства близо до вас. От безбройните човешки емоции има много, които остават без имена. Все пак можем да разберем дълбоката нужда да докоснем и да се докоснем. Много от вас може да бъде успокояващо (или стимулиращо) за любимия ви. Когато прегръщаш, той се забавлява с много от сетивата си. Той ви докосва, може да мирише на аромата ви и да ви види наблизо.

Прегръщането може да бъде предшественик на други любовни дейности и може би това е това, което той има предвид. Прегръщането освобождава окситоцин и серотонин, които ви помагат да се почувствате по-дълбоко свързани помежду си. Прегръщането също води до целувка (една от многото причини, поради които правилата, разчитащи на Duggars, не го позволяват преди брака). Всъщност те не са в малцинството, макар че може и да не изглежда така. 64 процента от световните култури изобщо не се целуват, оставяйки небрежно успокояване само зависимо от прегръдките.

Друга причина, поради която той може да се свърже с вас по-специално, е, че прегръщането или докосването между приятели (нещо, което някои групи момчета не се чувстват спокойно да правят на първо място) само му дава сянка на чувствата, ти го правиш. Точно така, прегръщайки те, партньора му, наистина е по-добре за него. Тялото му го знае, дори ако съзнателното не го прави. Вие сте неговата добра чувствена зависимост!

Накрая, стига да е консенсуално и да ви накара да се чувствате комфортно, продължете и го изтръгвайте! Установено е, че прегръдките имат дори по-високи ползи за жените. Уебсайтът Upvee е стигнал досега, за да каже, че жените се нуждаят от прегръдка веднъж на ден, за да поддържат добро здраве. В статията им се казва: "Беше добре известно, че прегръщането може да намали кръвното налягане и да намали риска от сърдечни заболявания. Новото проучване показа, че това важи особено за жените. "

Точно така, момиче! Отиди да прегърнеш!

Leave A Comment

+ 61 = 64