Какво наистина означава човек, когато ви призовава сладък, секси или красив

Получаването на комплимент се чувства страхотно. Обичаме да чуем, че някой друг мисли, че сме страхотни и това е огромен увереност. Но как да разберем, че някой е истински за това, което казват? Как да разберем какво наистина означават мъжете, когато ни наричат ​​сладък, секси или красив?

Дали те са истински за комплимента или има ли по-дълбоко значение зад добрите им думи? Това може да е болка в задника, опитвайки се да дешифрира това, което означава всичко за вас сами. Може дори да навлезете някои от най-близките си приятели, за да дешифрирате точно какво означават думите му.

Истината е, че е почти невъзможно да се каже какво наистина означава някой. Има обаче улики, които те дават, които могат да намерят всъщност какво се опитват да кажат. Ако искате да знаете какво наистина означават мъжете, когато те ви наричат ​​сладък, секси или красив, това е всичко.

Какво наистина означава човек, когато ви призовава сладък, секси или красив

Когато те призовава Сладко

Колкото и да искахме да повярваме, че тези три думи означават едно и също нещо, те не го правят. Ето какво означава човек, когато ви нарича сладък.

  1. Ти си елегантен / дами.

Много от момичетата ни не харесват термина "сладък", защото мислим, че това означава, че приличаме на дете. Но в действителност, това може да означава, че един човек мисли, че изглеждаме елегантни, малки или дами. Сладкото не е лошо нещо. Ако някой ви нарече сладък, това означава, че изглеждате преносими.

  1. Вие сте запазени.

Срамежките момичета често се наричат ​​сладки от момче. Начинът, по който гледаш настрана и изглеждаш запазен, кара човек да мисли за теб като по-млад и това често означава сладък. Ако ви се обади, може да означава, че той просто мисли, че сте мек, тих тип.

  1. Ти си младежка.

Очевидно някои момичета изглеждат много по-млади, отколкото са всъщност. Аз, за ​​една, винаги съм изглеждала много млада. Аз съм на 22 години и някои хора мислят, че съм на 16 години. Ето защо аз съм наречен "сладък" много. Това никога не е лошо нещо и ще дойде да се насладите на този термин, колкото по-възрастните получавате.

Когато те призовава Секси

Мисля, че повечето жени искат да се нарекат тази дума. Но наистина ли знаем какво означава, когато някой ни казва, че сме секси? Ето какво всъщност означава той.

  1. Вие имате присъствие.

Когато някой ви се обади секси, това може да означава, че той веднага ви забеляза в стая, пълна с други хора. Имате нещо за вас, което просто ви прави забележими от всички останали. Това е изключително секси за някои момчета и често е добро нещо. Ако имате присъствие, можете да командвате стая.

  1. Ти си похотлив.

Ако имате похотливи вид, момчетата ще ви наричат ​​секси. Това означава, че имате тип тяло, който обикновено се вижда като секси. Имате големите гърди, широките бедра, пълните устни и всички тези неща, които карат мъжете да мислят за секса, когато те гледат.

  1. Ти капеш секс обжалване.

Да бъдеш похотлив и капков сексапил не е същото. Сексът обжалване има повече общо с езика на тялото ви, отколкото с външния вид. Едно момиче без цици или бедрата все още може да бъде секси, ако иска и се държи по правилния начин. Не го приемайте за лошо, защото е страхотно.

Когато те призовава красиво

Тази дума е свещеният граал, когато става дума за това, което жените искат да чуят. Ние се обръщаме да се гърчим на звука от него. Ако някой ви нарече красив, това е, което иска да каже.

  1. Той говори за много по-дълбоко привличане.

Когато един човек те нарича красива, той не говори само за твоя външен вид. Той също така се позовава на вашата личност и кой сте наистина. Момчетата не просто размазват тази дума толкова лесно, колкото "горещи" или "секси". Те означават много повече за това кой сте като човек, когато ви наричат ​​красива.

  1. Вие сте всички от горните.

Да бъдеш красив е нещо като улов на всички термини. Това означава, че си сладък, секси, горещ, великолепен и всичко останало. Това е думата, която се използва, за да опише един невероятен човек - вътре и навън. Това е огромен - и истински - комплимент, ако човек ви нарича красива.

  1. Вие сте лесно привлекателни.

Това означава, че нямате нужда от много грим и продукт за коса, за да изглеждате чудесно. Ако някой ви нарече красив, той вероятно забелязва колко малко усилия е необходимо да изглеждате привлекателно. Вие сте прост вид хубав.

Опитвайки се да разбера вътрешната работа на мъжкия мозък не е лесна работа. Но с някои практики и правилните съвети, ще можете да разберете какво той наистина означава следващия път, когато той ви нарича сладък, секси или красив.

Leave A Comment

+ 27 = 30