Какво да направите, когато вашият най-добър приятел съкруши на вашето смаже

Станах най-добър приятел с най-добрия си приятел, защото имахме следа на един и същ човек и танцувахме заради него (той беше танцьор). Просто я дрогирах в нея и й казах. Това беше отдавна. В крайна сметка се влюбихме повече в танците, отколкото в момчето, но моралът на историята е честност. "Нека най-добрият човек спечели" е по-добро мото, отколкото да зад гърба на някого, за да се опитате да спечелите над един човек, когото знаете, че харесват.

Съществуват много различни ситуации, в които може да се окажете с някой, който смачква вашето раздразнение, но не винаги е толкова лесно, колкото искате. Ето някои съвети как да се справите с него.

Първо се влюби в нея

Ако първо се влюби в момчето и всички сте започнали да отделяте много време заедно, само за да разберете, че сте го харесвали, тогава какво да правите? Това наистина зависи.

На първо място, това ли е малко привличане на човек или мислите, че той е ваш духовен партньор? Дали той е играч, който прави всички момичета погубени, или е искрен? Можете ли да видите, че сте сами с него, или това ли е типа на смачкване, който ще изчезне веднага след като някой друг ходи на вратата?

В зависимост от това колко ви харесва този човек и ако вие всъщност искам да го преследвам, ще разберете дали си струва. Ако мислите, че си заслужава, трябва да кажете на приятеля си. Ако тя наистина е най-добрата ти приятелка, тя ще разбере дали имаш искрени чувства към някого. Ако тя мисли, че имате само повърхностни чувства от друга страна, докато тя е лудо влюбена в него, тогава тя може би няма да оценява, че се опитвате да се възползвате от възможността да го заинтересувате.

Най-напред си го смазал

Ако първо сте смазали човек и най-добрият му приятел след това го смаже, опитайте се да разберете защо. Дали тя се нуждае от внимание от всеки човек в града? Дали я е отишъл след нея вместо теб и тя го е харесала заради това? Тя просто просто смаже хората лесно? Дали го прави, за да те накара да се побъркаш? Или защото тя наистина го харесва?

Щом разберете защо, вие ще знаете по-добре как да се справите с него. Ако не можеше да му помогне, а не за него, това беше едно. Ако тя знае, че го смазвате наистина зле и го преследвате, само защото се чувства изоставена, това е друго.

Ако вашият приятел винаги ще се нуждае от всеки човек в града, който да я харесва и не може да постави приятелството ти над това, наистина ли искаш да бъдеш приятел с нея? От друга страна, ако тя просто се е сблъскала с един и същ човек като теб, наистина ли има значение? Тя не го прави, за да ви раздразни - тя просто е човек.

честност

Какъвто и да е начинът около нещата, трябва да говорите с приятеля си в някакъв момент. Уверете се, че сте го направили от добро място. Ако тя харесва вашето смачкване и се притеснява да й каже, че бихте оценили, че споделя чувствата си. Нямате нищо против нейните чувства, но вие, тъй като нейният приятел ще я обича да бъде честен с вас.

Знаете приятеля си по-добре от мен, така че говорете с нея по начин, който смятате за подходящ.

1507760_10152392614860079_8379465670289960282_n copy 2от Мария Монтгомъри - Мария е писател, режисьор и социален предприемач на свободна практика. Тя също е говорител на Общинският център "Малките ангели" и запален блогър. Можете да я намерите някъде между Кейптаун, Лондон и Л.А., където най-вероятно ще я намерите в хълмовете, гледайки към града, който обича. @OhMyMontgomery

Leave A Comment

22 + = 31