Как да запазите връзка с гаджето си

Ако връзката ви с лодка изглежда е пълна с дупки и изблици, потънал кораб е почти неизбежен, освен ако, разбира се, нямате правилните инструменти, за да поправите бъркотията и да започнете ветроходство отново. Тези 10 полезни съвета за спасяване на връзка с приятеля ви ще помогнат на вашето привидно катастрофално и неуспешно партньорство да се върнете на твърдо място, където вие двамата принадлежите!
d1e8e0c0ae72443ae132d7baee2a447e
1. Оценявайте какво не е правилно
Сигурен съм, че двамата не си лягахте във вечерта във вторник толкова щастлив, колкото може да бъде, само за да се събудите в тъга и мизерия; това просто не работи по този начин. Трябваше да има причина защо връзката започна да се движи на юг. Какво беше? Отделете известно време, за да прецените защо връзката ви е неуспешна, така че можете да решите актуалните проблеми, без да губите ценно време. Можете да направите това сами или да поговорите с партньора си, за да получите и своята страна на историята.

2. Решете дали е или не заслужава спестяване
Това определено ще бъде трудно решение, но наистина трябва да се замислите. Разбира се, имате дълбоки чувства към партньора си, но понякога отношенията просто не струват да бъдат спестени. Твое е? Оценявайте плюсовете и минусите на общите отношения и дали това ще бъде от полза за вас и вашите бъдещи постижения.

b0da4b40092a2cd645567bee6469f2f4
3. Общувайте с партньора си
Съобщението е несъмнено едно от най-важните неща, които правят връзка. Без комуникация просто не може да има солидна основа. Ако връзката ви е била на низходяща спирала напоследък, вероятно сте забелязали, че комуникацията също липсва. Вероятно има много неудобно напрежение и вечери, прекарани с малки разговори, вместо смислен разговор, който държи двамата ви заинтересовани. Избутайте конво с приятеля си и всъщност говорете за неща, които са важни. Разбира се, че е добре да поговорим за деня си, но разговорът трябва да е повече от малък разговор с някого на асансьор.

4. Бъдете отворени и честни
Това върви ръка за ръка, като общувате с партньора си, като го направите още крачка напред. Не се страхувайте да бъдете отворени и честни с партньора си за всичко. Гласът на вашите чувства и мнения, както и приемат вашите партньори чувства и мисли, както добре. Споделянето на онова, което се случва в ума ви и съвсем честност един с друг, ще ви помогнат да върнете двамата заедно на по-дълбоко ниво. И помнете: понякога не винаги ще чуете какво искате да чуете, а да приемете какво има да каже вашият партньор.

5. Спри Борба!
Ако вашите взаимоотношения се нуждаят от спасяване, това вероятно ще доведе до много борби. Може да е нещо толкова малко, колкото вика един към друг кой остави капачката от тръбата за паста за зъби на по-сериозни неща като парични проблеми или плащането на сметките. Направете споразумение, че малките дребни битки ще приключат. Няма нужда от такъв вид борба и борба в отношенията. И когато става въпрос за по-големи въпроси, съгласни да говорите за това с приятеля си, вместо да спорите и да загрявате нещата. Ще забележите цялостна по-щастлива връзка с по-малко боеве и много повече комуникация.

e0718e20e8ca6bba98ad80b3237a5326
6. Прекарайте една романтична вечер заедно
Когато пламъкът умре, тогава трябва да го предизвикате! Дори и да не изглежда най-идеалната дата точно сега, вие двамата трябва да направите нещо романтично заедно. Може да е точно това, което трябва да върнете любовта и романтиката към вашите взаимоотношения. Дръжте го проста с фантазия вечеря и танци под лунната светлина, или направете цял уикенд от него със специално уикенд бягство към това специално място, което и двамата ви обичат. Магията със сигурност ще бъде във въздуха и ще можете да възстановите тази загубена любов в нито един момент.

7. Опитайте нещо ново заедно
И така, отидете и опитайте нещо ново заедно, нещо, което никога не сте опитвали преди. Вие и вашият приятел не само харчите сериозно време за качество, но сте принудени да работите заедно, за да научите нещо ново и да го завладеете. По време на процеса ще споделяте тони на кикотене, смее се и усмивки, докато се учите да се разчитате един на друг и да се помолите един на друг за помощ; да не говорим да научите напълно страхотно ново умение, което можете да използвате до края на живота си. Сериозно, това е много забавно и има толкова много, че вие ​​и вашият приятел ще се възползвате от просто да опитате нещо ново. Отидете в регистрацията за класа ASAP!
92179ff3794310b629834c755dc9d1e6
8. Помнете Fun Times, които двамата имахте
Гледайки снимките от миналото, където се усмихваш и се забавляваш, сигурно ще предизвикаш някакво чувство и копнеж за това щастие да продължиш. Дори да говорите за някои невероятни спомени, които имате с гаджето си, е лесен и бърз начин да възстановите романтиката. Направете една вечер, за да се присмеете на леглото с партньора си с фотоалбум удобен. Разгледайте снимките и запомнете всички велики времена, които двамата сте имали заедно. Вие бързо ще забележите, че няма да можете да спрете да се усмихвате, и двамата вероятно ще свършите да казвате: "Трябва да направим това отново!" Или "ми липсва толкова много!" - всичко това е отлично да се каже когато връзката ви изглежда не е успешна.

9. Създайте план за игра за бъдещето
Така че сте преминали през всички стъпки: Вие комуникирате повече и сте отворени и честно един с друг, сте разпалили романтиката и сте опитали нови неща заедно и изглежда, че връзката е почти обратно към мястото, където е преди. СТРАХОТЕН! Но не просто отидете с вятъра, когато става въпрос за вашите отношения. Вие и вашият приятел трябва да имате набор от правила и план за бъдещето, така че да не се случи отново катастрофа. Вземете един следобед, за да създадете солиден план за игра, с който двамата може да се подчинявате.

10. Не позволявайте на другите да ви влияят
Външните влияния всъщност могат да разрушат взаимоотношенията; това е лудост, но вярно. Знаеш ли, най-добрият ти приятел не спира да ти казва, че това е лошо решение и той не е прав, защото ти или цялото си семейство го мразиш и казва, че трябва да си отиде. Дами, ако той се отнася с Вас правилно и просто сте ударили сериозен удар в отношенията, следвайте сърцето си. Знаеш какво е най-добро за теб. Да, винаги трябва да обмисляте съветите на другите - особено тези, които са най-близо до вас, но не ги оставяйте да вземат решение за вас. В крайна сметка това е вашият живот и ако сте щастливи и той е добър човек, пазете го.

Да, една неуспешна връзка е емоционално преобладаваща и може да изглежда твърде трудна за преодоляване. Но повярвайте ни - тези 10 стъпки са точно това, от което се нуждаете, за да върнете връзката си там, където трябва да бъде! Били ли сте някога в неуспешна връзка? Как сте го спасили с приятеля си? Бихме искали да чуем вашите съвети и трикове по-долу!

Leave A Comment

79 + = 86