Как да се внимава човек – при всякакви обстоятелства

Ако има едно нещо, което цялото женско население може да се съгласи (и вярвайте ми, няма много), това е, че привличането на вниманието на човек може да бъде невъзможно. Момичетата са програмирани толкова много различно от момчетата, че можем да забележим, че човек започва да се разхожда по различен начин - да не говорим, ако се опитват да ни привлекат вниманието.

Това може да не изглежда като толкова голямо, докато до нас дамите всъщност не се опитат да получат внимание на човек. Тъй като сме толкова различни, толкова по-трудно от време се опитваме да го накараме да ни забележи.

Ако ви харесва човек, но просто не може да изглежда да привлече вниманието му независимо от това, което правите, не сте сами. Всичко е наред с вас. За щастие, имах малко късмет да науча какво прави човек да кърлежи и как най-накрая можем да привлечем вниманието им. По този начин можете да получите внимание на човек при всякакви обстоятелства.

Вие го виждате за пръв път

как-да-се-а-момчета-внимание-в-всяко-обстоятелство

Виждаш някого за първи път и получаваш онези малки пеперуди в стомаха си е сериозно едно от най-добрите чувства в света. Но как можете да му покажете, че ви интересува? Ето как да привлечете вниманието на човек, когато го виждате за първи път.

 1. Усмивка

Не много може да направи вниманието на човек да се обърне към вас като наистина голяма, истинска, затопляща се усмивка. Момчетата не могат да четат емоции съвсем като нас, но те автоматично се привличат от сладка усмивка. Уверете се, че той ви вижда, когато правите това, и че вие ​​се усмихвате точно на него. Изглеждаш приятелски е чудесен начин да привлечеш вниманието на човек, без значение какво правиш.

 1. Направете контакт с очите

Момчетата никога няма да разберат, че се опитвате да привлечете вниманието им, ако държите очи надолу и никога не го погледнете. Ако не, ще помисли, че изобщо не сте го забелязали. За да получите внимание на човек, трябва да го погледнете право в очите и да го държите в очите поне 3 секунди. Това е достатъчно време, за да се регистрира, че наистина го гледате и не достатъчно дълго, за да бъде страховито.

 1. Вълни в Него

Ако и двете тактики все още ви оставят с човек, който няма представа, че се опитвате да привлечете вниманието му, тогава комбинирайте двете и му изпратете сладка вълна. Шансовете са, че той е безсмислен, така че ще се огледа наоколо, сякаш се опитва да привлече вниманието на някой друг. Ако го направи, просто кимайте и се усмихвайте. Той е длъжен да ви забележи след това и той дори може да ви приближи.

 1. Обърнете косата си

HT

Момчетата не могат да четат много езика на тялото, но те знаят какво момиче, което се върти в косата, и го гледа по глупав начин. Погледнете пътя му и просто завъртете косата си. За да го захванете, ухапете устните си. Той сигурно ще знае точно какво правите, ако го направите.

 1. Разсей си бедрата

Мъжете мислят повече с очите си, отколкото с действителните си мозъци. Знам, че ме кара да искам да хвърлям и очите си. Въпреки това, това е истината и трябва да я приемем, ако искаме да привлечем вниманието им. Мъжкото тяло е програмирано да забележи, когато бедрата на жената се люлеят, защото е свързана с възпроизводството. Ако види, че ходиш напред с бедрата си, които се люлеят назад и напред, ти привлече вниманието му.

 1. Погледни го, после погледни настрани

Това е сладка малка игра, която всички играхме, когато бяхме малко правдоподобни, за да привлечем вниманието на момичето - и то работи! Всичко, което трябва да направите, е да хванете очите му, за да знаете, че той ви гледа, а след това просто гледайте далеч срамежливо - сякаш не искате той да ви хване, макар че това е целият смисъл. Той ще забележи това и вие със сигурност.

 1. Приближавайте Го с контакт с очите и минете надясно

Мъжете обичат преследванията. Те обичат неща, които са непостижими и за да привлекат вниманието си, трябва да играете с този инстинкт. Когато го виждате за пръв път, заключете очите с него и ходете в неговата обща посока. След като се приближите до него, погледнете настрани и продължете да ходите. Внимавай сега.

 

Вие често го виждате

OMGVIS0246-2

Понякога не виждате само случайно момче за пръв път и се опитайте да му обърнете внимание. Може би той е приятен с приятелите ти и това означава, че го виждаш много, но никога не говориш с него. Ето как да привлечете вниманието на човек, ако това е така.

 1. Кажи Здрасти - Всеки път

Независимо колко го виждате, признайте, че той е там. Може би дори не знае, че му обръщате внимание. Като му казваш, че го виждате всеки път, когато го виждате, вие основно обявявате, че сте там и той ще трябва да ви забележи.

 1. Нека Той да дойде

Ако той е наоколо, но не говорите, или дори в една и съща малка група, хванете окото му и му се обадете да дойде. Това е лесен начин да привлечете вниманието му, защото той ще бъде наистина любопитен по отношение на това, от което може да се нуждаете, а любопитството е много, за да привлечете вниманието на човек.

 1. Облечи сладкото

Не е тайна, че момчетата мислят с очите си. Те ще видят една атрактивно облечена дама преди някой, който е само в изпотяване. Ако наистина искате да го обърнете внимание следващия път, когато го видите, хвърлете нещо наистина сладко и очите му ще ви привлекат. Просто не минавайте през борда и изглеждате неприятно.

 1. Действайте

флирт-с-мъже

Момчетата автоматично реагират на поведение на флиртува, защото това е в техния характер. Ако искате да привлечете вниманието му, просто трябва да го флиртувате малко. Обърни си косата, усмихни се, смей се на шегите си и той ще разбере кой си в нито един момент.

 1. Дай му шанс да поговорим с теб

Не можете да очаквате да получите внимание на човек, когато не му давате начин да си взаимодействате с вас. Издърпайте се от приятелите си, за да сте сами и след това да привлечете вниманието му. Момчетата са много по-склонни да обърнат внимание, когато сте сами.

 1. Действам отегчен

Момчетата почти се стремят да забавляват жените, независимо къде отиват или наоколо. Това означава, че въпреки че той може да не ви познава, ако сте около него, той се опитва да ви впечатли. Ако действате скучно, той ще вземе предупреждение и той ще се опита по-усилено за вас конкретно.

 1. Попитайте за Неговите съвети или помощ

Когато наистина искате да получите внимание на човек, но нищо друго не е работило досега, молбата за неговата помощ просто може да свърши работата. Момчетата обичат да помагат по какъвто и да е начин - те са програмирани да - и да поискат съвет или помощ, ще ви направят цялото си внимание.

 

Когато и двамата говорите помежду си

молба-а-човек-вън-на-а-дата

Понякога дори можете да говорите с човек и да не му обръщате цялото си внимание. По време на тези разочароващи времена, това е начинът, по който можете да привлечете вниманието му.

 1. Бъди спокоен

Знам, че сте развълнуван да говорите с него, но трябва да останете спокойни. Ако някой ви види, че действате нервно и луди около него, той ще загуби интерес и ще погледне обратното - точно това, което не искате. Просто напомнете спокойствие и ще запазите вниманието му.

 1. Говорете за общи интереси

Нека знае колко са съвместими двамата си! Момчетата обичат да говорят за всичко, което знаят и за живота, и ако просто се случи, че харесват тези неща, той ще бъде повече от щастлив да ви даде цялото си внимание. Освен това той ви поставя на радара си като човек, с който би могъл да се срещне и това е огромна победа във вашата книга.

 1. Бъдете загадъчни

Мистерията е нещо, което всички момчета обичат поради естеството си, решаващи проблема. Това е интригуващо за тях, когато някой е мистерия и ги кара да искат да научат повече. Това означава, че не трябва да давате прекалено много информация за това кой сте веднага. Ако го накарате да зададе въпроси, наистина ще му обърнете внимание.

 1. Попитай го на въпроси

Друг чудесен начин да получите внимание на човек, когато говорите един на друг, е просто да му зададете въпроси. Ако имате добри въпроси, които го карат да мисли, той няма да има друг избор освен да обърне повече внимание на вас и това е страхотно! Да го накараш да мисли, ще го накара да се досети за теб.

 1. Свържете се в социалните медии

Ако говорите помежду си, помолете го за информация за социалните медии - а може би и за неговия телефонен номер - но се охладете. Това може да го накара да започне да мисли защо искате тази информация и това автоматично ще накара той да обърне повече внимание на Вас конкретно. Можете дори да го добавите, докато говорите, така че телефонът му да заслиза и го принуждава да забележи.

 1. Уверете се, че той знае, че сте на разположение

Момчетата наистина не обръщат внимание на момичетата, които имат гаджета. Те вече знаят, че не сте справедлива игра, така че те понякога са склонни да ви игнорират. Ако двамата говорите заедно, опитайте се да изтръскате - по един много тънък начин - че сте сингъл и това всъщност ще го удиви и той ще слуша по-добре. Вероятно ще успеете да кажете веднага, че сега вниманието му е изцяло върху вас.

 1. Играйте трудно да получите

Както споменах по-рано, мъжете обичат преследването. Те го харесват толкова много, че всъщност, ако играете трудно да го получите и просто го игнорирате, когато той говори, ще получите повече от достатъчно внимание от него. Той ще мисли, че е по-скоро игра, която трябва да спечели, и той всъщност се опитва да привлече вниманието ви. Просто бъдете сигурни, че бавно започнете да обръщате внимание и не прескачайте, когато най-накрая те забелязва, защото ще го отстрани.

Получаването на внимание на човек може наистина да суче понякога - особено когато те са безсмислени. За щастие имаме всички съвети, за да привлечем вниманието му при никакви обстоятелства. Какъв е любимият ти начин да получиш вниманието на един човек?

Leave A Comment

43 − 35 =