Как да се текст на човек, който харесвате

Мисля, че всички сме били в тази ситуация един или друг: гледаш към телефона си, чудейки се какво ще кажеш за този специален човек, който харесваш. Вие не искате да изглеждате като гнило, но винаги не искате да сте скучни или отчаяни. И така, какво трябва да направи едно момиче? Разгледайте тези 15 лесни начина да опишете човека, който харесвате - всички начини за пълно доказателство, които ще ви оставят да се охладите, спокойно и удобно.

1. Започнете силно

текст

Очевидно най-важното нещо, което трябва да запомните, е да започнете силно. Ако започнете на неподходящо стъпало, останалата част от разговора вероятно ще последва, което ви оставя с едно скучно, неинтересувано и напълно ужасно текстово съобщение convo. Започнете силно, като идвате с нещо ново и уникално. Например, вместо същото старо "Хей, какво става?" Опитайте да кажете нещо като "Хей! Как се справихте с този тест по математика? "Или" Хей гледате тази луда бейзболна игра? "Всичко, което ще удари разговор.

2. Задайте въпроси

Най-добрият начин да поддържате разговор и да се запознаете с някой по-добър е чрез задаване на въпроси. Започнете с основните въпроси: в каква музика си? Кой е любимият ти филм? Тъй като конво продължава, опитайте да се гмурнете в някои по-лични въпроси: какъв е най-смущаващият момент в живота ви? Колко време беше последната ти връзка? Защо свърши? Поддържайте въпросите подредени!

3. Не бъди скучен

Дами! Не мога да подчертая това достатъчно. Не обичаме да се отегчаваме, нали? И какво те кара да мислиш, че иска да се притеснява от скучен, безжизнен разговор? Опитайте се да останете на интересни теми и когато конво започва да газене, опитайте се да го запалите още веднъж или го оставете да умре. Но най-лошото, което можеш да направиш, е да се опиташ да задържиш един-единствен разговор с текстови съобщения.

4. Не бъдете нужни

Независимо дали изпращате текстови съобщения или не, никога не искате да изглеждате нуждаещи се. Това е огромно изключване за 99% от мъжкото население и е сигурен пожар начин да го накара да работи в обратна посока. Как може да не изглеждате нуждаещи се? Не отговаряйте секунди, след като той ви текстове. Дайте му няколко минути. Не казвайте неща като: "О, боже моя часовник чакам за вашето текстово съобщение" или "Слава богу, че ми писахте, че ми липсваш". Вместо това опитайте да кажете нещо флиртуващо и забавно като "Здравейте, имам удоволствието да видя текста от теб".

5. Не изпращайте повече от едно поздравление

Когато разговаряме с човек, от който се интересуваме, няма съмнение, че се притесняваме. И когато той не върне текста назад в рамките на пет минути, ще стигнем още по-голямо разстройство. - Защо не ме пише? - Не ме ли мрази? - Очевидно той не се интересува. Не позволявайте на вашите мисли да получат най-доброто от вас. Ако вече сте изпратили първия текст, не му изпращайте друг. Или той е зает (работа, домашна работа, училище, приятели?), Или не иска да говори с вас и в двата случая изпращането на съобщение "Здравей" или "Получихте ли моя текст?" Е просто досадно и те прави изглеждат нуждаещи се.

6afbdbfb59fb54a9bb8b9111203547946. Не прекалявайте текста

Така че, да кажем, че сте били текстовете за известно време и внезапно спира текстови съобщения. Първата ви реакция може да е да му изпратите още 5 текстови съобщения с надеждата да кажете нещо, което би го заинтересувало. Не правете това! Ако конво е ходил поне час, може да е добре да изпратите съобщение "Получихте ли моя текст?", Ако той не е отговорил в продължение на повече от 15 минути. Но освен това, не го бомбардирайте с нетърпеливи съобщения - чакайте го.

7. Флиртувайте малко

Флиртуването е абсолютно сто процента важно, когато става въпрос за говорене или текстови съобщения - за човека, когото след това. И да, напълно е възможно да изпращате флиртуващи текстови съобщения. Опитайте и кажете неща като: "Вие изглеждахте толкова горещо по време на футболната тренировка днес" или може би "Аз просто се облягам в леглото, желаейки да сте тук с мен". Има толкова много начини да флиртувате по текстово съобщение и трябва да го правите толкова често, колкото смятате за подходящо. Бихте могли дори да флиртувате с него по текстово съобщение, като кажете нещо като: "Ум ... Не ми се иска да го разчупя, но аз напълно видях, че злото падне в класа за фитнес. Hehe, clutz! "Отново, не отивайте на борда, тъй като това може да ви накара да изглеждате отчаяни и може би дори лесни - и това определено е нещо, което искате да избегнете.

8. Приеми

Това върви ръка за ръка с флирта, но мисля, че заслужава отделен раздел. Коментарите са най-лесният начин да флиртувате с някого и да им помогнете да се чувстват добре за себе си. И помнете - особено когато става дума за мъже - комплиментите не трябва да са дълги три страници. Нещо просто като "Уау, което изглеждаш добре в червено" или просто "Хей там красиво" е достатъчно, за да се усмихне на лицето му и да му даде, че его тласък всеки човек има нужда.

9. Покажи Неговата глупава страна

Понякога жените мислят, че трябва да скрият глупавите си страни от страх да не изглеждат глупави или непривлекателни. Смятаме, че трябва да играем с косата си и да мислим, че сме най-горещите неща в света, за да привлечем вниманието на човека. Но това наистина не може да бъде по-далеч от истината. Мъжете обичат една жена, която не се страхува да бъде глупава и глупава от време на време. Изненадващо е сериозен ход! Така че продължете и кажете онези глупави коментари, които се появяват в главата ви или разбиват онази весела шега, която сте чували на работа по-рано. Сигурен съм, че със сигурност ще оцени чувството ви за хумор и ще се радва да е срещнал жена, която е достатъчно уверена, за да покаже глупавата си страна.

10. Покажете му интелигентната си страна

Добре, сега не казвам, че трябва да поговорим за начина, по който функционират молекулите (освен ако, разбира се, вие двамата не сте в това нещо). Но най-малкото трябва да сте в състояние да проведете интелигентен разговор от време на време. Например: ако започне да говори за нещо от историята (това е добре известно), не играйте на глупавата карта. Нека знае, че знаете за какво говори. Сега, ако наистина не знаете какво той казва, тогава се чувствайте свободни да кажете коментар като "Уау, това е наистина интересно. Бих искал да чуя повече за това! "Това показва, че дори и да не сте наясно с някои неща, вие сте нетърпеливи да се научите. И мъжете обичат това.

11. Направете планове

Текстовото съобщение е супер лесен начин да попитате някого. Искам да кажа - не сте лице в лице, така че отнемат натоварванията. Искам да кажа, поне няма да ви се налага да бъдете отхвърлени направо на лицето си! (Ако той ви отхвърли, това е). Плюс това може да сте супер приятно за това. Например, да кажем, че двамата говорите за излизането на нов филм. Можете да му кажете, че сте заинтересовани да го видите, но никой от вашите приятели не харесва подобни филми, така че няма кой да отиде. Ако той не получи намек да ви попитам по този въпрос, опитайте да го помолите да ви придружи до филма!

12. Изпратете снимки

Хей сега - не стигайте до някакви заключения. Аз не говоря за тези видове снимки (все още, все пак). Аз просто искам да му пратя невинни снимки на нещо хубаво, което правиш, или нещо интересно, което си видял. Картините носят всичко за живота и правят разговори, които са много по-хладни. Така че, продължете и направете снимка!

13. Изпрати ... Други снимки

Значи ти казваш, че разговорът между двамата ти е малко "забавен", нали? Докато няма да седя тук и да ви кажа да се събличате и да изпратите голи кратки, ще ви кажа това: това е идеалният момент за малко съблазнително движение. Например, можете да направите снимка на новата си очарователна, секси нощница, която не сте сигурни дали искате да се върнете или не. Можете да направите снимка на тези нови дънки, които се вписват толкова добре в дъното ви и да го попитате какво мисли. Има много начини да бъдете малко палави с вашите снимки, без да показвате нищо!

a91313db40a5f2f8bf2ca5227c46c8e9

14. Бъдете загадъчни

Мъжете са всичко за играта на котка и мишка. Те обичат да преследват жените и те обичат, когато една жена ги оставя на ръба на седалките си, за да искат повече. И затова трябва да сте мистериозни - дори и чрез текстови съобщения. Ако те питаш какво правиш, не му казвай, че си отегчен сам вкъщи. Може би бихте могли да отделите още няколко минути, за да го напишете обратно и да кажете: "О, съжалявам, че ми отнема толкова много време, за да се върна в момента! Ръцете ми са пълни в момента. Ще ви изпратя текст за около час ". Това го кара да се чуди какво е това момиче?

15. Оставете върху висока бележка

Точно както искате да започнете разговора силно, трябва да я завършите и на висока нота. Това означава, че трябва да спрете да му съобщавате второто, което конво започва да се превръща в скучно. По този начин избягвате скучни разговори и го оставяте да иска повече. Опитайте се да завършите разговора по един флиртуващ начин, като кажете нещо като "Джош, много ми се е случвало да говоря с теб", утре ще ме оставиш, нали? Трябва да тръгвам". Но не му казвайте точно къде отивате - направете го загадъчен.

Какви са някои съвети, които имате за изпращане на текст, който ви харесва?

Leave A Comment

83 − = 79