Как да се смажеш да те харесва

Така че може би има човек, когото ти харесва - човек, на когото се озоваваш. Той е сладък, е смешен, красив е - накратко той е всичко, което искаш в един мъж и ти го смазваш тежко. Всичко това е добре и добре, но това е един голям проблем, как на земята се смазвате, за да ви харесам? Това вероятно не е нещо, което искате да чуете, но улавянето на вниманието на съня ви и сърцето му наведнъж невинаги е лесен подвиг за завладяване ...

Първата ви скръб, за да ви харесва, може да бъде изключително разочароващо и стресиращо. По време на процеса може да има моменти, в които просто ще искате да издърпате косата си и да крещнете, защото може да се почувства, че той гледа точно през вас. Това ни довежда до първото ми съвещание, за да заглъхнем вашето смачкване: Не прекалявайте със стрес. Възможно е да сте изправени пред предизвикателство, но тревожните ще ви направят абсолютно никъде в тази игра. Просто останете спокойни и останете спокойни. Ако следвате тези съвети, които не ви допадат, ще бъдете настроени. Ако всичко върви по план, вашето смазване ще ви падне в нито един момент!

6544302c553a30b435c1473d2dc08416

Съвет едно - Направи себе си видим

На първо място, вашето смачкване няма да падне за вас (или дори да има възможност да падне за вас), ако той никога не ви е срещнал или никога няма да ви говори. Може би той е типът на популярния човек, който се откроява на работа или в училище, може би той е срамежлив, отдръпнат, тих тип човек, който седи в задния ред. Разберете кой тип той е и работете с тази информация, за да ви помогнем да разберете най-добрите начини да го накарате да харесва вас като теб като него. За да го накараш да падне за теб, първо трябва да разбереш как да се обърнеш към него. След като съберете тази информация, използвайте я в разговорите си.

Да, казахме разговори. Защото в някакъв момент, скъпи читатели, ще трябва да поддържате последователна форма на контакт с този човек. В противен случай никога няма да можете да създадете подходяща връзка или да го накарате да ви види като него повече от приятели.

В момента той е Вашият смаже. Това не е обратното в този момент, така че може да се наложи да направите първия ход. Може би си мислите, че е трудно да се измъкнете там, което е напълно! Но бъди смел, можеш да го направиш. В никакъв случай не трябва да го питате ... още. Все още си доста далеч от това. Всичко, което наистина трябва да направите сега, е просто да му говорите. Представете си, разкажете му за това, което ви харесва, попитайте го дали има някакви хобита, къде отива на работа / училище и др. Вижте, това е просто. Този първи съвет е всичко за бебешките стъпки, прости ледоразбивачи, които да ви поставят на радара си.

11

Съвет 2 - Не се страхувайте да флиртувате

Сигурно си мислиш за себе си "Дух, флирт е това, което е всичко!"И ще бъдете почти прав. Като голяма част от клише е да ви кажа, че флиртуването е важно, това е една от най-важните тактики за получаване на желания от вас мъж да ви хареса. Не бъди нервен! Доста хора имат силен страх от отхвърляне в една или друга ситуация. Подсъзнателно се спираме да не усещаме нищо, само защото има шанс да се нараним! Но всичко, което отнема, е няколко флиртуални жестове, за да се свържете с човека, за когото мечтаете. Щом види, че влагате всички тези усилия, той може да започне да получава съобщението и в крайна сметка да иска да бъде нещо повече от приятели.  

Не се приближавайте твърде силно, но можете да накарате ума си да усеща чувствата си за него.

Флиртуването е по-лесно, отколкото изглежда, защото за повечето от нас това е в нашата природа. Просто трябва да изкопаем малкото доверие, от което се нуждаем, за да отидем! Най-силните типове флиртове идват от начина, по който говорите за вашето смазване. Оставете се да поддържате разговорите леки и игриви. Изпробвайте някои остроумни бандити или може би дори някакви линии за подслушване, за да се разсмеете от смачкванията си!

baea68382b7a487d00d4975e5747f61a

Съвет три - Бъди себе си и действай естествено

Това е най-важното съвети, което някога ще получите, когато става дума за взаимоотношения. Независимо дали става въпрос, че току-що са започнали или е на 50 години надолу, е важно да останете верни на себе си чрез всичко това. Много хора ще отидат на крайни разстояния, за да впечатлят лицето, на което се смазват. Нашият съвет към вас е да се придържате към себе си. Никога не е здравословно да се опитвате да изградите връзка въз основа на фалшификати. Това е особено лесно да се хванат в преструвайки се, че сте нещо, което не сте. Запитайте се: Как мога да се смачкам като мен, ако той наистина не ме познава? Никой наистина не оценява лъжец, така че останете честни.

Определено искаш да те харесваш за това кой си и обратно, нали? Надявам се, че сте отговорили с "да" на въпроса, защото поддържането на силна връзка, изградена върху истината, е важна. Няма смисъл да се опитвате да бъдете нещо, което не сте. Ако установите, че вашият смач не изглежда да се интересува от това кой сте като човек, той вероятно не е точният човек за вас. Останете верни на себе си, бъдете кой сте и не позволявайте на никого да ви пречи да го направите!

4

Съвет 4 - Използвайте езика на тялото

Използването на езика на тялото и флиртуването ви вървят ръка за ръка един с друг. Има само няколко разлики между двете, но много прилики. Езикът на тялото ще бъде буквално покажете си смаже, че имате предвид бизнес. Върви напред и я прилепи за миг в игриви разговори. Опитайте да въртите косата си през пръстите си или дори просто да мигнете няколко от най-сладките си усмивки в неговата посока. Нека знае, че умът и тялото ви се интересуват от него, като използват и двете. Когато вие двамата си говорите и е на свой ред да говорите, намерете себе си, поставяйки ръката си на ръката или крака, за да му покажете, че наистина слушате какво има да ви каже и че се интересувате от всяка дума.

Най-важната част от езика на тялото винаги поддържа подходящ контакт с очите. Не мога да подчертая тази част достатъчно: контакт с очите, контакт с очите, контакт с очите! Очите са вратите на душата, или така сме чули. Контактът с очите ви вдъхва индивидуално усещане във вашите дискусии. Използването на очите ви е чудесен начин да накарате някой да ви обърне внимание, защото, щом видят красивите ви бебета или кафяви крака, как би могъл да погледне?

5

Съвет 5 - Запознайте се с него

Момчетата обичат, когато им обръщате внимание и отделяте време, за да ги опознаете на по-лично ниво. Този съвет има за цел да разбере какво харесва, какво не харесва, какви са любимите му неща, къде прекарва по-голямата част от времето си, какви са неговите основни интереси и т.н. Вашият смайване наистина ще ви оцени, като отделите времето си от натоварения си ден да се опитаме да го разберем по-добре. Ако му зададете лични въпроси, ще ви даде информация и за бъдещи разговори. Подготовката на разговорите е изключително важна в този процес. Ще ви трябват нещо, за да заредите разговорите си с него.

Ако се интересувате от него, той със сигурност ще го накара да ви запознае и с вас. Вземете по-дълбок поглед, за да откриете, ако вие и вашето смазване имат някакви общи интереси, Харесва ли ви природата като вас? Може би той има един луд чичо, който винаги оправя караоке във всички грешни времена в семейни събития като теб или може би и двамата ще откриете някакво вълнение във факта, че и двамата абсолютно обожавате немските овчари. Каквито и да са случайните факти, никога няма да разберете, ако не направите по-дълбоко копаене.

6

Съвет 6 - Използвайте хумора

Какво носи двама човешки същества по-близо, отколкото обвързване с няколко смях? Много малко неща, изглежда ... Никога не подценявайте силата на смях или силата на усмивката, особено когато става дума за харесване на някого и принуждаването му да ви харесва. Използването на хумора е един от най-ефективните начини да се сдобиете с увлечението си.

Първо можете да започнете, като говорите с него за любимите си забавни спомени, като най-неудобните моменти или най-смешните си спомени. Отворете му и му кажете някои от любимите ви шеги и опитайте да го помолите да ви разкаже и някои от любимите си вицове. Вземете мерки за създаване на нови вицове с вашето смаже с течение на времето. Вътрешните вицове са супер лепило за създаване на връзки с хора. Ако създавате нови вицове със смачкване, той е по-склонен да ги помни и да ви помисли по-късно, когато не сте наоколо. Може би ще се позабавлявате от него. Забавни е определено секси. Ето защо хората винаги казват, че търсят партньор с голямо чувство за хумор. Използвайте тази информация, за да ви помогне да получите човек на вашите мечти!

7

Съвет 7 - Дръжте го Класически

Знаем кога сте нетърпеливи да ви харесва някой, но нещата могат да излязат извън контрол. Просто предупреждение: Отчаянието определено не е горещо. Не е необходимо да се опитвате твърде много. Поддържайте я прости, когато става въпрос за вашата смачкване. Добре е да изпратите вашите смажени няколко текста, но абсолютно не го бомбардирайте всеки момент от деня. Вероятно е видял първия, когото изпратихте, затова зависи от вас да развиете и практикувате известно търпение. Не се справяйте, ако той не реагира веднага, може би е зает.

Също така е добре да се обличате, за да впечатлите вашето смачкване, но няма нужда да пресичате или, да кажем, да се подтискате. Опитайте се да не позволите на вашето облекло да ви даде всичко, преди да сте сигурни, че той ви харесва или не. Момчетата обикновено предпочитат малко мистерия. Формирането на дрехи, слабото деколте и поставянето на червило може само да помогне. Но стойте далеч от мрежите за риболов, прекалено много разцепление или прекомерно зачервяване и сенки за очи. Преувеличаването може да изглежда отчаяно за внимание и грозен.

Когато става дума за вашето поведение, опитайте се да не сте твърде ентусиазирани. Останете спокойни и събрани. Това, което казваме, е: Играйте го добре!

8

Съвет 8 - Вземете време

Наистина не можеш да се втурнеш в нещо добро. Наистина този човек да ви харесва за това кой си, не отнема много време и работа. Слагането на всичко на масата веднага може да ви остави да рискувате да унищожите всичко, с което сте работили толкова усилено, докато сте преследвали вашата смачкване. Никой не иска никой да го запраща навсякъде! Използвайте времето като предимство.

Колкото по-дълго отнемате, толкова повече усилия ще откриете, че се захващате с връзката. Колкото по-дълго отнемате, толкова повече той ще започне да ви заинтригува и искате да ви опознаем повече. Ръшън също можеше да му даде грешни идеи за вашите намерения. Ние не казваме, че поемаме цялото време в света, ние не искаме вашата скръб да се отегчава по никакъв начин. Накарайте го да ви отведе сериозно в усилията си, като поддържате темпото стабилно и бавно. Когато отделяте време, уверете се, че използвате най-голямата си увереност и поддържате силен контакт с него, така че той знае, че вашият интерес към него е непоколебим. Непрекъснато се опитвайте да прилагате предишните съвети, докато правите това, и трябва да имате напастването ви закачен, без проблем!

9

Съвет 9 - Използвайте обща основа

Спомнете си как ви казахме наистина да отделите време, за да разберете какво ви интересува смазването? Това е така, защото намирането на тези общи интереси ще ви даде предимство, за да ви накарам да ви хареса. Използвайте това общо основание, за да станете по-привлекателни за него. Ако той обича да готви и ти харесва да яде, помоли го да готви за теб по някое време.

Ако обича изкуството, можеш да го помолиш някога да провериш скулптурите, които обичаш с теб. Може би той е в специална група в училище, за която си помислил да се присъединиш преди, като клуб по реч или фотография, да се забъркваш с тях и той ще те оценява, като си вземаш интереси в тези неща. Двамата гледате ли подобни телевизионни предавания? Вие двамата можете да говорите за това как са убити изключете любимия си герой в серийния финал! Каквото и да е, използвайте го, за да ви помогне да накарате човекът, с когото обичате, да ви харесва. Ако вие двамата не споделяте никакви общи интереси на всички, тогава може би той не е най-подходящият човек за вас в края на краищата. Но ако вие двамата споделяте съвсем различни общи интереси, тогава задачата да привлечете вниманието му ще бъде много лесно!

10

Съвет 10 - Изградете химия и изчакайте

Всичко, което трябва да направите сега, е да използвате всички предишни съвети, за да накарате вашето смаже да ви хареса. Гледайте съветите да работят по магията си. Запомнете: Не бързайте. Добрите неща идват своевременно и ако наистина харесвате този човек, ще ви отнеме време, за да го направите правилно. Важно е да запомните да останете верни на това, което сте, защото отношенията рядко работят върху лъжи. Използвайте флиртуващата си тактика до езика на максимума и входния език на тялото, за да изградите химия между двамата. Направете ясни намерения с него или може да се окажете в приятелската зона и ние определено не искаме това, нали? В края на вашето преследване на вашия сън човек, имате две възможности.

Вариант номер едно се състои в изчакване да видите дали вашата смачкване ще ви попитам, капка съвети за любимите си места или дейности и да видим дали той улов! Може би той е срамежлив човек и не може да изглежда да намери удоволствието да ви попитам. Може би той те намира твърде смущаващ! Ако смятате, че това е така, моля, използвайте втора възможност. Вариант 2 ви казва да продължите и да поемете инициативата да го попитате сами! Не дойдете твърде силни, но определено поддържат доста добро доверие. Използвайте тези прости, ефективни съвети и трябва да го обвиете за пръста си за нула време.

Leave A Comment

72 − = 62