Как да разберете дали един човек е гей

Чудили ли сте се дали гаджето ви е гей? Повечето жени биха отговорили на този въпрос с много бърз и уверен "не", но за останалите, отговорът не е толкова прост. Може би нещо просто не се "чувства" правилно или започвате да се любопитствате от начина, по който той действа. Е, сега можете най-накрая да получите отговор на този важен въпрос и да поставите вашите притеснения, за да си починете, като поставяте приятеля си през тези 10 знака как да разберете дали един човек е гей.

2ca301559a8f579fe5e17969f602bcda

1. Проверява другите мъже

Вашият приятел ще провери други жени, независимо дали е с вас или не. Това е просто подсъзнателно поведение, което всеки човек прави през целия ден, без да го осъзнава. Но казвате, че вашият човек има никога гледал ли е жена? Ами следващия път, когато излезете, обръщайте особено внимание на това, къде очите му се разхождат. Ако не жените, проверява ли други мъже? Това е сигурен знак, че може да е гей.

склонен към флиртуване with male

2. Изглежда, че е женен с мъже

Разбира се, вашият човек има приятели. Но ние всички знаем как хората действат около приятелите си. Те ще се шегуват и ще се опитат да бъдат колкото се може по-трудно. Но вашият човек изглежда малко извън мястото си с приятелите си? Изглежда ли, че е малко по-флиртуващ от мъжкия? Това определено може да бъде знак, че той играе за другия отбор.

675852ca2a5602e0259ded27e84cf90b

3. Той присмива като жена

Това със сигурност е добре познат стереотип, че гей мъжете са склонни да бъдат малко по-съзнателни за начина, по който изглеждат и се опитват да изглеждат "перфектни" по-голямата част от времето. Вашият човек ли е прекалено "перфектен"? Косата му винаги ли е приятно, лицето му е напълно обръсната и тоалетът му е толкова моден напред, колкото може да се получи с обувки, шалове и всичко останало? Дали той прекарва повече време от вас в банята всяка сутрин? Разбира се, той може би е много метросексуален и много се интересува от външния си вид, но поне деветдесет процента от мъжете не са такива. Така че обърнете внимание на това!

4. Той идоли над най-известните знаменитости

Гей мъжете обичат знаменитости, които живеят пищни, над най-високия начин на живот. Те обичат, защото тези хора не се страхуват да бъдат "навън" и да имат всички най-хубави неща в живота. Ако вашият човек изглежда идол на знаменитости с невероятно пищен начин на живот, например Cher или Уитни Хюстън, тогава той може да бъде гей.

телевизия show2

5. Той гледа на телевизионни предавания "Girly"

Не знам за теб, но повечето мои гаджета никога не са искали да седнат по друг епизод на "Истинските съпруги на окръг Ориндж" или "Glee" - или някакво друго стереотипно "момиче" в телевизията. Но ако вашият човек изглежда актуализиран на всички тези женски представления, това може да е знак, че той е гей.

6. Той защитава гейовете

Повечето гейове ще излязат от пътя си, за да направят очевидно, че няма абсолютно нищо лошо за гей мъжете и те трябва да се третират еднакво. И докато това е абсолютно вярно, повечето хора няма да направят това обичайна тема на разговор. Така че, ако човекът ви често изважда гейовата общност и излиза от пътя си, за да сте сигурни, че знаете колко добре е, може да е начин той да оправдае своята сексуалност.

7. Той мрази гейовете

От друга страна, някои гей мъже (особено тези, които още не са "излезли от килера"), ще излязат от пътя си, за да покажат колко много презират гей мъжете и гей общността. Това е просто начин да се опитат да скрият истинските си чувства и да изглеждат така, сякаш всъщност са прави. Като се каже, ако вашият човек има тенденция да отвежда негативно гей обществото и често може да се опитва да скрие нещо от теб - а може би и да скрие нещо от себе си.

8. Той не ви дава "нормални" комплименти

Когато носите нова рокля или направите косата си, повечето мъже дори няма да забележат. И ако го правят, най-вероятно ще кажат нещо като "Уау, изглеждате секси" или "Изглеждате красиво". Това са само нормалните неща, които хората казват - те всъщност не са тези, които отиват зад борда със стотици придатъци, хвърлени във всеки комплимент. Но ако вашият човек има тенденция да хвърля комплименти, които просто не са мъжествени и твърде модерни, може да имате проблем. Например, вашият човек вероятно не би трябвало да ви комплиментира колко добре вашият черен рокля на Гучи съвпада с вашите великолепни високи токчета и как би изглеждал още по-добре, ако сте хвърлили кожено яке, за да обвържете вида заедно. Той не трябва да ви казва, че косата ви изглежда прекрасно, но може би искате да отидете с тъп парче, тъй като косата ви е от тънката страна. Косата и екипировката са две неща, които повечето мъже не се интересуват нито знаят нищо - освен ако не е гей.

скучно е sex

9. Не се интересува от секса

Добре, нека да бъдем честни за секундата: всеки прав мъж на планетата Земя е на една безкраен мисис да прави секс с жените. Те обичат! (Добре, правим и ние, но вие получавате думата си). Ако той е напълно незаинтересован да има сношение с теб и дори не се опитва да направи движение по теб след няколко дати, той е или изключително, изключително срамежлив, или просто не е в момичетата като цяло.

5ef7188ac955dbe8b8a3a94ba06c26b8

10. Той прекарва нощта при приятелите си често

Тъй като мъжете стават по-големи, идеята да имаме парти на сън става все по-малко вълнуващо. Всъщност, мисълта, че някой друг да прекара нощта, е почти отвратителна, освен ако не са най-добри приятели и някой ще спи на канапето. Ако вашият човек прекарва много от времето си в къщата на човек - и през нощта, той може да "вижда" този човек в много повече от обичайния приятелски начин.

Дали някога сте се запознали с някой, който се е оказал гей? Какви са били признаците?

Leave A Comment

− 1 = 4