Как да получите дата на бала

Големият ден е наближаващ ден! Вероятно вече сте избрали роклята си, избрахте прическата си и, разбира се, сте изпомпвани със сърцето си да биете от гърдите си с вълнение, очаквайки тази голяма нощ. Но изчакайте, дори нямате дата! Какво трябва да направи една момиче ?! Не се безпокойте за дамите - това просто ръководство ще ви помогне бързо и лесно да получите дата на бала, за да можете да имате времето на живота си с кутия от ваша страна.

2a7b2b65612c243547f628b4b3e64411
1. Избягвайте срамежливостта си
Ще бъде трудно да се събере дата за бала, ако не говорите с никого - очевидно. Така че, дори и да сте срамежливи, опитайте се да излизате, както никога преди не сте били. Разговаряйте с някои от момчетата във вашето училище и им покажете, че можете да бъдете много забавно да бъдете наоколо. Може да е трудно, но сега може да е идеалното време да се опитате да излезете от черупката си. Ако това е твърде трудно, опитайте да говорите повече с момчетата, с които сте по-близо, момчета, които се чувстват удобно наоколо и всъщност могат да помислят за бала. От друга страна, ако сте известни излизащи и буйни, просто поддържайте добрата работа!

2. Бъди себе си
Винаги винаги винаги сами си - във всяка ситуация и по всяко време. Това определено ще доведе до дата на бала, отколкото всяка друга фасада, с която се сблъсквате. Ако те харесват за теб, те със сигурност ще искат да те заведат в бала и вероятно ще те извадят на още няколко дати след това.

3. Говорете за Prom-Често
Никой дори няма да знае, че се интересувате да отидете на бала, освен ако не говорите. Така че, по време на ежедневен разговор с потенциална дата на бала, от време на време се появява бала. Нека да знаят, че сте развълнувани от това и имате всичко, което сте планирали, но все още търсите бала. Това е ключът да се споменава за вашия лов на бала, защото те трябва да знаят, че сте на разположение. Това може да ги накара да те питат точно тогава и там, или може би ще планират допълнителна специална покана в близко бъдеще. Всичко, което трябва да направите, е да го споменавате от време на време. Не го обсебвайте и не правете неловки неща между двамата; както споменах по-горе, поддържайте нещата много готино и небрежно.

c96aaee532087b8d492180ecb40c5fd5

4. Направете шега на Prom
Друг начин, по който можеш да принудиш някого да те пита за бала, е да направи шеги за него. Казвайки нещо като "Обзалагам се, че ще направим страхотен танцов отбор на бала" или "Ние ще бъдем най-добре изглеждащата двойка в нощта на бала" ще му съобщи, че търсите дата и вие абсолютно няма да имате нищо против, ако той бяха тези, които те попитаха. Флиртуването винаги е чудесен начин да позволите на някой да знае, че се интересувате от него, затова го използвайте във ваша полза, когато намерите барабан бързо и лесно.

5. Не играйте трудно да получите
При всяко друго обстоятелство бих казал нещо друго, но ако сте на кратко време и се нуждаете от бърза среща, ви препоръчвам да не играете трудно за игра. Може да загубите на среща, ако смята, че сте недостижим и това е най-важното нещо, което искате точно сега. Затова се чувствайте свободни да флиртувате с него и често да го напишете; няма нищо лошо в това, че този човек знае, че го обичате, особено толкова близо до големия ден.

6. Излезте предварително
Би било ужасно да се покажеш за бала с датата си и да имаш ужасни тревоги от нервност. За да се почувствате по-комфортно с баба ви преди танца, излизайте с него! Както споменахме по-горе, поддържайте нещата случайни. Опознайте се и се забавлявайте заедно. Гарантирам, че ще се почувствате по-малко нервен, когато дойде време да танцувате, и ще позволите на себе си да бъдете по-спокойни и удобни с партньора си; което разбира се ще направи по-приятна нощта.

7. Просто попитайте!

Така че вие ​​отпадате всички тези намеци и добре, той просто просто не получава намек. Честно е, че сте уморени да чакате наоколо и нощта на бала се приближава доста бързо. Вместо да съжалявате, че не сте се изправили пред страховете си и просто поискайте потенциалната ви дата да присъствате с вас, оставяйте срамежливостта и съмненията си и просто го попитайте! Или ще каже "да" и ще бъдете екстатични, или ще каже "не" и можете да опитате да попитате някой друг. Подобно на добрата стара поговорка: Отговорът винаги е не, освен ако не питате!

ee2a0f45407ebdf59d158d69b72780ed

8. Поискайте помощ от приятел

Може би е, сякаш всеки, с когото сте говорили, е или незаинтересован, или вече предприет; какво трябва да направи едно момиче? Не се тресете! Когато имате нужда от помощ, кой е винаги там за вас? Вашите приятели, разбира се! Помолете приятелите си да ви помогнат. Може би те знаят за човек, който търси дата, или може би те познават някой, който дори се страхува да ви попита, но иска да отидете с тях. Независимо от това, какви са вашите приятели в крайна сметка прави, тя е длъжна да ви помогне да отидете една крачка по-близо до намирането на бала дата.

9. Помолете приятеля си да отиде с вас

Може би това не беше първият ви избор или дори втората ви, но хей, по-скоро отидете с НЯКОГО, отколкото с НЯКОЙ! Един безкраен бал просто не е забавен, затова помолете приятел да отиде с вас като ваша дата, ако просто сте избягали от опции. Ако нещо от вас двамата ще има взрив заедно и хей, може би ще тичам в някои дати, докато сте на бала? И ако отидете с приятел, който е човек, може би някаква непредвидена романтика ще предизвика между вас двамата? Кой знае какво може да се случи в нощта на бала!

Как ще отидете за намиране на бала?

Leave A Comment

+ 86 = 96