Как да флиртувам с един човек по време на работа

Когато сте зает на работа и кутия внезапно ви хваща окото, най-вероятно ще отидете в режим на шок-оцеляване: "О, боже мой, кой е този нов човек?", Последван от "Трябва да се преместим пред моите колеги стигнете до него! "Искам да кажа, да бъдем истински дами, ако има няколко отделни служители и един красив приятел се присъедини към отбора, ние всички сме близо и искаме да разберем повече за този нов човек. Ето 10 начина да флиртувате с човек по време на работа, така че можете да хванете новото кутия.

9efdbdf4b8d71517724e7f923f8a3217

  1. Облечи за впечатление

Не казвам, че изваждате най-елегантното облекло в гардероба си и го носите в офиса; я запазете готини дами, но се уверете, че акцентирате върху най-добрите си функции. Например, секси облекло на работното място може да включва монтажна фигура с молив, чорапогащи и някои прекрасни черни токчета, които не са твърде високи. Сдвоете го с няколко разхлабени вълни в косата си, чифт ослепителни обеци и блейзър, за да ги сглобите. Въпросът е да бъдеш секси и умен в един.

  1. Поздравете Го

Независимо дали сте на работното място или на работното място, най-лесният начин да флиртувате с някого, без да сте очевидно очевидни, е да ги хвърляте на комплимент. Може би просто "Хей Джим, ми харесва новата ти фланелка" или "Уау, направихте невероятна работа с вашия бизнес доклад" е всичко, от което се нуждаете. Задръжте го кратко и докрай. Докато го комплиментирате, не забравяйте да го хвърляте на смела усмивка и да направите флирт очен контакт. Докато се отдалечавате, може дори да искате да погледнете назад, за да видите дали той ви гледа. Двамата от вас ще се усмихнат и ще се отдалечат бързо, което е едно от най-сладките неща някога, нали?

c1ef9380fd4853d3815b951b72b8546c

  1. Бъдете добри в работата си

Няма нищо по-секси от една жена, която е добра в това, което прави и взима работата си на сериозно! Ако сте добри и трудолюбиви, ще забележите; сериозно. Той също така ще има ново уважение към вас, а когато човек уважава една жена, той се интересува от нея. Така че не бъди "готин" и мразиш работата си, правейки половината работа, която можеш да правиш; отидете отвъд и отвъд, не само за да го впечатлите, а и за себе си.

  1. Помолете го за помощ

От самото начало на времето мъжете винаги са обичали да помагат на жените, независимо дали са донесли домашна храна на семейството, за да се хранят, да помагат дадена дама да смени гумата си или да я забележи в салона. Те обичат да помагат на дамите, така че защо да не използвате този прост начин на флиртуване на работното място? Ако го помолите за помощ, той ще го накара да се почувства като голям твърд човек, който може да се погрижи за теб - помислете за него, тъй като той е Суперменът във вашия момент на Лоис Лейн. Вие ще увеличите своето его незабавно и ще се приближите до него за известно време - всички печелят!

  1. Разходете се по бюрото му. Бавно

Няма нищо като секси подметка на жена, нали? Мъжете обичат да гледат жена, която ходи - просто нещо за гледане на бедрата ни, които ги карат да се разхождат. Ами го карайте луд на работното място, като ходите на бюрото му много бавно. Нека тези хълбоци се плъзгат и не забравяйте да носите красиви чифтове токчета, за да добавите към тази сексапил; той няма да може да откъсне очи от теб, това е сигурно.

b951e658903aa6da9551c0076611297b

  1. Докачлива-Feely

Така че, добре. Той е сладък. Харесваш го. И не можеш да ме лъжеш, искаш да го докоснеш. Искам да кажа, че искаш да почувстваш мускулите му с пръсти; това е напълно нормално. Така че, защо не? Има начин да се докоснете нежно на човек, който не само ще го побърка, но и ще ви даде малко удовлетворение. Опитайте се внимателно да го почукате и да се кикотене, когато той вика една шега. Може да звучи глупаво, но това е страхотен начин да покажете на човек, че сте напълно заинтересован от него и искате да се доближите до него.

  1. Личността е ключова

Вътре или извън офиса, вашата личност трябва да бъде на място. Не бъди толкова твърд, че не можеш да се шегуваш, но не бъди толкова комичен, че не можеш да бъдеш сериозен. Има среда, на която трябва да стигнете, където не се страхувате да сте глупави и да се забавлявате, но все още знаете кога да обърнете ключа и да сте "истински". Опитайте се да се усмихвате колкото е възможно и да работите върху доверието си - те казват, че доверието е едно от най-привлекателните неща за една жена и ако можете да я съчетаете с убийствена личност, вие сте златна.

04cec18fad09d3b63b2bdd3777546da4

  1. Оставете бележка на бюрото си

Оставянето на сладка бележка на бюрото му е супер сладко и със сигурност ще му се усмихне лицето. Дръжте го анонимно за известно време - направете го пот малко. Само една бележка, която казва "Аз наистина харесвам теб" или "Имаш страхотен ден красив" е достатъчно. В крайна сметка можеш да му кажеш кой е писателят - ти, но го задръжте да го познае за известно време.

  1. Поискай номера му

Ако го харесвате, вероятно искате да говорите с него извън работата, нали? И какъв по-добър начин да покажете на някого, че сте сериозно заинтересуван от тях, отколкото да питате за техните цифри. Продължавай, не бъди срамежлив! Ако всичко върви добре на работното място и чувствате връзка, попитайте го!

bd529ebfc12c1c09653071c815348503

  1. Излизайте извън работа

Сега можете да направите това по два начина: за един човек можете да го направите като група, която излиза с няколко души от работа, за да го направите по-небрежно, или можете да се замислите за нещата и да го попитате по един на един дата. Това зависи изцяло от вас, но ако не искате да "победите храста", така че те казват, тогава помислете дали да го попитате за среща!

Как флиртувате с човек на работа? Бихме искали да знаем вашите пътища! Споделете с нас всичките си сочни истории по-долу.

Leave A Comment

− 1 = 3