Как да бъдем успешен женски играч

В този ден и възраст мъжете и жените могат да бъдат и двамата играчи; но как една жена успешно е играч? Подчертаваме необходимите знания и подробности за това как една дама може да бъде успешен играч.

00f7f49bf4f92d48d3b22a1a27ba87e2

Не се привързвай

Това е най-голямото правило в книгата и наистина не би трябвало дори да се каже, но дами: НЕ СЕ СВЪРШИ! Не забравяйте, че играете на игрището! Не очаквайте да излезете на дати, да се поглезите и да се държите като принцеса; вие сте ПУСКАТЕЛ, затова го запазете като забавно и нищо друго. Не преосмислете ситуацията или мислите, че вие ​​ще се превърнете в две или нещо подобно. Дръжте напълно чувствата си извън уравнението!

Въпреки това, ако имате шанс да развиете чувства за този човек, имате две възможности: Вашият първи вариант е да го изхвърлите възможно най-скоро, преди да стане твърде дълбоко или сериозно. Другата възможност е да затворите личността на играча си и да влезете в отношения с него. Говорете с него и вижте дали той се чувства по същия начин, преди да станете прекалено заплетени с чувствата си към този човек. Ако той не се чувства по същия начин, най-добре е да продължите и да забравите, че някога се е случило.

Отидете в ситуацията, като мислите само за мислите на FUN. Запазете го FUN. Не правете нищо сериозно или "подобно на гадже" с този човек, което означава, че не говорите нищо за нещо дълбоко или не говорите за чувства, да не се срещате с дати или да се целувате целувка един с друг. Разбира се, можете да видите филм или каквото и да било, но го поддържайте приятелски, докато вие двамата сте сами. И не го преписвайте прекалено много! Текстът му много може да създаде впечатлението, че наистина се интересувате от него и искате повече от просто добро време.

74a1416763974707633d5e0b5b2d590f

Изтриване на всички ваши съобщения

Добре, помисли си за тази ситуация за минута: вие се разхождате с един от вашите приятели - знаете ли, един, с който се забърквате и се забавлявате добре - но тогава той случайно вижда вашите текстови съобщения, и има дълъг списък от мъже. Той вероятно ще се почувства невероятно неудобен с ... свободата си, и няма да иска да продължи. Той няма да се почувства като щастлив човек, който ще получи някои от вас; вместо това той ще се чувства като просто друг човек, който посещавате седмично. Така че, дами, изтрийте всичките си съобщения - повярвайте ми, това е огромно.

Пазете телефона си изключен

Разбира се, можете да избегнете всяка лепкава ситуация, като просто изключите телефона си, когато сте близо до някой от приятелите си. Това ще гарантира, че няма да се появи флирт или секси текстови съобщения, когато сте с този човек, което със сигурност ще ви бъде от полза. Това също така няма да ви накара да изглеждате така "нетърпеливи": един човек ще ви изпрати текстови съобщения и няма да ви изпратим текст за няколко часа. Играчите обичат да държат своите съученици на низ и нищо сериозно, така че ако не сте текстови обратно веднага, те ще ви искат още повече. Те ще се чудят какво имате, разбира се, но това ще ви помогне. Това също показва, че те не са нищо особено в живота ви, така че те няма да мислят, че търсите нещо повече от добро време; и ако сте играч, точно това искате.

Не го виждайте твърде често

Виждайки го веднъж, МАЙБЕ дори и два пъти седмично е наред; нещо повече от това и може да го объркате, за да мислите, че той е ваш приятел. Искам да кажа, мисли за него: той не е твой приятел. Защо трябва да го виждате често толкова често? Вие момчета не излизате на дати или правите нищо романтично; просто просто се мотаете с него за добро време. И макар да обичате да се "забързвате" повече от веднъж или два пъти седмично, вие също не искате да му дадете погрешно впечатление. Така че, вижте момъка веднъж или два пъти седмично при макс.; вижте другите си мъже през останалите дни, ако имате повече от един (и би трябвало да сте, ако сте играч!).

adce53958bd415be3203f6cd5a08ea2c

Не го дръжте за дълго

"Това беше забавно и всичко, но мисля, че трябва да си починем" - и го пази. Ако държите един човек наоколо твърде дълго, ЕДИН от вас ще улови чувства; и това е нещо, което определено искате да избегнете, когато играете на игрището. За да се гарантира, че никой не развива чувства или чете повече за ситуацията, отколкото е необходимо, не можете да го държите наоколо твърде дълго. Няколко седмици, може би няколко месеца на максимум. След това е време да прекъснете доброто време и да започнете да търсите за следващия си партньор.

Бъди уверен

Мисля, че на този етап много добре осъзнаваме, че доверието е изключително секси; тя може да направи или да разбие някого, наистина! Ако се опитвате да играете на терена, трябва да сте уверена жена. Повече мъже ще ви намерят привлекателни и няма да имате проблем да играете наоколо, без да развивате чувства към един от вашите момчета. Няма да им пожелаете внимание и няма да имате нужда от тях, за да ви задържат 24 часа в денонощието, когато сте уверена жена, така че това наистина помага, когато се опитвате да бъдете играч.

Друга причина за доверието е КЛЮЧЪТ е, защото може да се наложи да се справите с хора, които търсят "надолу" върху вас за вашите начини. Няма абсолютно нищо лошо в това, че една жена е играч и забавляващите го правят през цялото време! Но все още има много хора, които се чувстват неудобно при мисълта за жена, която "спи". Бъдете уверени в себе си и в избора си и не се притеснявайте за това, което казва някой. Не обръщайте внимание на тяхната негативност; фокусирайте се върху себе си и знаете, че не правите нищо нередно, просто живеете живота си по начина, по който искате. Ако те не харесват това? На кого му пука! Това е твоят живот да живееш!

Заключителна бележка: Дами, МОЛЯ, винаги използвайте защита! Спянето наоколо с множество партньори ви прави изложени на риск от заразяване със STD или с намаляването на бременността, така че моля, използвайте защитата всеки път.

Leave A Comment

4 + 3 =