62 Свържете се с имената за вашето гадже

Петте имена са били в продължение на стотици и хиляди години; някои от тях с някои красиви и дори странни значения понякога. Например в края на 1700 г. Наполеон Бонапарт наричал съпругата си Джозефин, "Mio Dolce Amore". Това се превежда в "моя сладка любов". Бетовен използва прякор, който по-късно става известен с любовта си; жена, която историците все още могат да назоват. Писмата, които той пишеше за неговата значима друга, също я наричаха "Безсмъртен обичан".

контакт Names For Your Boyfriend

Разбира се, тези домашни любимци или имена за връзка с гаджето си със сигурност са се променили през годините, едва ли някой използва тези стари и известни любящи думи. От началото на 1700-те до 19-те години на миналия век бяхме тръгнали "Mio Dolce Amore" да се "Ма Джоли" което означава на френски език "моето красиво момиче". Пикасо използва този известен домашен любимец или име за контакт, а оттогава има и много по-известни. Херингейд очевидно се е позовал на бъдещата си съпруга като "Wicky Poo", макар че никога не бихте могли да си го представите. Дори Уинстън Чърчил показа по-меката си страна, като се обади на съпругата Клементине, "Дарлинг Клементин" по-любвеобилно.

Решихме, че най-накрая е моментът да разгледаме по-отблизо нещата - да разследваме общите и добре познати имена на домашни любимци и имена за връзка с вашите приятели. Може да намерите само нов за вашата най-добра любов!

 1. марихуана или Моят Буу
 2. дребосък/Shawty
 3. принц
 4. маце
 5. бебе
 6. Bubba
 7. Моя любов
 8. Моят свят
 9. Моето сърце
 10. Моето съкровище
 11. Моята Всичко
 12. съпругче
 13. Hubster
 14. Приятел или Голямата Фела
 15. любовник
 16. Lovebug
 17. скъп
 18. любимец
 19. Пчелен мед
 20. сексапилен
 21. Sexpot
 22. Захарни зайчета
 23. тиква
 24. Любовта кученце
 25. Sweetcheeks
 26. ангелски очи
 27. Бебешко лице
 28. Soulmate
 29. татко
 30. шампион
 31. скъпа
 32. Main Squeeze
 33. BAE
 34. Захарни лапи
 35. Красив
 36. голямо парче
 37. Любовен кифли
 38. Пуйка мечка
 39. ябълка - често се използва подобно на "ябълката на окото ми".
 40. Cariad - "Скъпа" във Уелс.
 41. Schnuckiputzi - комбинация от две думи, които независимо означават "сладка" и "добре".
 42. Мо Чуйсъл - "Моят пулс" в ирландски и за първи път се използва в хит филма Million Dollar Baby.
 43. А Чуйсъл Мо Хрои Малко по - дълга версия на "Mo Chuisle" и означава, в ирландски, "Пулс на сърцето ми".
 44. Mo Chroí - "моето сърце" в ирландски.
 45. Буах Хатику - "плод на сърцето ми" в индонезийски.
 46. Mi Corazón - "моето сърце" на Испански.
 47. Ойос де Ангел - "ангелски очи" на Испански.
 48. любов моя - "моя любов" на Испански.
 49. Mi cielito - "Моето малко небе" или "Моето малко небе" на Испански.
 50. Ми Сол - "моето слънце" или "моето слънце" на Испански.
 51. Ми Тезоро - "моето съкровище" на Испански.
 52. Corazoncito - "Малко сърце" на Испански.
 53. Cariño - "Обич" или "Моята любима" на Испански.
 54. Ми Вида - "живота ми" на Испански.
 55. Ми Рей - "Моят крал" на Испански.
 56. Fragolina - "Малка ягоди" на италиански; любящ термин.
 57. Golubchik - "Гълъбът ми" на руски език, но може да означава и това "Скъпа" или "Миличък" и също се използва вместо - скъпа моя, "Захар" и "пчелен мед". В Русия гълъбът е символ на любовта и мира и следователно се използва в много любовни или домашни имена за гаджета / приятелки. Golubchik е мъжествената форма - използвана за мъже / гаджета. Ако искате да използвате това име за приятелка, ще ви е необходима Golubushka.
 58. Мин Гулдклим - "Моята златна каша" на датски език.
 59. скат - "Съкровище" на датски език. Бихте могли обаче да помислите за това два пъти. "Skat" е друго име за раковина.
 60. Drágám - "Скъпоценен" на унгарски език.
 61. Моята скъпоценна - дори е сладък и на английски!
 62. Mon Petit Chou - "Моето малко зеле" на френски език. Изглежда, че сме направили това, но това е наистина име на домашния любимец на вашето гадже или приятелка!

Всеки, който има кой да е имал домашен любимец за любимия си в някакъв момент или друг. Елис наричаше Присила Пресли "Нунген", което не е дума за нещо извън езика на Елвис, ако изобщо има такова нещо. Когато го попитахме за името, Елвис каза, че "Нунген" звучеше като шума, който човек би направил, когато пиеше носове с куче и се чувстваше любезна.

Не е ли най-сладкото? Сигурни сме, че е така!

Разбира се, много от имената за контакт за вашето гадже ще бъдат свързани с храната, по-специално сладко-сладки храни. Някои от имената дори звучат смешно, като например "bawcock". Този термин, първоначално измислен през 1601 г., може да звучи като обида, но всъщност е термин на привързаност или привързаност, обикновено се използва от един мъжки приятел или любовник в друг. Тя идва от френския език, фразата "beau coq" е точно, което буквално се превежда на "фин петел". Не бихме препоръчали това да се използва като термин за любимия ви, освен ако не сте доволни да обясните къде идва.

контакт Names For Your Boyfriend 2

Правила за използване на имена на контакти за вашето гадже

Никой не обича правилата; ние знаем това, но има някои правила, които е разумно да прочетете и помнете, преди да избирате имена от шапка. Някои времена всъщност могат да бъдат обидни за любимия ви, така че винаги препоръчваме да "тествате водите" с името на новия си домашен любимец - да го кажете и да прецените реакцията, която ще получите.

Ако той не харесва името, трябва или да запазите името му за връзка в тайна и да се молите, че той не достига за телефона ви в никой момент, или можете да изберете друго име. Последното нещо, което бихте искали да направите, е да обидите гаджето си всеки път, когато се опитвате да бъдете любвеобилен към него.

Разбира се, нищо не е по-хубаво или по-романтично, отколкото да създавате собственото си име за значимия си друг - нещо, което е изцяло лично за вас и за него. Това може да е свързано с любимата му храна или може би дори с филм или телевизионно предаване, което обичате да гледате заедно?

Leave A Comment

9 + 1 =