60 Сладки неща, за да кажете на вашето смаже

Когато се сблъскате с някого, може да изглежда невъзможно да разберете какво да кажете. От въвеждането на себе си в провеждането на разговор, може да бъде трудно да се сложите най-добрия си крак напред. Ако искате да направите добро впечатление на вашето смазване, опитайте да използвате някои от тези различни идеи. Тези съвети и трикове ще ви помогнат да изглеждате най-добре, докато разговаряте.

След като имате интерес, винаги трябва да се опитате да ги извлечете. Хората естествено се радват да говорят за собствените си хобита, интереси и история. Ако можете да получите вашата смачкване говорим за любимите си неща, можете да получите разговор става доста бързо. Тези сладки изрази са първата стъпка към получаване на телефонен номер или дата, но те не са последната стъпка. Следвайте и ще се възползвате от предимствата. Някои от тези сладки неща, за да кажете на вашето смачкване, всъщност са многоцелеви. Можете да ги използвате в любовно писмо, лично или чрез текстово съобщение. Просто се уверете, че го смесвате, така че вашето смачкване никога да не стане прекалено отегчено.

сладък Things to Say to Your Crush

1. Всичко, което искам, е да сте причината да заспите всяка нощ с телефона си, държан в ръката ви.

2. Винаги, когато ви изпращам текстови съобщения, можете да приемете, че се усмихвам. Самата мисъл за теб осветява моите изгледи и прави всичко изглежда толкова по-светло.

3. Азбуката е грешна, но клавиатурата е правилна. Обърнете внимание на вашия лаптоп и ще видите, че "U" и "I" са поставени един до друг. Това е начинът, по който винаги трябва да бъде.

4. Всяка нощ съм депресиран да се прибера вкъщи и да ви оставя. Единственото нещо, което прави моята нощ заслужава, е мисълта, че ще се видим отново в сънищата ми. Да бъдеш с теб е най-доброто изживяване в живота ми.

5. Само едно послание, поглед или допир от вас е достатъчно, за да изпрати духът ми да се издига през покрива. Бейби, искаш да кажеш всичко за мен.

6. Хм ... е невъзможно за мен да реши дали обичам да мисля за вас или да ви изпращам повече. Прекарах часове, опитвайки се да избера любимото си нещо, когато разбрах, че това, което обичам най-много, е да бъда с вас. Кога ще те видя отново?

7. Всеки път, когато чувам гласа ви, сърцето ми прескочи ритъма. Излизам и падам от разсейването, когато виждам лицето ви изведнъж. Оставяш моя свят да спре и е източникът на най-добрите чувства и усещания, които някога съм изпитвал.

8. Моят живот никога не е бил съвършен, но е най-близо до съвършенство в моментите, които съм с вас. Той никога не престава да ме учудва, че две части, които са далеч от съвършенство, могат да създадат най-удивителното нещо само като са заедно. Ти си всичко за мен.

9. По време на съществуването си срещнах толкова много различни хора. Бях навсякъде и направих всичко. За първи път срещнах някой, който ме кара да рисувам всички тези смешни малки сърца на моите документи.

10. Когато можеш да разбереш защо ти харесва някой, това е знак, че имаш смачкване. Когато нямате представа защо някой държи вашия интерес, това е знак, че сте влюбени.

11. Всичко, което искам в живота, е да бъде причината само за една от твоите усмивки. Вие сте причината лицето ми да светне в стаята, когато влезете в вратата и аз искам да бъда причината зад твоето щастие, само веднъж.

12. Тук е неприятният момент, когато сте забелязан да се взирате в най-великолепния човек в стаята.

13. Тъй като избрах да бъда с вас и сте избрали да бъдете с мен, аз съм сигурен, че трябва да бъдем заедно.

14. Нищо в живота ми не е било съвършено, докато не срещнах теб. Сега всеки миг, който прекарвам до Ваша страна, е съвършенството и цялата ми причина за съществуване.

15. Само така знаете, че ви харесвам много. По принцип, че като те харесва малко, освен много. ��

60 Сладки неща, за да кажете на вашето смаже

16. Любимата ми работа е да лежа с главата си на гърдите си. Чувството, че пръстите ви са заплетени в моята, а лекото удара на сърцето ти е всичко, от което се нуждая, за да се чувствам сигурен и щастлив.

17. От ден на ден чувствата се променят и взаимоотношенията се развиват. Едно нещо, което остава същото, е причината зад всяка от моите усмивки: вие.

18. Един от най-лесните начини да осъзнаете, че сте влюбени, е чрез превъртане чрез любовни цитати. Прочетох хиляди списъци с сладки неща, за да кажа и цитирам, но никой от тях не описва точно как се чувствам за теб.

19. Всеки път, когато сте близо до мен, сърцето ми започва да бие малко по-бързо. Стомахът ми се чувства лек и има джапанки, докато ми се усмихва усмивката.

20. Всеки път, когато ви видя, причинявате пеперуди, които преминават през стомаха ми. Аз съм свързан с езика и не се чувствам добре, но самото ви докосване ме кара да се чувствам способно да летя.

21. За мен слънцето грее, защото има шанс да погледне към теб. Когато дъждът се плъзне по тротоара, небето плаче, защото не сте наоколо. Всяка част от моя свят се върти около вашето съществуване и чака за завръщането ви.

22. Времето, в което се чувствам най-сигурна, е когато главата ми е на гърдите ти и ръцете ти са увити около мен. В такива моменти нищо в света не може да навреди и няма да се случи нищо лошо. Отделяш кошмарите си и катализираш всичките си най-добри мечти.

23. Не го отричай: Харесваш ми. Тъй като те харесвам и ти, защо все още сме толкова отдалечени? Ако беше зависимо от мен, ние и аз щяхме да се придвижим малко по-близо.

24. Всяка усмивка, която оставя устните ви, е като най-блестящия изгрев на света. Той задава облаците пламтящи и блестящи през целия ден. За мен вие сте слънцето, луната и звездите. Всеки дъх, който вземам, е заради вас и в очакване да ви видя отново.

25. Слушането на гласа ви изпраща пеперуди през корема ми. Гледането на теб ме прави в пакет от нерви и просто говорене може да ме накара да бъда вързан на езика. Вашият докосване и поглед ме карат да се чувствам като мога да скоча през небето.

26. Невъзможно е да бъде напълно сигурен, но съм сигурен, че любовта е фатално състояние. От момента, в който се запознах с вас, не бях способен да мисля нищо друго освен мисли за вас.

27. Сърцето ми се състезава всеки път, когато виждам текстово съобщение от вас. Виждайки ви лично, ми се усмихва лицето и се прояснява цял ден. Ти си моят всичко, моята любов и моята причина за съществуване.

28. Ей ти! Просто исках да ме уведомите, че ме карате да се държа като идиот всеки път, когато сте близо до мен. ��

29. Виждам, че е като да си направя снимката: дори и да не искам, винаги се усмихвам.

30. Ако е възможно, искам да подчертая, че трябва да сме заедно. Като сега. Харесваш ми, бейби, и аз те харесвам. Защо не можем просто да бъдем заедно?

60 Сладки неща, за да кажете на вашето смаже

31. Трябва да знаете, че сега започнах да ви харесвам по-малко ... най-вече защото започнах да те обичам повече.

32. Всяка жена се нуждае от мъжкото си. Просто вижте карикатурите! Мини се нуждае от Мики Маус, Доналд Дък се нуждае от Дейзи Патица и Барби се нуждае от куклата на Кен. Мисля, че съм в доста добра компания, защото определено се нуждая от теб!

33. Няма значение колко пъти ви виждам, говоря с вас или чувам гласа ви. Всеки път, когато влизате в моето зрително поле, пеперудите започват да правят колички в стомаха ми.

34. От мига, в който си хванал окото, ти задържаш интереса ми. В момента, в който започнахме да говорим, извадих смеха ми и всяка минута оттогава само ме караше да се влюбвам още повече в теб.

35. Когато те видя, целият ми свят спира. В този момент единственото нещо, което съществува за мен, е ти и очите ми се взират в теб. Веднага щом си тръгнете, светът спира отново да се движи. Мога да живея в този свят, но не ми харесва. Преминавам дните, докато чакам да се появи отново и да чакаме светът да спре отново. Това, красиво, е защо аз ви гледам и защо не мога да ви помогна да следвате всеки миг. Когато сте около мен, единственото, което съществува, е вие.

36. Само така знаете, нямам намерение да ви преследвам завинаги. Понякога скоро ще спрете да бягате от мен.

37. Пеперуди? Да бе. Имам цяла зоологическа градина, която трепере в корема ми точно пред теб. Ти ме направиш нервен и нервен като никой, който някога съм срещал преди.

38. Ако всяка дума, която казах, може да донесе тази прекрасна усмивка на лицето ти, ще продължавам да говоря завинаги.

39. Всеки ден говоря с други хора. С напредването на протокола може да се смея на шегите им, да ги прегърна или да организирам пазаруване. Без значение колко часа прекарвам в компанията на други хора, никой от тях не би могъл да каже толкова за мен, колкото и ти. Вие сте единственото нещо, което наистина има значение за мен.

40. Официално: Аз съм поразен с любовта Buzz Lightyear. Обичам те до безкрая и отвъд!

41. Древните хора смятали, че хората са започнали като двуглави, четирикраки и четири въоръжени същества. Ревнив на възможностите, боговете избраха да разделят тези ранни хора наполовина, така че да имат само една глава, два крака и две ръце. Оттогава насам човекът е бил принуден да се скита по земята в търсене на душата, от която е бил разделен. От първия миг, когато те видях, се чудех: ти ли си ми отдавна изгубената духовна партньорка?

42. Всеки час, който прекарваме заедно само ме кара да се влюбвам в себе си повече. Още няколко дни се опасявам, че ще бъда напълно под вашето заклинание.

43. Въпреки че в момента съм зает, само аз мисля за теб. Дори да мога просто да те гледам отдалеч, бих предпочел да правя нещо друго сега.

44. Ако открих, че всичко, което казах, те накара да се усмихнеш, ще продължавам да говоря завинаги с надеждата да донеса още една усмивка на лицето ти.

45. По-рано днес се замислях за пренареждане на азбуката. Искаш ли да ми помогнеш? Мислех да поставя U и аз един до друг.

60 Сладки неща, за да кажете на вашето смаже

46. ​​Скъпи смачкване, просто глави нагоре, но трябва да внимаваш за човек в червено костюм тази Коледа. Той може да те открадне, откакто те поставих в моя списък с коледни песни.

47. Дори да избирам между всеки мъж в света, все пак бих избрал да бъда с вас. Ти си всичко, което някога съм искал.

48. Ако бих желал нещо на земята, то сега ще бъдете с мен.

49. Често съм срамежлив да говоря с всяко смазване, което ме интересува. За разлика от нормалното, чувствам се напълно комфортно, че съм около вас и споделям идеи с вас.

50. Колкото повече сме заедно, толкова повече чувствам, че ме приемате за това кой съм аз. Чувствате ли се по същия начин?

51. Ако можех да съм някъде с някого, щеше да е с теб. Аз съм просто в моите нужди и искания. Всичко, което искам и се нуждая от живота, е да бъда с теб.

52. Ако ще бъдеш мой принц, мога да бъда твоята Пепеляшка. Или Спящата красавица. Ти решаваш. ��

53. Когато ви видях за пръв път, бях твърде срамежлив, за да кажа нещо. Взех цялата си енергия, за да отговоря само на обикновения ви "Здравей". Ти отнемаш дъха ми и ме оставяш безмълвен.

54. Всяка сутрин, когато се събуждам, започвам да броим минутите до нощта. Прекарвам целия си ден, чакам търпеливо, за момент, когато мога отново да прегърна ръцете си около теб. От удобна позиция на ваша страна, целият свят изглежда по-добре. Искам само да се държа и да те държа отново.

55. Ако можех да пътувам във времето, щях да избера всеки период от време, в който отново да бъда до теб. Отново и отново, щях да прескоча към бъдещето, където бяхме заедно и да избегнем всеки момент във времето, когато сме отделени. Въздишка ... само ако ...

56. Гледането на теб ме кара да се притеснявам. Опитах да пия вода или да ям закуска, но нищо не може да потуши пеперудите в стомаха ми.

57. През последните няколко часа прочетох и препрочетох стотици любовни цитати. Някога цитирам Виждам ме кара да мисля за теб. Дори компютърният екран, вратата на кухнята и килията успяват да ми напомнят по странен и необясним начин. Защо това е така, аз не знам. Всичко, което знам, е, че целият свят ме кара да мисля за теб.

58. Преди да се срещна с теб, никога не съм вярвал в любовта от пръв поглед. Мислех, че Холивуд и малки момичета са създали тази идея за мигновена любов като красива, измислена история. От втората ми очи, свързани с твоя, разбрах, че любовта на пръв поглед е нещо повече от тропа от филми Б. Този момент промени живота ми и всичко, за което се надявах.

59. Тъй като нашите взаимоотношения се променят с течение на времето, единственото, което остана, е ти и аз. Твоята ръка, която държи моята и твоята усмивка, ме поздравяваш, са всичко, което някога бих искал или имах нужда.

60. Всичко, от което се нуждая или искам, е в твоя власт да ми дадеш.

Независимо дали току-що сте започнали връзка или искате да вземете неща на следващото ниво, тези цитати могат да ви помогнат да изразите чувствата си. Сладките неща, които можете да кажете на вашето смажене, могат да помогнат за разговор или просто за разчупване на лед. Независимо от това, трябва да изберете любовната ценова оферта за него, която ви се струва право. Ако не се чувствате комфортно с текстовото съобщение или цитирате котировката, то няма да бъде ефективно, за да се привлече вниманието му. Уверете се, че се чувствате удобно с офертата си и всичко останало ще тече плавно от тази точка нататък.

Leave A Comment

55 − 51 =