50 сладки текстови съобщения

Някога мислихте ли за изненада на партньора си (или дори на вашето смазване!) Със сладко текстово съобщение? Знаеш ли, текст, който ще ги остави с разтопено сърце и усмивка на лицето им? След това трябва да проверите тези 50 очарователни, сладки и в крайна сметка сладки текстови съобщения, които ще работят всеки време. Имаме всичко от хубави хубави сутрешни текстове до сладки и глупави текстове, които ще ги накарат да се кикотят. Какво чакаш?

50 сладки текстови съобщения

1. Просто се събудих и вие вече сте на мое мнение!

Не можете да се объркате, като изпратите един удивително сладък уайт сутрешен текст като този. Освежете незабавно деня си!

2. Добро утро моята любов. Надявам се, че имате невероятен ден.

Желаейки вашият партньор да е добър ден винаги страхотна идея. Те със сигурност ще го оценят и хей, всъщност може да направите своя ден толкова по-добре!

3. Добро утро секси. Не мога да чакам очите ми да видят тази красива усмивка тази вечер!

Този сладък текст им дава комплимент и им позволява да знаят, че не можете да чакате да ги видите - двойна победа в нашата книга!

4. Никога не съм мислил, че ще ви хареса толкова много и никога не съм мислил, че ще си мислите толкова много <3.

 Повярвай ми - вашият партньор иска да знае колко ви харесва и колко често те мислят. Това е идеалният сладък текст, който да ги изпратите!

5. Бог е разумен, че не ви поставя ценова марка: Няма начин да си позволя приятелство / приятелка толкова удивително.

Това удивително текстово съобщение има коефициент на чистота, както и сиреният фактор, който е БОНД, за да се усмихне. Ние обичаме всичко за този сладък малък текст!

6. Винаги, когато имате нужда от някого, който да бъде там за вас, винаги ще седя точно до вас през всичко.

Винаги трябва да презастраховате партньора си, че сте там за тях, без значение какво.

7. Никога не бих могла да се уморя от теб, дори ако съм прекарал всяка секунда с теб. Всъщност, колкото повече време прекарваме заедно, толкова повече растат като вас и вашата компания. 

Това не е ли едно от най-сладките неща, които някога сте чели? Хората обичат, когато знаят, че се радвате на тяхната компания. Улеснява съзнанието им за евентуално досадване на някого или за изчакване на тяхното посрещане. Обичам го!

8. Иска ми се да бъда с вас 8 дни в седмицата, 25 часа на ден - просто не мога да ви се струва достатъчно.

А, сега искам някой да ми го изпрати. Това е прекалено сладко за думи.

9. През целия ден слушам хората да говорят. Но в мига, в който чувам сладкия ти глас, шумовете на света около мен се удавят - всичко, което чувам, е твоят сладък, крехък глас.

Перфектният текст, който да изпратите на партньора си, особено ако работите в работа с клиенти, където сте раздразнени от хора през целия ден!

10. За света, вие сте само един човек. Но за мен вие сте светът.

Сега това е просто очарователно.

50 сладки текстови съобщения

11. Все още ми давате пеперуди до ден днешен.

Кой каза, че пеперудите трябва да изчезнат след време? Нека вашето бебе да знае, че те все още ви дават топло и уютно усещане отвътре, дори и до днес.

12. Сърцето ми продължава да пропуска ритъма всеки път, когато виждам лицето ти.

Ако пеперудите не са напуснали, бързото сърцебиене може би няма, нали? Нека знаят!

13. Знаете, че обичате някого, когато запазвате текстовете си и ги четете отново, когато никой не гледа <3

 Супер сладко текстово съобщение, което ще ги насърчи да изпращат онези очарователни текстови съобщения, които обичате толкова много!

14. Обичам да те видя щастлив, а най-голямата ми награда се вижда да се усмихваш. Знам, че животът може да бъде жесток, но затова съм тук: да ви покажа, че животът може да бъде невероятно и изпълнен с радост и любов.

 Просто не можем да получим достатъчно от това сладко текстово съобщение. Това е всичко, което вашият партньор ще иска да чуе и още.

15. Прочетете това текстово съобщение и знайте, че подателят ви обича невероятно много!

Нещо толкова просто, колкото този текст наистина може да направи своя ден, така че следващия път, когато имате настроение да изпратите на партньора си нещо неоспоримо сладко, опитайте това!

16. Не е моя вина, че те обичам толкова много! Твое е!!

Това очарователно, сладко и ултра сладко текстово съобщение със сигурност ще ги накара да се усмихнат. Обичаме този глупав, но съвсем сладък текст!

17. Любовта ми към теб е пътешествие: започва от вечността и свършва никога.

Мисля, че всички ние сме съгласни, че този текст е сериозен гладък.

18. Любовта ви е точно като дишане - не мога да спра!

Може би е само малко малко глупаво, но в същото време е съвсем сладко, нали ?! Смятаме, че комбинацията ПЕРФЕКТ е подходяща за деня на партньора ви.

19. Обичам те = 831. 8 Писма, 3 думи и само 1 смисъл.

Обзалагам се, че никога не сте знаели, че преди да прочетете този блог, нали? Колко е страхотно това? Освен това текстово съобщение, което е напълно умопомрачително, това също е невероятно сладко. Печеливша комбинация!

20. Чувствам се толкова комфортно, когато съм около вас, както мога да бъда себе си.

Не е ли това, което наистина искаме в края на краищата?

50 сладки текстови съобщения

21. Да играем една игра на "надраскване и спечелване"!
H____
ТОЙ___
HEA__
ЧУВАМ_
СЪРЦЕ!

Поздравления, спечелихте сърцето ми!

Кой не обича една очарователна малко любовна версия на "драскотина и победа"? Оставете партньора си да поеме риска от любовта и да се забавлявате с този супер сладък и сладък текст!

22. Уг, има нещо, което не мога да изтрия от ума си. Знаеш ли какво е това? Вие! Не мога да чакам да те видя!

 Това определено е текстово съобщение, което ще освети лицето на партньора ви. Искам да кажа, защо не го направи? Този сладък текст е супер сивкав и просто прекалено сладък, за да се справя. Обичам го!

 23. С всеки миг, аз идвам толкова много да ви видя тази вечер. Не мога да чакам да съм в ръцете ви и да целуна тези устни устни.

Твоят любовник иска да се почувствате необходими. Те искам да се чувстваш обичана. И знаеш какво? Това е текстовото съобщение, което ще свърши работата. Перфектното съобщение, което трябва да изпратите, ако планирате да видите любовта си тази вечер!

24. Всеки ден се събуждам с усмивка на лицето си. И ти си причината за тази усмивка.

Те са причината да се усмихвате всяка сутрин? Уау, това е доста дълбоко. Обичаме този текст, защото е пълен с страст и ще накара любовника ви да се чувства добре за себе си. Може би те ще започнат да се събуждат с още по-голяма усмивка, след като прочетат това!

25. Обичам те повече с всеки изминал ден. Никога не забравяй това.

Може да е малко кратко, но това текстово съобщение е толкова невероятно дълбоко и смислено. Повярвай ми, любовникът ти иска да прочете това - вероятно няколко пъти на ден!

26. Преди да се срещна с теб, никога не знаех какво е да гледаш някого и да се усмихваш за абсолютно никаква причина.

Това просто прави сърцето ми да се разтопи. Всеки би се радвал да чуе това, тъй като всеки обича да бъде причината някой да се усмихне без причина. Сърцето е разтопено.

27. Ако нищо не трае вечно, мога ли да ви бъда нищо?

Трябва да признаем: това текстово съобщение е малко по короната, но има и нещо, което ни кара да се кикомехваме. И няма нищо лошо в това! (Всъщност, това е почти предпочитано).

28. Вчера те обичах, утре ще помисля за теб. Знаеш ли какво? обичам те. 

В края на деня няма какво друго да кажа, освен, че ви обичам! И затова обичаме този текст.

29. Пръстите ви трябва да пасват перфектно празните пространства между пръстите ми <3

Чел ли си някога нещо по-очарователно от това? Не можем да мислим за нещо много по-хубаво! Този текст има всичко: изисканост, сладост, о, и разбира се, това е чудесен начин да поканите партньора си да държи ръката ви, когато пожелае. Виждаме много ръце в двата вия фючърси!

30. KISS е чисто органичен и естествено сладък. Той няма абсолютно никакви изкуствени съставки и е 100% здравословен. И ето един за вас: MUAH! 

Кой не обича да целува? Особено в текстова форма? Аз ли съм аз, или целувките с текстови съобщения са абсолютно очарователни във всяка форма и форма? Вместо просто да изпратите любовника си "муа" или целувка емотикон, защо да не ги изпратите този ултра умен целулив текст?

50 сладки текстови съобщения

31. Моля те, уведоми ме какво направих, за да заслужа някой като теб; Искам да се уверя, че продължавам да го правя! 

Това текстово съобщение със сигурност е такова, което ще ги накара да се почувстват специални. Бонус: те също ще ви кажат какво правите, че те обичат, така че можете да продължите да ги правите! Това прави нещата много по-лесно за вас, нали?

32. Най-кратката дума, която знам, е "аз". Най-сладката дума, която познавам, е "любов". И човекът, който никога няма да забравя, е "ВИЕ"!

Има нещо в текста, който просто е перфектен. Това е доста умно, ако ме питате, и залагам, че всеки, който получава този текст, ще бъде много щастлив да го прочете.

33. Имате този невероятен начин да ме направите щастливи, без значение какво.

Хората обичат да направят другите щастливи и това е огромен бонус, ако можем да направим някой щастлив НИКОГА. Дори когато сте тъжни, дори когато сте били направени - някой сигурен ли те кара да се усмихваш? Вие определено трябва да ги уведомите с сладък и супер сладък текст като този.

34. Желая да направя всичко, за да ви усмихна.

Това е само едно от тези изявления, които винаги искаме да чуем от нашите партньори. Това е просто нещо, което ни кара да се чувстваме невероятно специални и изключително важни. Изпратете партньора си този текст. И това е заповед.

35. Ако думите не са достатъчни, за да кажат "Обичам те", ще ви омая с всичките си прегръдки и целувки.

Мисля, че всички можем да се съгласим, че понякога е просто невъзможно да се каже "Обичам те". В речника няма достатъчно думи, които биха могли да обяснят нашата любов. И там идват прегръдките и целувките! Покажете на партньора си, когото обичате, с невероятно сладък текст като този.

36. Любовта ти е по-ценна за мен от всякакви диаманти.

Някои хора са толкова заловени с материални блага - особено диаманти. Но ние винаги трябва да помним, че любовта винаги е по-ценна от всичко материално, независимо колко скъпо би могло да бъде. Напомнете на партньора си, че не сте в него за обеци на Коледа или диамантени пръстени при ангажименти; вие сте изцяло в него за любовта, която вашият партньор ви дава.

37. Няма да позволя нищо между нас.

 Определено още един от тези коментари, че всички ние искам да чуем от нашите партньори. Искам да кажа, какво по-хубаво нещо да прочетете тогава текстово съобщение като това? Подобно съобщение прави нашите взаимоотношения да се чувстват силни, силни и страстни. Връзка, която може да оцелее, без значение какво. Повярвай ми, не може да се обърка с текстово съобщение като това.

38. Ти си идеалното момиче / момче за мен.

Понякога простотата е най-добра. Въпреки че това текстово съобщение е малко по-голямо, това е точно това, което вашият партньор иска да чуе. Има Нищо като чуете "сте перфектен" от някой, когото обичате.

39. Ако имате нужда от някого, с когото да говорите, просто ми се обадете. Винаги ще съм на разположение за вас.

В този ден и възраст е толкова трудно да накарате хората да отделят време, за да говорят по телефона. С този текст им давате възможност да знаят, че те са толкова важни за вас, всъщност ще отделите време от деня си, независимо от това, за да сте сигурни, че има някой, с когото да говорите и да се отпуснете. Повярвай ми, това значи повече, отколкото си мислиш!

40. Може и да не съм Супермен, но винаги ще те пазя.

Всяко момиче ще се радва да получи това текстово съобщение от техния човек. В края на краищата мъжете би трябвало да бъдат нашите защитници, нали? И ние обичаме човек, който е готов да ни защити във всички страшни и страшни ситуации. С този текст тя ще се разтопи почти веднага. Искам да кажа, колко сладко е това?

50 сладки текстови съобщения

41. Те ​​казват, че времето е златно, но времето, прекарано с вас, е абсолютно безценно.

Това текстово съобщение означава толкова много. Това показва, че вие сериозно насладете се на всяка секунда, прекарана с партньора си Това показва, че всъщност обичате да прекарвате времето си с тях и не мислете за това като за "отпадъци". Не можете да се объркате с нещо толкова невероятно сладко като това.

42. Можеш ли да спреш да бъдеш толкова прекрасен? Ти ме лудиш с твоята красота!

Сега колко сладко е това !? Обичаме го! Освен това лесно можете да замените "прекрасно" с тон от други прилагателни като сладък, забавен, красив, красив, умен - каквото искате! Супер универсален, затова не се колебайте да изпращате това текстово съобщение веднъж за известно време с различно прилагателно, което описва любовника ви.

43. Те биха могли да вземат всичките ми притежания и няма да има значение толкова дълго, колкото те имам.

Някой друг ли казал "aww", когато четат това текстово съобщение? Това е прекалено сладко и прекалено сладко. Смятаме, че някой би се радвал да види този текст във входящата си поща!

44. Без значение колко ужасен е денят ми, когато се усмихваш, всичко е наред. 

Усмивката им осветява ли живота ви, дори когато всичко друго е погрешно? Вие определено трябва да ги уведомите с текстово съобщение като това!

45. Обичам те, ми липсваш и не мога да чакам да те видя днес!

Обикновено, сладко и до точката. съвършенство!

46. ​​Ние сме перфектен мач. обичам те.

Няма друго текстово съобщение, което е толкова сладко (или просто), колкото това тук. Това са само няколко кратки думи, но те са пълни с любов! Кой каза, че съдържателните текстови съобщения трябва да са с дължина 3 страници?

47. Имате сърцето ми. Пазете го в безопасност.

Просто не мога да разбера колко е CUTE това текстово съобщение. Определено изпратете тази!

48. Всяка минута, която прекарвам настрана от теб, е момент, в който губя.

Това е чудесно текстово съобщение, което показва на любовника ви колко много ги обичате и просто искате да бъдете с тях!

49. Всеки път, когато те виждам, те обичам повече от преди.

Наистина не мисля, че това текстово съобщение се нуждае от обяснение. Искам да кажа, просто го прочетете! Това е невероятно сладко и определено ще даде на партньора си топло и размито усещане отвътре. Сърцето ми се разтопи, какво ще кажеш за твоя?

50. Ако бях планета и бяхте моята луна, щях да спра да се въртя само като ви гледах.

Дали някой извика за супер сивкаво, но напълно сладко текстово съобщение? Е, тук е! Вдигнете линията на всички линии, които ще накарат партньора ви да се усмихне всеки път, когато го прочете. Обичаме това и мислим, че любовникът ти ще излезе с огромна усмивка на лицето си, след като го прочете. Обичаме това!
Кое е любимото ти сладко текстово съобщение?

Leave A Comment

45 + = 53