50 Обичам те, без значение какво послания за Него

Когато сте влюбени, искате да покажете, че обичате някого, без значение какво. Най-добрият начин да направите това е чрез разказване на човека и чрез действията ви. Тези те обичам, без значение кои послания за него могат да ти помогнат да покажеш на приятеля си, съпруга или смажеш, че той винаги е на твое мнение. Имате безусловна любов, която ще се засили само с годините, и тези послания могат да ви помогнат да му покажете това.

обичам messages for boyfriend

1. Носех любовта си на ръкава и усмивката ти на лицето ти. Поради всички причини, които съм влюбен в теб, аз се усмихвам и от Бога, че дойдохте в живота ми. Винаги съм искала да срещна някой като теб и мисля, че най-накрая Бог чу молбата ми. Обичам те, без значение какво и съм толкова благодарна, че си дошъл в живота ми.

2. Нищо няма смисъл за мен без вашата любов. Когато не мога да ви видя през деня, изглежда, че светът е объркващо, невъзможно за разбиране място. Намерих радост в теб. Вие сте всичко, което съм търсил. Не мога да мисля направо, защото ви виждам във всичко, което виждам или правя през деня. обичам те!

3. Готов съм да отида навсякъде и да направя всичко за вас. Аз се влюбих в теб и съм готов да прекарам целия си живот до теб. Ти си светлината, която осветява дните ми и любовта, за която плачех през нощта. обичам те независимо от всичко.

4. Искам само да остана в любов с теб до края на живота си. Надявам се да почувствате любовта, която имам за вас. Защото наистина съм влюбена в теб, нищо не ме притеснява. Никога не мога да намеря никаква вина в теб, защото твоите несъвършенства ти правят толкова съвършен за мен.

5. Аз съм влюбен в теб. Никога не съм мислил, че е възможно да обичаш толкова много. Накара ме да се чувствам като кралица и единственото, което има значение във вашия свят. Заради теб намерих радост в живота си и причина да се събуждам всяка сутрин. Ти си най-ярката част от всички мои дни.

6. Принадлежа към вас. Заедно можем да летим на крилете на любовта и да достигнем всякакви височини. Надявам се, че мога да прекарам остатъка от живота си с главата си на гърдите ви. Заедно ще открием най-високата точка на страст и ще изследваме света. Обичам те напълно.

7. Аз просто искам да запълня сърцето си с мисли за теб. Искам да остана близо до теб през целия си живот. Това ми дава голяма радост да те обичам и да те виждам всеки ден. Никога не разбирам защо не мога да прекарам всяка минута до вас. Ако прекарам остатъка от живота си, никога няма да мога да покажа колко много те обичам.

8. Прекарвам всеки миг от живота си, опитвайки се да покажа колко много имаш предвид за мен. От момента, в който се събудя, се опитвам да мисля за нови начини да ви покажа колко ми е грижа. Вие сте светлина, която осветява сърцето ми и осветява света. Заради любовта ти намерих начин да бъда щастлив за всеки ден от останалата част от живота си.

9. Всеки път, когато затварям очите си, виждам лицето ти. Преминавам през долината на любовта и винаги те усещам в моята страна. Винаги, когато съм нещастен, мисля за теб и отново се усмихвам. Вие сте цветето в сърцето ми и аз просто искам да прекарам остатъка от живота си с вас.

10. Не можех да спя или да ям, когато бях далеч от теб. Когато не сте на моя страна, вече не мога да мисля направо. Винаги е добър ден, ако знам, че мога да те видя и ужасен ден, ако знам, че няма да бъдеш в него. Вие сте светлината на моя живот и цялата моя радост. Обичам те, без значение какво се случва.

дълго messages to send to your boyfriend

11. Всеки път, когато мисля за теб, аз протегна ръка. Когато не сте там, не намирам нищо и не мога да се утеша. Ти си радостта от живота ми. Аз принадлежа към вас и не мога да понеса, когато не сме физически заедно. Обичам те независимо от всичко. Ти си единственото нещо, което прави живота ми си струва да живееш.

12. Ти си слънцето в ежедневието ми и най-истинският партньор, който някога съм намерил. Ти ми донесе най-голямото щастие в моя живот. Намерих живота си във вас. Във вас намирам огледалото на душата ми и мира в сърцето ми. Остани с мен завинаги, защото не мога да понеса да бъда отделен от теб.

13. Никога повече не плачете или не чувствайте момент на тъга. Сега, когато намерихме истинска любов, знайте, че съм тук за вас. Аз съм влюбен в теб и винаги ще се стремя да бъда с теб.

14. Искам само да докажа любовта си към вас. Дори когато не можем физически да бъдем заедно, ще продължа да те обичам през целия си живот. Вие сте това, което сърцето ми е избрало и никога няма да ви предам. Твоята любов ми дава причина да живея.

15. Искам само да докажа колко съм влюбен в теб, но мисля, че ще ми отнеме цял живот, за да го направя. Никога не съм срещал някой, който може да ме накара да се почувствам така, както правите. Срещата ти беше най-благословеният момент в живота ми. Ти беше като ангел на страст, който дойде на светлината на моя свят. Обичам те и ти си всичко мое.

16. Нищо не може да отделя моята душа от твоята. Дори когато не можем да бъдем заедно, ще продължа да те обичам за цял живот. Сърцето ми избра твоето преди раждането и преди да се срещнем. Аз никога няма да ви предам или да обичам друг. Ти си всичко, което търсех в този свят и те обичам.

17. Обичам те с любов толкова дълбока, колкото долините, и толкова величествена, колкото планините. Единственото, което ми се иска, е да се чувствате по същия начин и да знаете любовта, която нося за вас. Аз ще продължа да се грижа за теб до края на живота си.

18. Сърцето ми пее за теб. Когато си отидеш, пее песен на копнеж. Когато сте с мен, то резонира с страст и радост. Искам само сърцето ми да продължи да пее вашите похвали за остатъка от живота ми. Радвам се да те познавам и да те обичам. Ти държиш всички части на сърцето ми.

19. Мога само да ви кажа колко много те обичам отново и отново. Ако прекарах цял живот, не можех да докажа до колко те обичам. Когато съм около теб, не мога да мисля направо. Ти си мой, завинаги. Всичко, което искам да направя, е да бъда влюбен в теб завинаги.

20. Когато мисля за теб, мисля за звездите в небето. Вие сте като моята лична звезда, която леко блести в живота ми, за да донесе любов и мир. Опитвам се да задържа тази звезда и да я заловя, но нейната светлина просто излъчва. Искам само да ви принадлежа и да бъда с теб до края на живота си.

сладкия i love you message

21. Всеки път, когато затварям очите си, виждам най-удивителния човек в света на моите клепачи. Всеки път, когато ходя покрай теб, усещам най-голямото съкровище на живота ми. Тази радост е нещо, което поетите пеят, а художниците прекарват живота си, опитвайки се да рисуват. Вие сте близо до сърцето ми и искам да остана с вас завинаги.

22. Трудно ми е да дишам, когато не сте моя страна. Когато се усмихваш, чувствам, че светът ми се разяснява. Ти си кралицата на сърцето ми и най-голямата радост от живота ми. Искам да знаете, че вие ​​сте най-голямото съкровище на сърцето ми. Обичам те напълно. Независимо какво се случва, вие сте най-великият, най-невероятният човек, който някога съм срещал. обичам те независимо от всичко.

23. Когато погледна дълбоко в очите ви, виждам светлината на живота си и радостта в сърцето ми. Винаги искам да се приближа до теб, защото ти принадлежиш на мен. Не мога да съществувам, когато любовта ми е далеч от мен. Не мога да ям или да намеря радост без теб. Обичам те и винаги ще те обичам.

24. Никой не може да ме спре да се влюбва в теб или да те отнема от мен. Получих най-големия дар и исках само да спечеля. Вие сте моят ангел и всичко, което съм търсил.

25. Никога не ме оставяй надолу и никога няма да те оставя. Никога няма да ви оставя да плачете или да бъдете тъжни, защото вашата тъга е моята тъга. Вие сте най-добрата част от живота ми и най-невероятния човек, който някога съм срещал. Ти носи мир в сърцето ми.

26. Спаси сърцето ми и винаги ще спася любовта ти. Запазете усмивката си и ще запазя цялото си щастие за вас. Дръж ръката ми близо до твоя и аз ще ти дам всичко. Игнорирайте това, което другите хора казват, защото вие и аз сме длъжни да сме заедно.

27. Ти ми даде повече радост, отколкото бих могъл да търся в този живот. Ти ми даде цялата любов, която ми липсва в този свят. Променихте всичко само като станахте част от моя живот. Аз винаги ще бъда влюбена в теб и ще те пазя завинаги.

28. За толкова дълго време, аз се разхождах в тъга, без да го осъзнавам. Изведнъж влезе в живота ми и осъзнах истинското щастие. обичам те независимо от всичко.

29. Всяка радост в сърцето ми дойде заради любовта ми към теб. Вие сте като ангел, изпратен от небето, за да ми даде причина за съществуващите. Ти си всичко за мен.

30. Тя ме боли да те видя тъжна. Не мога да те гледам в болка, защото те обичам. Ще прекарам остатъка от живота си, опитвайки се да те успокоя, защото ти си причината зад всяка от най-големите ми радости и усмивки.

31. Всеки път, когато се чувствам тъжно, нещо ме държи да не попадна в бездната. Спомням си скъпия принц, който ме прави щастлив и кралят, който ми донася такава усмивка. Вие сте единственият, от който се нуждая в живота, за да ме направи щастлив. обичам те независимо от всичко.

32. От сега до края на живота ми искам да остана близо до моя крал. Просто искам да бъда с теб, защото не мога да намеря начин да живея без теб. Аз съм близо до сърцето ти и искам да се влея в теб. Иска ми се да сме един човек и една душа. Не мога да живея без теб.

33. Ти ми принадлежиш. Вие сте причината да се усмихвам и моя ангел. Вие сте образът на всички добри неща, които някога съм намерил в живота си. Ти си най-дълбокото съкровище на живота ми и ще те обичам, без значение какво ще стане между нас.

34. Никой никога няма да те отведе от мен, защото те държа в сърцето си. Кълна се, че ще остана до теб до края на живота си, защото ти ми принадлежиш. обичам те.

35. Всяка сутрин е нова възможност за щастие, защото знам, че ще бъдете в нея. Искам небето да чуе песента на сърцето ми и да ми даде най-дълбокото ми желание да остана с вас винаги.

аз Love You No Matter What Quotes for Him

36. Никога не мога да живея без теб, защото съм пристрастен към теб. Дори когато животът ме хвърли на заоблена топка, мога да го навивам с лекота, защото знам, че винаги мога да завърша деня в ръцете си. Аз съм влюбен в теб, скъпа ми сърце.

37. В твоите очи усещам топлината на страстта и песните, които сърцето ти играе за мен. Не мога да живея без теб, защото ти принадлежиш на мен. Никога няма да те оставя, защото те обичам скъпо. Винаги ще те държа здраво, защото искам да те държа в ръцете ми завинаги.

38. Вие сте единственият човек, който съм търсил завинаги. Поставяш усмивката на лицето ми и радостта, която вика в сърцето ми. Толкова съм влюбена в теб.

39. Да се ​​влюби в теб беше най-доброто решение, което някога съм правил, но едва ли мога да кажа, че го направих. Никога няма да се откажа от теб, защото ти си цялата радост, която търсех в живота. Ти ми донесе толкова много радост и те обичам все повече и повече всеки ден.

40. Точно вие и никой друг. От момента, в който те срещнах, осъзнах, че за мен няма да има друг. Ако търсех до края на живота си, никога няма да намеря по-добър мач. Ти изпълваш сърцето ми с радост, мир и любов. обичам те независимо от всичко.

41. Независимо какво се случва, никой никога не може да те отнеме от сърцето ми. Радвам се, че съм с вас. Вие сте любовта на моя живот и блестящата ми звезда.

42. Всеки път, когато слънцето грее, усещам, че топлината на лицето ти блести към мен. Когато птиците пеят, чувам гласа ви. Аз просто искам да се държа в ръцете ви завинаги и винаги да се затопля от страстта на вашата любов.

43. Ти си ангелът на сърцето ми. Аз минавам през долината на любовта с теб в моя страна. Иска ми се да остана с теб до края на времето. обичам те независимо от всичко.

44. Аз съм влюбен в най-славния ангел, който някога е съществувал. Намерих най-великия човек в света и вече не мога да мисля направо. Когато дойде моментът, искам само да покажа цялата любов, която имам за теб. Накара сърцето ми да победи любовта ти.

45. Започвам всеки ден с цел никога да не ви оставям надолу. Разстоянието, което ни отделя само, прави любовта ми да става все по-силна. Всичко, което мога да направя, е да се стремя да се влея все по-дълбоко в теб.

46. ​​Какъв е смисълът на живота без теб? Как мога да съществувам без вашата любов? Готов съм да дам всичко за нашата любов, защото не виждам точката на съществуване без теб. обичам те независимо от всичко.

47. Искам да ви купя някога присъствам Виждам и прекарвам всеки час писмено любовни писма до вас. Нищо, което правя, не е достатъчно, за да покажа колко те обичам. Докато не мога да ви дам света, никога няма да мога да покажа колко те обичам.

48. Очите ви ме привличат и ме ужасяват. Аз съм пленен, като ви гледам и намирам за невъзможно да погледна настрани. Аз принадлежа към вас и аз само искам винаги да се чувствате същото за мен.

49. Любовта ви е най-голямата ми радост. Това ми носи безкрайна страст и щастие. Обичам те, без значение какво и искам само да почувстваш същото за мен.

50. Всеки път, когато гледам в небето, съм разочарован. Слънцето никога не може да свети толкова ярко, колкото светлината, която виждам в очите ви. Аз съм толкова щастлив, че ми принадлежите и не мога да си представя живот без теб. Обичам те, без значение какво и ще те обичам до края на дните ми на тази земя.

Leave A Comment

5 + 5 =