50 Кратки любовни цитати за Него

Любовта е нещо, което наистина е невъзможно да се опише. Това се случва за повечето хора в даден момент по време на живота и може да промени начина, по който възприемате света. Когато сте влюбени, всичко изглежда възможно за миг. Изглежда невероятно, че някой, когото обичаш толкова много, може да те обича отново. Когато се чувствате най-омаяни, може да ви се стори невъзможно да изразите тези чувства. Ако имате проблеми, изразяващи най-съкровените си мисли, опитайте да използвате един от тези 50 кратки любовни цитати за него. Всяка от тези котировки е предназначена да се превърне в сърцето на това, колко истинска любов се чувства за онези, очаровани от нея.

Къс love quotes for him

Сериозни и кратки любовни котировки

Първите любовни цитати в този списък се простират към сериозната страна на любовта. Ако търсите сериозен, интензивен начин да изразявате най-съкровените си мисли и желания, следните любовни цитати са перфектно предназначени за него. Просто се уверете, че превключвате кой цитат използвате всеки ден, така че да не се скучае. Нищо не е по-лошо от получаването на един и същ текст всеки ден. Освен това, използването на същия тип котировки ежедневно може да доведе до приемането на съобщенията като даденост. Случайни събития се възхищават и се приветстват, но ежедневните събития избледняват на заден план. Смесете съобщенията си и те са по-склонни да имат въздействие.

1. От първия миг, в който си влязъл в живота си, знаех, че ще те обичам до края на времето.

2. Може би е твърде рано да кажа как се чувствам, но не мога да го помогна. Обичам те, обичам те, обичам те и не мога да отстъпя истинските си чувства за теб. Никога не съм се чувствал толкова щастлив преди и ти си причината за това.

3. Невъзможно е да определям колко много ви обичам или колко мисля за теб всеки ден. Нека просто кажем, че вашата усмивка осветява моя свят.

4. Първият път, когато разбрах дълбочината на моята любов, беше, когато открих, че прекарвам повече от всеки ден мислейки за теб, отколкото да се притеснявам за себе си. Ти си всичко за мен.

5. Единствената причина, че знам какво е любовта, е заради теб. Твоето съществуване е цялата причина, поради която се събуждам сутринта и оправданието за цялото ми съществуване.

6. Никога няма да има момент, в който ви моля да промените, защото вярвам, че сте съвършени по начина, по който сте вие.

7. Без да знаете преди това, чувствам, че съм ви познавал и обичал през целия си живот.

8. Днес осъзнах, че съм влюбен, защото реалността ми най-накрая е по-добра от която и да е мечта.

9. Любовта ми към теб не е само за това кой си, а за кой съм, когато съм около теб.

10. Всичко, което извърших, стана възможно благодарение на моята любов към вас.

Поетична любов Цитати

Уморен ли сте от супер сериозни или напълно коварни любовни цитати? За промяна на темпото, опитайте някои от тези поетични любовни цитати. Всяка оферта за любов е предназначена да изрази вашите сърдечни чувства по възможно най-поетичен начин. Тези цитати използват изображения на природата и рими, които имитират поезия. По този начин те предават посланието по един от най-красивите начини. Използвайте тези котировки за текст на приятеля си или като прост фон на екрана си.

11. Понякога мечтите се сбъдват. В мига, в който пръстите ви протриха устните ми, аз осъзнах, че най-големите ми надежди са оживяли.

12. Сладкият принц, те обичах от мига, в който за пръв път ми говореше и ще те обичам, докато минеш последният ми дъх.

13. Докато звездите не престанат да мигат, а приливите спират вълните им, аз ще продължа да те обичам.

14. Независимо от това, което казвам или правя, никога няма да има момент, в който да не мисля за вас. Обичам те и искам да си тук с мен.

15. Никога не мога да бъда с друг, защото връзката ни е незаменима. Имам нужда от вашата любов, както дробовете ми се нуждаят от въздух или сърцето ми трябва да побеждава.

16. За цял живот чаках отчаяно за вашето докосване. Знаех, че Бог имаше нещо специално за мен, затова изсушах планините и равнините, докато не падна в ръцете ти.

17. Без теб ще бъда празен пламък без фитил. Любовта ти е това, което ме създава и определя моята воля за живот.

18. Нищо и никой никога няма да може да се сравни с светлината, която сте запалили вътре в мен.

19. Вашата усмивка е слънцето, което осветлява моя ден; светлината от очите ти е луната, която блести в нощта ми. Вие сте моят свят, любов моя.

20. За един миг, нека да забравим света около нас и да минем спокойно в ръцете на другите. Нека се предадем на страстта на нощта и да живеем само за един миг заедно.

21. През целия си живот има само два пъти, че планирам да бъда с вас: сега и завинаги.

22. Когато погледна дълбоко в кристалните дълбини на очите ви, виждам огледалото на собствената ми душа.

23. Нашата любов една към друга е по-силна от самото слънце и има по-сладък вкус от сладката сутрешна песен на птиците.

24. Въпреки че сега може да държите ръката ми, вие държите сърцето ми завинаги.

25. Когато сладният звук на моето име избяга от устните ти, сърцето ми се провира и душата ми се разчупва.

Типични котировки за кратка любов

Ако сте уморени да се занимавате с прекалено поетични или сериозни цитати за любов, опитайте тези по-нормални любовни цитати. Всяка от тези котировки е малко по-ниска от тази на предишните съобщения. Можете да ги изпратите на гаджето си, за да освежите сутринта или да напомните колко значи той за вас. Тези послания могат да се използват и когато сте в дълги разстояния, за да поддържате романтиката жива. Ако ги използвате в отдалечени взаимоотношения, просто помнете, че трябва да смесите нещата. Използването на едно и също съобщение всеки ден може да бъде пренебрегвано или игнорирано. Като го смесвате леко, можете да се уверите, че той всъщност чете и поглъща всяко съобщение, което изпращате.

26. Независимо колко дълго сме заедно, аз все още падам за теб всеки ден.

27. Преди да се срещна с теб, не мислех, че е възможно всеки ден да се смея от нелепото на някой друг. Твоята глупост и странна природа ме карат да се усмихвам.

28.Ако използвах само една целувка, за да ти покажа точно какво искаш да кажеш за мен, щяхме да бъдем заключени за цял живот,.

29. Целта ми в живота е да се превърнете в любим човек, който да кажеш здравей и най-трудния човек да се сбогува.

30. Нашата връзка беше написана в звездите. Това не е просто избор за нас да бъдем заедно: това е съдба.

31. Никой в ​​живота ми не ме е накарал да се чувствам безгрижно и щастлив, както правите в първите секунди от нашето датиране.

32. Ако знам какво е любовта, то е изцяло заради теб. Моля, бъдете с мен завинаги. Нека ви нарека "моя".

33. Честно ми се струва, че нашата любов е тази мистериозна връзка, която е невъзможно да се счупи. Зашеметен за вечността, той изгаря ярко през всяка борба, с която се сблъскваме заедно.

34. От момента, в който за първи път се срещнах с вас, аз плачех малко по-малко и се усмихнах малко повече. Това е всичко, защото сега те имам в живота си.

35. Изключителната еуфория, която чувствам, когато съм около вас, е невъзможно да се обясни, но е лесна за разбиране за всеки, който някога е бил влюбен.

36. Няма никой друг в света, който бих предпочел да изразходвам бъдещето си и всяка останала година. Всичко, което искам да направя, е да бъда с теб завинаги.

37. Ти ме превърна в жена, която никога не съм вярвала, че ще бъда. Никога не съм мислил, че ще бъда способен да падне това дълбоко за някой друг.

38. Когато бях сам, аз бях смъртен, който може да бъде завладян от света. Сега, когато сме заедно, ние сме в състояние да завладеем всяка пречка, която е хвърлена по пътя ни.

39. Когато има двама души, които споделят такава силна връзка, моето лично убеждение е, че Вселената ще ги събере естествено.

40. Вие сте моят цял ​​живот и единственият човек, който някога ще почувствам болка над загубата. Единственото нещо, човек, място или мисъл, което има значение за мен, е вие. Ти си всичко, от което се нуждая или искам. С вас аз съм в състояние да се справя с всичко, което животът ме хвърля.

Сладки, Смешни Цитати

От най-сладкото до доста забавно, тези последни любовни цитати за него са предназначени да разбият част от сериозността на предходните четиридесет цитати. Въпреки, че влюбването е сериозен въпрос, не трябва да става дума за това. Използвайте тези котировки като сладък начин да изразя точно това, което вашият приятел или съпруг означава за вас.

41. Вие сте жабата принц, която съм търсил, откакто бях просто момиче.

42. Преди да бяхме любовници, аз просто живеех и просто предавах времето. Сега съм наистина жив.

43. Любовта е най-добрата песен в света, изпълнена само от двама души.

44. Имам нужда от вас, като сърцето трябва да победи.

45. Ако ми дадохте цвете за всяка мисъл, която имах за вас, щях да се разхождам през градината си за вечността.

46. ​​Точно сега те обичам, без да знаеш кога, защо, как и къде. Просто те обичам, без да има нещо по пътя. Всичко, което съществува за мен, е вие.

47. Мечтите понякога се сбъдват, знам това, защото някога съм те срещнал.

48. Ренекарването е по-добре, защото имам намерение да ви обичам живота след живота и във всяко прераждане, което съдбата ни хвърля.

49. Когато мисля за дъжд, мисля за небесата по-горе. Когато мисля за небесата по-горе, мисля за херувимите и ангелите. Всеки път, когато мисля за ангелите, мисля за теб.

50.И любовта ви всеки ден си заслужава да стане.

Ако тези 50 кратки любовни цитати за него не са достатъчни (или са твърде дълги), ето кратък списък с допълнителни котировки, които можете да използвате. Тъй като тези котировки са склонни да бъдат много по-кратки от средните, можете да ги комбинирате с други съобщения или по начин, който работи най-добре за вас.

-обичам те до Луната и обратно.

-Ти си единственият за мен.

-Знам какво е любовта заради теб.

-Ти си любовта на живота ми. Обичах те всеки миг, откакто те срещнах.

-Холдингът ти прави деня.

-Искам да прекарам всяка минута с вас.

-Всеки миг, когато сме заедно, ме кара да искам да се влюбвам в себе си отново.

Понякога може да ви се струва почти невъзможно да изразите всичките си чувства на думи. Любовта е неописуемо, сензационно чувство, което прави всичко заслужаващо. Ако искате да обясните как се чувствате или озарявате някой друг ден, опитайте да използвате един от тези 50 кратки любовни кавички за него. Всяка оферта е предназначена за различна ситуация и тип взаимоотношения. Можете да сканирате чрез тези котировки, за да намерите този, който работи най-добре за вас или да създадете свой собствен. Ако нямате време, тези котировки също могат да бъдат отпечатани. Винаги, когато трябва да изразявате любовта си, просто трябва да я поставите в писмо, текстово съобщение или електронна поща.

Leave A Comment

− 2 = 1