30 най-добри думи за подражание да кажа

Не всеки комплимент трябва да е с нова дължина, за да се получи целта ви. Понякога по-малко е повече. И когато става въпрос за комплименти на човек, когото харесвате или дори на гаджето си, по-малко също е по-ценена.

Не само те искат да поддържат комплиментите кратки и прости, момчета също искат да чуят, че те са уникални. Как става това? Като ги комплиментирате с думи, които означават нещо повече от типичното ви "хладно".

30 най-добри думи за подражание да кажа

Ето някои от най-добрите комплименти за една дума, които най-много означава, и това ще ви помогне, без да е необходимо да излагате мислите си в роман.

30 най-добри думи за подражание да кажа

 1. зашеметяващ

Когато кажете на някого, че са зашеметяващи, вие ги казвате, че те са привлекателни за ново ниво. Ти буквално им казваш, че си зашеметен, като ги гледаш. Това е много по-добре от типичния, "горещ" или "красив".

 1. очарователен

Това е великолепна дума, която може да се използва само защото кара хората да се чувстват като принц. Очарованието също се изплъзва на личността им и ги кара да се чувстват, че не сте само заинтересовани от тях за външния вид.

 1. привлекателен

Примамката е дума, която описва някой, който е привлекателен по изкуствен начин. Те ви привличат и ви карат да искате да знаете повече.

 1. вълнуващ

Хората искат да разберат, че сте се забавлявали добре. Като казваш на човек, който е вълнуващ, ще го накараш да се чувстваш така, сякаш се вълнуваш само за него.

 1. смел

Тази дума е чудесно да се използва, когато казвате на някого качествата, които харесвате за него. Удебеленото е идеално за употреба за някой, който казва какво чувстват и не се страхува от това, което хората мислят.

30 най-добри думи за подражание да кажа

 1. Спиращ дъха

Сигурен съм, че повечето от вас знаят какво означава тази дума. Обикновено се използва, за да се опише колко красив е някой - толкова невероятно красив, че всъщност те задържат дъха ти.

 1. Извличането

Това може да звучи като глупава дума, но всъщност може да се използва, за да се опише колко привлекателен е някой. Това се използва особено, когато някой казва на колко са добре облечени.

 1. заинтригуващ

Когато някой е интригуващ, те са загадъчни и интересни и имат начин да те вкарат. Хората приемат тази дума като огромен комплимент.

 1. Единствен по рода си

Никой не иска да бъде като всички останали. Като казвате на някого, че те са уникални, вие им давате възможност да знаят, че оценявате тяхното еднозначно съществуване.

 1. щедър

Глупавата е дума, която не се използва много, когато се похвали с някого. Разбира се, можете да го използвате, за да опишете човек, но някога сте казвали на някой друг, че са просто толкова щедри. Това ги кара да се чувстват безкористни и страхотни за себе си.

 1. удивително

Може да искате да мислите за тази дума като за "чудесен", но не. Тази дума означава, че някой е толкова интересен, че те карат да се чудите как може да бъде тяхното съществуване.

 1. енергичен

Не само тази дума е просто забавна за използване, но когато се използва правилно, вие казвате на някого, че са толкова готини и уникални и малко луди. Ще ги приемат като комплимент, обещавам.

 1. страстен

Когато разказваш на някого, че са "сухи", им казваш, че те са наистина привлекателни, но и страстни. Този термин се използва най-вече при позоваване на някого в спалнята, но можете да го използвате и по други начини.

30 най-добри думи за подражание да кажа

 1. Постигане

Удрянето е едно от най-добрите комплименти, ако наистина искате да опишете колко уникално е привлекателен някой. Когато някой има такива уникални и индивидуални функции, трябва да използвате тази дума.

 1. творчески

По някаква причина хората обичат да чуят, че са творчески. Вместо да им казвате, че имат добри идеи, кажете им, че са творчески. Това ще означава много повече.

 1. полиран

Не, не като всички те са блестящи и чисти. Полицията може да означава, че някой е толкова добре събран, че изглежда, че са "излъскани". Това също може да означава, че някой е усъвършенствал определено умение.

 1. пленителен

Обичам тази дума. Използвам го, когато описвам как изглежда приятелят ми, когато той се облече в смокинг. Той изглежда толкова добър, че просто искам да разкъсам дрехите му. Това също е много подобно на привличането.

 1. елегантен

Когато някой има определена поезия и полирано отношение и външен вид, трябва да използвате тази дума, за да ги опишете. Това просто означава, че те се носят по сложен начин.

30 най-добри думи за подражание да кажа

 1. чувствен

Вместо да кажа на някого, че са секси, кажи им, че са чувствени. Всъщност това означава, че те привличат вашите сетива по такъв начин, че това е нещо повече от секси.

 1. прекрасен

Когато някой е толкова приятен, че не можеш да му помогнеш, освен да го обичаш, трябва да му кажеш, че са прекрасни. Това означава, че те ви носят такава непосредствена радост и спокойствие.

 1. величествен

Някой някога изглеждаше твърде добър, за да е истина? Че самото им съществуване ви обърква, защото те са толкова необичайни, че нямат смисъл? След това трябва да ги допълните с величествената дума. Сякаш те са творчески с магия.

 1. чудесен

Тази дума не се използва твърде много, за да комплиментира някого, но трябва. Ако познавате някой, който е толкова необикновен и те просто ви правят щастливи без причина, тогава им кажете, че те са чудесни.

 1. пленителен

Знаете ли някой, който може просто да отвори устата си, за да поговори и да има цялата стая, която се носи на всяка своя дума? Знаете ли някой, който просто влиза в една стая и има всяка глава, обърната към тях? След това трябва да допълните този човек, като им кажете, че те са завладяващи.

 1. привлекателен

Можете да използвате това като допълнение, когато искате да кажете на някой, че не сте привлечени само от външния си вид, но сте привлечени от това кои са като човек. Ако предпочитате да прекарате малко време с този човек, защото знаете, че това ще бъде по-забавно, отколкото алтернативите, тогава ви привличат.

 1. учтив

Тази дума се използва, за да опише човек - обикновено човек - който има чар, елегантност и поема всичко в едно. Той има това джентълменско качество, което толкова много жени обичат.

30 най-добри думи за подражание да кажа

 1. съблазнителен

Ако сякаш следят около един и същ човек, висящ на всяка своя дума и чакайки да направят следващия си ход, тогава трябва да им кажете, че са привлекателни.

 1. мъчителен

Когато някой е дразнещ атрактивен и не може да помогне, но иска да знае повече за тях, тогава тази дума е тази, която да се използва.

 1. пленителен

Магически човек, който изглежда е в състояние да привлече вниманието ви само с едно намигване на окото си, е някой, който е очарователен.

 1. Нашият опит

Ако някога сте били около един човек и просто не може да изглежда да ви държи на мисълта, това е така, защото те са толкова хипнотизиращи, че не може да се концентрира. Оставете ги да знаят това и да гледат усмивката им!

 1. забавен

Тази дума не се използва достатъчно, за да опише някой, който прави нещата забавни и интересни. Ако имате добро време с тях и никога не сте отегчени, допълнете ги, като казвате, че те са забавни.

Коментарите не трябва да бъдат тези дълги, изтеглени параграфи. Можете да кажете много повече само с една от тези думи, отколкото можете да направите цяла страница, която се опитвате да я обясните.

Leave A Comment

28 + = 38