30 безплатни идеи за дата

Планирате вечер с вашия специален човек, но не искате да изпразните портфейла си? Не се тресете! Тези 30 безплатни дати са невероятно забавни и без стрес, оставяйки на двамата да имате невероятна вечер, която няма да забравите. Какво чакаш?

голям

1. Пикник в парка

Съберете някои от любимите си храни, ги залейте в кошница, вземете одеялото и се насочете надолу към парка за романтичен пикник. Вкусни храни и прекрасна външна среда - да, не може да се обърка.

голям

2. Планински бягство

Ако снега отвън, това е още по-голям свободен удар. Имате много забавления в снега (снежна топка, някой?). Дори и да не вали сняг, просто се разходете и се насладете на величието на планините.

голям

3. Избягайте до пясъчните брегове

Вероятно този човек вече сте прекосили ума си веднъж или два пъти, но това винаги е любимо за мъжете и жените. Кой не обича плажа? Може би двамата можехте да опитате този огън този път, или да донесете волейбол за забавление на слънце.

large7MEAUHVX

4. Махни се в гимнастическата зала

Кой каза, че упражняването трябваше да се направи сам, слушайки музика, напълно сам? Забрави това! Вземете Вашия значителен друг във фитнеса за забавление от хардкор (просто се уверете, че не вдигате по-тежки тежести от вашия мъж).

large3ZU4UTC9

5. Играйте спорт

Не се чувствате като да се регистрирате за членство в салона? Няма проблем! Просто излезте от партньора си и играйте забавен спорт, от който се радвате. Може би хубава игра на тенис? Или може би един интензивен един на един баскетболен мач?

largeS7AUH1ZK

6. Отидете на разходка / ходене

Няма нищо като разходка (или лек джогинг) на красиво място, заобиколено от природата. Независимо дали решавате просто да обиколите блока или да се разхождате до пясъчните плажове или красивите паркове, това със сигурност ще се насладите на двамата. Свежият въздух и хубавата компания винаги са чудесно комбо!

large6FE9YVPZ

7. Кук / Печете заедно

Забравете да оставяте кухненските задължения на един човек, докато другият лежи около чакането. Вместо това се събирайте в кухнята, за да се забавлявате. Резултатът? Вкусна храна и / или третира, които можете да се насладите заедно.

large6LLH1EOE

8. Пуснете видеоигри

Всички сме го чували милиони пъти: няма нищо по-секси от жена, която играе видео игри. Изненадайте мъжа си и го вземете един на един в любимата му видеоигра или се изправете в двоен мач и покажете на другия отбор, от какво се състои. Тази безплатна дата изисква часа на интензивно забавление - няма да искате да сложите контролера надолу!

largeLLWOE32H

9. Гледайте телевизия и прегърни

Когато няма какво друго да направите и не искате да излизате, какво ви идва на ум? Телевизия и релаксация, разбира се! Изскачайте пуканки, извадете възглавниците и одеялата и се залейте на дивана за една нощ на оживени комедии или на зловещ телевизионен филм.

largeHZOPL5GO

10. Вдигнете мелодиите и загрубете!

Не се чувстваш като седиш пред телевизора, но все пак искаш да останеш в нощта? Няма проблем. Включете радиото (или iPod или компютъра си - каквото и да използвате) и поставете някои секси мелодии. Двамата може да танцуваш през нощта - в пижамата си!

largeK1MNM6BP

11. Научете в Библиотеката

Датата в библиотеката? Разбира се, защо не! Разширете знанията си или просто прочетете някои глупави книги заедно.

largeF46V78Z7

12. Вземете местен безплатен клас

Много градове ще предлагат безплатни класове в един или друг момент, независимо дали става дума за свободен курс по йога или за безплатна класа за готвене. Проверете последните събития в градовете си, за да видите какви безплатни класове се предлагат и с главата си с приятеля си, за да научите ново умение - и се забавлявайте да го направите!

largeQCJ66QP7

13. Слушайте музика на живо

Има много безплатни музикални фестивали или местни горещи точки, където идват нови групи. Проверете местните обяви, за да видите дали няма да има музикално събитие наблизо и да го проверите с любимия си. Може би ще срещнете нова група, която и вие абсолютно обичате!

largeB1ZSO8JW

14. Потопете се в басейна

Няма нищо като освежаващо потапяне в басейна, сутрин или вечер. Има много забавления, които трябва да се прекарат в басейн, от скачане и пляскане до целуване и пукане под водата. Това е определена свободна дата имам да опитам.

голям

15. Натиснете горещата вана

Твърде студено за плуване? След това се насочете към чудесно топлата гореща вана, която ще успокои напрежението, оставяйки ви спокойна и готов да обичате партньора си.

голям

16. Безплатен масаж, всеки?

Дали сте имали и двамата стресиращи седмици на работа? Тогава ето още една голяма идея за свободна дата, че можете да останете на закрито, за да не се налага да се облечете. Спуснете се, залейте няколко свещи в предпочитания ми аромат и дайте на приятеля си хубаво разтриване. Това ще улесни незабавно напрежението и разтопяването на стреса, както и да свържете двамата с вас интимно.

голям

17. Прозорец Пазаруване

Хей, кой не обича пазаруването? Дори и да сте в кеш, все още се отправяйте към магазините и проверявайте всички хладни, сладки или дори фънки елементи, които седят на рафтовете. Може дори да откриете какво да получите на партньора си за предстоящи празници (да, забравете да изчакате до последната минута и да нямате представа какво да я купите).

голям

18. Доброволческа работа

Станете смирени и помагайте на другите докато на дата. Да, вероятно не си мислиш, че е възможно, нали? Работата на доброволец заедно като двойка ще ви даде две нови гледни точки за живота, като същевременно ви приближи и двамата. Това е печеливша ситуация и организацията без съмнение ще ви благодари за вашето време и усилия.

largeJGHP7V6S

19. Разгледайте и открийте в музея

Повечето музеи са абсолютно безплатни, плюс те са невероятно забавни и вълнуващи. Можете да видите неща, които никога не сте виждали преди и да се научите в процеса. Независимо дали предпочитате музея на изкуството, исторически музей, музей на науката или харесва, със сигурност ще имате прекрасно време да откриете с любовника си сферите на музея.

largeCYSY12QZ

20. Излез в колата

Ако обичате да откривате нови места, ще харесате тази идея за дата. Просто хоп в колата и отиди. Вижте нови забележителности и намерете нови места. Не можете да се объркате с тази идея за дата.

large0N671J47

21. Проверете продажбите на двора

Ах, добри стари продажби на двора. Местата, където можете да откриете някои от най-странните неща за мръсотия, евтини. Тази идея може да не свърши напълно безплатно, но със сигурност ще видите някои луди неща и в крайна сметка плащате един или два долара за нещо, което ви е интересно.

large88IO5721

22. Разговаряйте с приятели

Може би двамата имате взаимни приятели, които биха искали да се съберат за филм на ваше място. Или може би вашият значителен друг има никога срещнах приятелите си и отдавна е закъсняло? Какъвто и да е случай, намерете нещо безплатно за вас и вашите приятели, за да направите и да прекарате страхотна екскурзия (може би ще се потопите в местното езеро или в центъра на града)

голям

23. Разгледайте района

Дори ако сте живели в района през целия си живот, вие със сигурност не сте видели всичко това. Дори ако това е просто безизразна пешеходна пътека, която сте пропуснали, или обитавана от духове къща на три мили от града - това е нещо, което вие двамата можете да изследвате заедно. Направете малко проучване онлайн за района или се насочете надолу към кметството, за да видите дали има карти или препоръки за вашите места трябва да виждам.

largeVOFRT6Z9

24. Вземете за себе си проект

Възможностите за проект за домашен уют: Почти. Безкраен. Може да е нещо толкова просто, колкото да направите свои собствени рамки за картини, да разкъсате старинни бюра и да ги боядисвате, така че да изглежда съвсем ново. Тя може да бъде живопис на вашия хол съвсем нов, жив цвят или плетене сладко одеяло за вашия новороден племенник. Има сериозно хиляди на забавни проекти за самоуправление. Просто направете бързо търсене онлайн и намерете нещо, което ви интересува. Някои проекти могат да бъдат направени от материали, които вече са в къщата ви!

largeDEH5PJOL

25. Вземи творчество с артист

Кой не обича да се хвърля на качулка, да вземе четката и да създаде шедьовър? Независимо дали решавате да рисувате великолепна снимка или просто искате да оцветите забавен портрет на любовника си с моливи, оставете творчеството си да диша и да взриви с партньора си. Може да откриете нов скрит талант в този процес!

голям

27. Играйте някои игри на борда

Сложете електрониката настрана и извадете няколко от любимите си стари игри. Това е безплатна идея за дата, която осигурява часове безкрайни забавления, независимо дали се занимавате с рискова война или се ангажирате с ангажименти за недвижими имоти в монопола. Кой знае? Може би и двамата ще се забавлявате така, че да станете част от ежеседмичната ви рутина.

голям

27. Заредете нещо заедно

Градинарството е не само релаксираща и приятна дейност, но и задоволителна. Засадете красива розова градина или затрупайте няколко от любимите си плодове и зеленчуци. Гледайте, докато пъпките ви процъфтяват и се наслаждавайте на продуктите - независимо дали предлага великолепен аромат, или допълва следващата си вечеря с екстравагантен, пресен аромат.

голям

28. Екскурзия до магазина за домашни любимци

Вие сте любител на животни? Разбира се, че си! Отидете до местния магазин за домашни любимци и затоплете сърцето си с поглед на сладките кученца и очарователни котенца и не забравяйте да проверите екзотичното животно за някои наистина страхотни гледки.

largeR46UAWY7

29. Stargaze

Ако имате камион с голямо легло, това е идеалната идея за свободна дата. Заредете камиона на леглото с одеала и възглавници и просто се прегърнете под звездите. Ако нямате камион, просто очертайте някои одеяла в задния двор и се преместете за романтична нощна звезда.

голям

30. Хората наблюдават

Когато всичко останало се провали, отидете на местна гореща точка и просто гледайте хора. Хората могат понякога да са абсурдно смешни и скандални - които не биха искали да седят и да се наслаждават на свободните комедийни действия?

Leave A Comment

66 − = 59