20 въпроса да питам вашето смазване

Намаляването на някого вече е достатъчно трудно. Но когато дори не знаете какво да говорите с потенциалния си приятел, цялата ситуация става още по-стресираща. Изпробвайте тези 20 въпроса, които ще разчупят леда и ще ви помогнат да ги опознаете по-добре.

голям

1. Виждате ли някой??

Това винаги трябва да е първият въпрос. Ако отговорът е "да", тогава очевидно не е необходимо да продължите със следните въпроси. Или преминете напред, или поемете риск и вижте дали текущата връзка не е успешна.

2. Какво търсите в една жена?

Този въпрос ви помага да определите дали вие двамата сте дори съвместими. Само не забравяйте, че ако не сте негов тип, не се променяйте само, за да му харесате.

голям

3. Колко дълго беше най-дългата ти връзка?

Ако най-дългите му отношения бяха само 3 седмици, може да означава, че не търси нещо сериозно. От друга страна, ако той е бил замесен с някого в продължение на няколко години, това може да означава, че той е романтичен човек, който търси любов.

4. Какъв е най-лошият ви навик?

Важен въпрос, защото може да бъде прекъсвач на сделката. Например, ако най-лошият му навик е пушенето на цигари и вашият запален непушач, може да осъзнаете, че той не е този за вас.

5. Кой е твоят личен смайване?

Намирането на момичетата му за знаменитости може да ви даде представа за каква жена е след него.

6. Кое е любимото ти телевизионно шоу на всички времена?

С този въпрос можете да разберете малко от неговата личност. Един човек, който обича телевизионни предавания с много действия, може да е труден човек, докато човек, обсебен от комедии, може да има забавна и сладка индивидуалност.

голям-2

7. Бихте ли предпочели неограничена любов или неограничени пари?

Ако той отговори "пари", може да се занимавате с материалистичен човек, който се интересува повече от стоките, отколкото неговия партньор. От друга страна, човек, който избира неограничена любов, показва, че е изключително грижовен и наистина търси душата си.

8. Сноуборд или сърф?

Да разберете дали той е скучен сноубордист, който се бори срещу планинските върхове със снежна покривка или спокоен скенер, плъзгащ по вълните, наистина може да ви даде представа за личността му.

9. Какъв е любимият ви жанр на филмите?

Друг чудесен начин да разберете повече за личността му е да разберете какъв жанр на филмите той харесва. Като допълнителен бонус ще можете да разберете кой филм можете да видите заедно на първата дата!

10. Кое е най-неудобното нещо, което ти се е случило?

Не само това ще стане добър смях, но ще можете да видите различна страна от него: ако той не споделя, той може да бъде несигурен или просто загадъчен. Ако той споделя, може да е шегаджия, който обича да се забърква.

11. Какъв е най-странният ви прекъсвач?

Намирането на това, което е автоматичен прекъсвач на сделката за вашия потенциален човек, е просто нещо, което трябва да знаете, за да видите вашата съвместимост и да се въздържате от това, което е неговата сделка.

12. Каква е вашата представа за дата на съня??

С този въпрос можете да разберете точно какъв тип приятел е той: романтицизер или тържествен фест.

голям-1

13. Какво най-много харесваш за себе си?

Вижте колко е уверен, че е в собствената си кожа.

14. Смята ли, че си сладък?

Този въпрос може да е малко там и предварително, но няма по-добър начин да видите дали някой се интересува от вас, отколкото да бъде напълно честен. Ако той каза "да", ти си в тичане за следващата приятелка!

15. Бяла ли си някога влюбена?

Ако той казва "да", той ще знае нещо или две за романтиката. Ако той не казва, може да е малко незрял, когато става въпрос за любовната игра. Но можете да промените това, разбира се.

голям 4

16. Какъв е най-големият ти страх?

Разберете дали той е пълен панделка страх от пеперуди или ако страховете му са много по-големи и по-дълбоки от всичко, което си мислех, че е възможно.

17. Коя е любимата ви храна?

Тук ще разберете дали той е приключенски тип, гмуркане в сферите на горещи подправки или дали той е американски човек, който се радва на пица и бира.

18. Какъв е любимият ти цвят?

Цветовете всъщност могат да разкажат много за един човек. Ако избере фин цвят като зелен или син, той може да бъде по-спокоен, докато някой, който избере червено, може да има горещ нрав.

19. Защо последната ви връзка се провали?

Този конкретен въпрос може да бъде малко прекалено личен за някои, но ако избере да отговори, може да ви разкаже много за навиците му за запознанства.

голям 3

20. Той се интересува от вас?

Друг непосредствен въпрос, който ще ви уведоми точно там, а след това, ако го интересува. Ако се чувствате като рискувате и не искате да се запитате за потенциала на двамата ви запознанства, бъдете готови и го попитайте дали той се интересува.

Кредит на изображението: Даник, тютюн, thelle548

Leave A Comment

72 + = 78