20 неприятни въпроси, за да попитате един човек

1. Кой е вашият най-малко любим приятел? 

Защо е неудобно: Искането на човек, който почти директно бие един от най-добрите си приятели, не е удобна ситуация.

2. Какви са вашите exes като?

Защо е неудобно: Никой пич не иска да говори за неговите exes, особено в детайли за техните личности.

3. Кои от моите приятели смятате, че е горещо?

Защо е неудобно: Вероятно се чувства доста разтревожен, когато зададете този въпрос. Защо? Защото той не иска да рискува да ви ревнува или да навреди на чувствата ви като казва, че намира някой друг, особено един от вашите приятели, привлекателен.

4. Колко тежите?

Защо е неудобно: Противно на общоприетото вярване, не само момичетата понякога се чувстват самосъзнателни за теглото си. Момчетата също могат да се чувстват неудобно, когато са помолени да разкрият теглото си.

5. Какво едно желание бихте могли да промените за мен?

Защо е неудобно: Ако той отговаря и казва "нищо", той знае, че ще мислите, че лъже. Сега той трескаво се опитва да отговори на нещо, което няма да те разстрои. Наистина ли мислиш, че един пич иска да ти каже, че има нещо, което не харесва за теб? Не, той наистина не го прави.

6. Кога за последен път намокрихте леглото?

Защо е неудобно: Никой, и аз искам да кажа, момчета и момичета, иска да признае, че някога са мокрели леглото. Това е особено трудно за момче, защото обикновено те са по-горди от момичетата и за тях е по-трудно да признаят нещо неудобно.

7. Защо не работиш?

Защо е неудобно: Смятате ли, че изглежда, че никога не е бил на фитнес зала на първо място? Или, ако той тренира и ви питате, вие почти му казвате, че изглежда брутален дали той работи или не.

8. Кои момичета знаете, че са по-хубави от мен?

Защо е неудобно: Още веднъж се върнахме към всичко, за това как не иска да признае, че някой е по-хубав от теб. Дори да открие, че други момичета са по-хубави (което може и да не е вярно), той няма да иска да ви каже.

9. Били ли сте някога съжалявали за миналогодишно взаимоотношение?

Защо е неудобно: Момчетата не са такива, които да говорят за предишните си отношения. За разлика от момичетата, повечето момчета не искат да говорят лошо за своите екзекуции, да не говорим за разказите за техните exes изобщо. Период.

10. Някога сте излъгали някого??

Защо е неудобно: Тяхното мислене сега едно или и двете неща: 1.) Изглежда ли като измамен тип? 2.) Имам ... но не искам да ви казвам, защото това може да развали изгледа ви за мен.

11. Какво да направя, което ви дразни?

Защо е неудобно: Обикновено винаги има някакво дразнещо удивление, което не ни харесва, дори ако ги обичаме с цялото си сърце. Никой не е съвършен, но наистина ли иска да ти каже, че не си съвършен? Това определено е неудобна ситуация точно там.

12. Къде се виждате след 5 години??

Защо е неудобно: Няма да знаят как да отговорят на този въпрос. Е, повечето момчета, така или иначе. Гуите са по-скоро от типа, който мисли в сега и рядко за по късно.

13. Мога ли скоро да се срещна с родителите си?

Защо е неудобно: Това може да не изглежда чак толкова странно, но ако първо си питате, момичето, което питате, може да се почувства претоварено и неудобно. Може да не е готов да ги срещнете, независимо дали сте приятел или приятелка.

14. Каква беше точната ти мисъл в момента, в който ме срещна??

Защо е неудобно: Спомнете си как сме обсъждали това момчетата мислят в сега и не по-късно. Да, те не мислят за тогава един от двамата. Вероятно не са се вкопчили в тази мисъл, така че какво трябва да ви кажат?

15. Опитвали ли сте някога да пиете, докато седите? 

Защо е неудобно: Или те имат и това е неудобно да се признае, или те не са и това е странно, че дори попита. ох, мъжествеността.

16. Вие сте девствена? 

Защо е неудобно: Мислиш ли, че е девствена? Ако не е, той вероятно се чуди защо би си помислил, че той е такъв? И ако е девствена, той определено ще се почувства неуверен, за да отговори погрешно на този въпрос.

17. Колко пари имате / правите?

Защо е неудобно: Финансирането е трудно да се говори за това. Ако няма пари, той може да се притеснява да ви каже и ако има много, той може да мисли, че искате да го използвате за парите си.

18. Ще се омъжиш ли за мен някой ден?

Защо е неудобно: Ако това е по-рано в отношенията ви, той ще се почувства неудобно да отговори на това. Той може да иска и тогава да се чувства странно, за да ви каже така. Може да не иска дори да мисли за това точно сега. Или може би всъщност няма да види, че ще се ожени за теб и че не иска да те уведоми за това.

19. Харесва ли ви сегашният президент / конгресмен / управител / и т.н.?

Защо е неудобно: Внимавайте за политически въпроси. Особено, ако не сте се познавали дълго или сте се познавали известно време, но не сте обсъждали такива неща. Той ще се почувства неудобно да отговори на това, защото какво, ако обичате кмета и той не го прави? Ако той отговори, че не знае, тогава той може да рискува да те разстрои. Той не иска да кара клин между вас заради политическите убеждения.

20. Защо правиш това??

Защо е неудобно: Посочването на нещо, което прави, което е странно, е неудобно. Да го питаш защо го прави, е още по-неудобно, защото е просто навик, който има и не знае как да обясни защо го прави. Сега той знае, че ви притеснява и ще бъде неудобно всеки път, когато го направи.

Leave A Comment

9 + = 18