20 изненади за рождения ден за Него

Този специален човек в живота ти има рожден ден, а? И нека да предположим - нямате НИЩО какво да направите за него. Искам да кажа, има очевидно: да го хвърлят на парти, да го вземат на вечеря, да му дадат подарък, но колко скучно! Искате да покажете на този човек колко специален той е по уникален и готин начин ... НО как? Не се притеснявайте, дами. Излязохме с 20 напълно изненадващи подаръци за рождения ден за него. Всичко това гарантира, че ще го направят щастлив и ще се усмихнат в един специален ден.

8115051da9a8dbb9e27ee8de285344d3

1 Направете го вечеря на четири вечери

Един от най-лесните начини да покажете на някого, когото ви интересува, е да готвите за тях - не, сериозно! Кук с грижи, дами, и направете своя човек вечеря на четири курса той ще помни за остатъка от живота си. Направете любимите си и го довършете с неговия абсолютен любим десерт, за да му покажете, че ви е грижа и да го слушате, и наистина искате да го направите - и корема му щастлив.

Франклин Бягство от затвора

"Хей, имаме парти за вас в 5 часа тази събота, виждам ви там". Ум, колко е скучно? Разбира се, той ще се радва да има парти, но това, което е по-добре от нормалното старо парти, е да го хвърлиш на СПОРТНАТА СТРАНА! Ще измислите всичко - което е допълнително точки за вас - и той ще бъде шокиран, когато идва през вратата. Сега това са някои сериозни умения за приятелка / съпруга, които със сигурност ще оцени.

3 Направете нещо, което мразите, което Той обича

Дами, нека бъдем честни тук: трябва да има поне едно нещо, което абсолютно презирате, че той обича. Може би гледам спорт. Може би ще изяде суши. Може би гледането на конни надбягвания. Не знам какво е това, но каквото обича, просто го правете за него на рождения му ден. Повярвай ми, той ще бъде супер шокиран и ще бъде вечно благодарен, че се остави настрана за един ден да направи нещо, което обича. Той ще обича да споделя новото изживяване с вас!

4 Чудовищния лов

Може да отнеме известно време, за да се съберат, но все пак са толкова забавни. Вашият човек ще получи ритник, ако отиде на ловец за рожден ден, и той ще бъде шокиран, че сте преживяли толкова много трудности, за да сложите лова на ловеца заедно.

5 Лъжа

Знам какво си мислиш: "LIE !? Какво искаш да кажеш LIE !? Но наистина ме чуй дами. Така че, да речем, че иска да получи PS4 за рождения си ден и ти каза, че ще се радваш да го получиш за него. Така че, дойде и деня преди рождения му ден и вие казвате, че не сте го получили, защото сте изгубили пари. Вероятно е разстроен, но е добре, защото все пак ще го видите утре. И БАМ! Докато е на работа, ти си създал PS4, който ти си купил за него, и той се изненада, когато се прибере вкъщи. Говорете за най-добра жена, която някога сте дали награда, нали?

8dfea077d08dc5a5e5fd59bdffdcbef8

6 Напълнете хладилника с бира

Така че вашият човек е пия бира, нали? Не се притеснявайте - всички знаем много хора, които обичат бира или две с вечеря. Но о, не, доставката е ниска! Приятелка за спасяването. За специалния му ден ПОПЪЛНЕТЕ ПЛАЖАТА С БИРА. Искаш да кажеш, можеш ли да си представиш лицето му, когато отвори хладилника, търсейки последната каша бира и там вижда, че е снабден отпред назад с любимата си марка? Уау, това е любовта!

7 Барбекю за Него

Вашият човек е може би бръмбарят на семейството и никой друг не би мечтал да докосне скарата, докато е наоколо. Е, макар че той може да бъде барбекю гуру, можете да го оставите да се отпусне и да се отпуснете, докато поемате пламъците. Направете някои ребра, направете някои бургери, хвърлете на някои месо от асмади или пържоли - каквото му харесва, направете барбекю до най-добрия тест.

8 уикенд бягство

Кой човек не иска да ходи на уикенд бягство с любовта на живота си? Искам да кажа, сериозно? Направете резервации до супер прохладно местоположение, независимо дали е на плажа в планината или дори на няколко страни. Работете каквото можете в своето време и бюджет и го изненадайте с дара на живота си. Като допълнителен бонус можете да получите всичките му неща опаковани и готови да отидете за вашето пътуване! (Защото всички знаем, че мъжете мразят да пакетират, и в никакъв случай не са много добри.)

9 Изненада стая ключ

- Ей, мамо, нека да вземем напитки в този нов хотел в центъра на града. Започнете с това. След това завършете с напитки в бара. Извадете ключ от стаята и го канете нагоре. Да, аз съм като сто и десет процента сигурен, че вашият човек ще се влюби в този.

10 Не носете бельо

Добре, добре, всички знаем, че мъжете обичат тези секси бикини и джапанки; но има нещо такова за една жена, която не носи бикини. Донеси рискусните си мечти в живота, като отидеш командос за един ден - и го съобщи. Може би бихте могли да носите къса пола и случайно да "капка нещо" пред него? Ами сега, той достига връх и внезапно сте достигнали своя интерес към повече от един. О, да, обичам тази изненада за рождения ден.

c6f8fad98203bee1599c524b3a01354d

11 Палав изненада 

Има няколко различни начина, по които може да изненадате мъжа си по непочтен начин. Може би ще изпробвате нещо ново в спалнята? Знаеш ли, това нещо, което винаги казваш "не", но той умира да опита (и вероятно няма да спре да ви подслушва). Или може би бихте могли да напишете няколко халюцинации на някаква хартия и да ги поставите в кутия. Нека той използва една от картите всеки ден. Направете достатъчно за цяла седмица, така че да може да има специални изненади за рождения ден, които се провеждат цяла седмица. Звучи като забавление за мен!
12 Дай му ден за почивка

Твоят човек работи трудно ден след ден, така че защо да не му даде почивка на рождения му ден? За тази изненада за рождения ден му позволявайте да прави каквото иска (в разумни граници). Не е нужно да изважда боклука, да спи до два часа следобед, да гледа спорт и да се разхожда с приятелите си. Просто нека мъжът да се отпусне! (Това е само един ден от годината, в края на краищата ..)

13 Направете книга с бележки

Мъжете може и да не са като на картини като жени, но дори вашият приятел или съпруг може да се насладите на книга, пълна с сладки снимки на вас и него. Избери всички най-хубави снимки, познаваш онези, на които двамата си ходиха на среща или просто се разхождаха у дома заедно. Хвърлете и глупавите снимки, тези, които наистина не искате да покажете на никого. Тази книга е само за него, така че нека да се наслаждава на всички спомени.

14 Напиши му стихотворение

Картата винаги е хубава, но това, което е дори по-хубаво от картата, е ръчно написана бележка. Може да не сте най-добрият с думи, но опитайте. Наистина няма значение как се оказва, защото в крайна сметка това е мисълта, която се брои. Той ще обича да чете красивото ви послание и ще му покаже колко много обичате и когото обичате. Това е карта, която няма да бъде хвърлена в кошчето в края на деня, това е сигурно. Бъдете готови да видите бележката ви да виси на хладилника или да виси в стаята си някъде, защото той ще иска да прочете съобщението ви често.

dcb05ae7384aa1cc9f23efa2f63d7c68

15 Намаляване на паметта

Помниш ли къде двамата си отидохте на първата си среща? Може би е в ресторант, може би сте отишли ​​в парка, може би дори бил увеселителен парк. Където и двамата имахте първата си среща, върнете се и пресъздайте сцената. Ще бъде забавно пътуване до паметта и двамата може да говорите за този ден, както беше вчера, като споделите всички романтични моменти и глупавите моменти и всичко между тях. Може дори да почувствате, че онези пеперуди се връщат - знаете, онези, които сте имали през цялата ви първа среща. Звучи като тон на забавление за мен!

16 Нощ на филма

Рождените дни не трябва да са супер фантазия, всъщност те наистина могат да бъдат отпускащи и забавни. Избери любимите си филми и ги включи в DVD плейъра. Изскачайте малко пуканки, хвърлете пижамата си и отскок на дивана - само двамата. Можете да ядете, да се разхождате, да се смеете и просто да прекарвате време заедно, докато гледате любимите му филми. Не мога да мисля за един човек на земята, който не би искал да направи нещо проста като това с неговата дама.

17 Бъдете фантастични

От друга страна, няма нищо лошо да бъдете фантастични и на рожден ден! Знаеш ли, че ресторанта от висок клас в центъра? Този с невероятна гледка и вкусни ястия, които могат или не могат да бъдат невероятно надценени? Не се притеснявай за сметката тази вечер. Просто се преобличайте, измъквайте се и се отправете към най-великолепното място, откъдето можете да се сетите. Той ще дойде да види жена си доста красива в най-добрата си рокля и токчета, а двамата ще се насладите на невероятна среща с невероятна храна, за да направят коремите ви щастливи. Чаша шампанско също е необходимо за едно пътуване като това.

18 Пикник!

Не знам за теб, но няма нищо по-хубаво и по-спокойно от пикник. Разбийте кошницата си за пикник и опаковайте някои вкусни храни за вас и вашия човек, за да се забавлявате. Извадете одеялото, най-хубавите ви пикникски облекла и се отпуснете и се отпуснете с Вашия значителен друг. Ще бъде забавно просто да се отпуснете и да се храните с него, а може би и след това двамата да се разхождате из парка. Опитайте пикник на плажа или езеро, за да разклатите нещата малко и да ви даде две допълнителни зеленина и природа да се насладите.

19 Нещо лудо

Извикване на всички търсещи тръпката! Ако искате да направите своя рожден ден супер запомнящ се, тогава направете нещо CRAZY. Може би опитайте небе за първи път? Опитайте се да изкачите огромна планина? Не знам какво смятате за "луд", но каквото ви идва на ум, го направете! Той ще бъде впечатлен от вашата воля да направи нещо от кутията и със сигурност ще бъде спомен, който ще помни за остатъка от живота си.

20 гравиран пръстен

Кой каза, че хората не обичат бижутата? Разбира се, че наистина не можеш да дадеш на твоя човек чифт обеци или огърлица, какъвто би ти дал, но има нещо толкова удивително за гравиран пръстен. Ако двамата сте били заедно за известно време и наистина искате да му дадете нещо извънредно специално (и може би малко по-скъпо), отидете да му вземете мъжки пръстен, който е гравиран със специално послание от твоя истински. Той ще бъде ШУМЕН - и той ще го обича. Плюс това ще можете да видите произведението си на пръста си през цялото време, като същевременно оставите другите да знаят, че той е сто процента взет.

!

Leave A Comment

88 − = 87