20 гръмотевични въпроси, за да попитам вашето смаже

Когато става въпрос да покажете на някого, че имате скръб над тях, всичко се свежда до едно нещо: флиртуване. Но ако искате да изстреляте флиртуваната си игра и да я направите още една крачка напред, има само един начин да отидете: въпроси за флирта, разбира се! Излязохме с примамлив списък от 20 абсолютно флиртуващи и сладки въпроса, за да попитаме вашето смачкване - всичко това ще ви накара да го познаете като него, без да сте прекалено очевидни.

117c45ddb180a4e985f8a31ac60c44cd

1. Каква е идеята ви за перфектната дата?

дата

Питате за перфектната му дата, нали? Така че е очевидно, че се интересувате от него и искате да знаете какво да очаквате, ако двамата най-накрая решите да излезете.

2. Какво търсите в едно момиче?

съвършен woman2

Очевидно това е супер важен въпрос по две причини. Едно, трябва да знаете, ако сте дори негов тип, и двама, това ви позволява да знаете, че сте любопитни дали сте или не сте съвпадение за него.

3. Какво си мислиш, когато ме видя за пръв път??

Дами

Този въпрос му показва, че мнението му е от значение за вас и определено сте любопитни какво мисли за вас.

4. Къде е любимото ти място да се целуваш?

целувка

А супер флиртуален въпрос - уверете се, че си спомняте отговора му за бъдещето;).

5. Кое е най-голямото ви включване?

завой ons

Друг невероятен питащ въпрос, който определено ще му позволи да разбере, че се интересувате. Отново се уверете, че запазвате тази информация за бъдещо събиране!

6. Кое е най-голямото ви изключване??

завой off

Точно както би трябвало да знаете какво да направите, за да превърнете вашето смаже, трябва да знаете ОКОНЧАТЕЛНО какво го отблъсква. Избягвайте тези изключвания на всяка цена - по очевидни причини.

7. Колко време трае последната ви връзка?

breakup2

Набирането в историята на връзката му може да означава само едно нещо: харесвате го и какво да знаете, ако той е на пазара за нещо сериозно или просто иска да се обърка.

8. Какво е най-романтичното нещо, което някога сте правили?

романтичен

Като жени, това е просто нещо, което трябва да знаем: е супер романтичният тип човек, който ще ви измие от краката? Или ще ви остави да виси в романтичния отдел?

9. Как бихте описали вашата перфектна целувка?

kiss2

Това му позволява да разбере, че със сигурност мислите да го целувате и искате да сте сигурни, че е абсолютно съвършено за него.

10. Ако можехте да имате едно момиче в света, кой би бил?

girlinworld

Наистина е просто забавен и флиртуален въпрос. Допълнителни бръмбари и сериозни коремни коремчета, ако отговорът му е ВАС.

11. Какво бихте направили, ако ви целунах?

kiss3

Това му позволява да разбере, че мислиш за първия ход и искаш да разбереш дали ще се оправи с него или не. Ако той изглежда интересен, предлагам да влезете в убийството! (Или целувката - улавяте моето увлечение).

12. Харесваш ли ме като приятел или нещо повече??

питам him

Не мисля, че този въпрос изисква по-нататъшно обяснение. Харесва ли ви или не? Нещо, което вероятно трябва да разберете по-рано, отколкото по-късно.

13. Харесва ли ви, когато момичето прави първия ход или предпочитате да сте под контрол?

firstmove

Отново, това по същество го пита дали е добре или не е добре да влезете и да направите първия ход. Ако не е в това, предполагам, че просто ще трябва да се отпуснете и да чакате - и продължавайте да намразите (въздишка).

14. Какво носите на легло - ако изобщо има нещо?

сън

Може би си мислиш да прекараш нощта с него - или може би просто искаш да го представиш гола гола. Каквато и да е причината, това със сигурност е въпрос на флиртове!

15. Кое е любимото ви име на домашен любимец, което харесва вашето момиче да ви се обади?

име на домашен любимец

И когато той ви разкрие отговора, продължете и започнете да го наричате това специално име всеки от време на време - не забравяйте да мигнете и да се кикотеете малко.

16. Работил ли си?

тренировка

Комплимент? Това е флирт 101! Абсолютно флиртуващ въпрос, който трябва да зададете на вашето смазване.

17. Бихте ли се наричали секси или умни?

сексапилен or smart

Той е плитък и материалистичен, съсредоточен върху външния си вид, или е повече за мозъци и интелигентност? Какъвто и да е отговорът му, не забравяйте да продължите с "Добре, че сте определено секси / умни".

18. Какво мислите, че е най-добрата ви функция?

красив

След като той отговори, не забравяйте да завършите с нещо като "О, да, напълно съм съгласен. Обичам ____ ти също ".

19. Какво мислите, че е най-добрата ми черта?

Нина Dobrev

Разбийте го от черупката му и го накарайте да се развесели с вас с този прост, флиртуален въпрос.

20. Искаш да излезеш тази вечер?

dinner2

Крайният въпрос на флирта. Искам да кажа, какъв по-добър начин да разбера дали вашето смаже ви смачква, освен ако го попитате за среща? Това определено е ход на по-смелите жени там, но ако той казва, че го харесва, когато едно момиче направи първия ход, силно препоръчваме да дадем този въпрос на снимка.

21. Предпочитате да се разхождате или да правите?

21

Можете да изкарате мнението си на всички подходящи места, като зададете този въпрос. Какво е по-флиртуващо, отколкото да говорите за някои от най-интимните неща, които двамата можехте да направите?

22. Намирате ли се по-привлечени от мозъка или външния вид?

22

Този въпрос има известно значение и ще ви даде представа къде се намират неговите приоритети, когато става въпрос за намиране на приятелка. Някои момчета трябва да имат и двете, другите имат по-голямо предпочитание към едно от друго.

23. Вземете три думи, за да опишете себе си, какви са те?

23

Оставянето на вашето смазване да се опише е идеалният начин да го опознаете и ще отворите още пътища за флирт с него. Този въпрос ще ви даде ясна представа за начина, по който вижда себе си и ако притежава арогантни характеристики.

24. Знаете ли колко красив сте?

24

Дайте му малко увереност с този очарователен въпрос. Осигурява се усмивка на сладкото лице на смаженото ви лице и наистина го оставяйте да разбере какво мислите за него по най-добрия възможен начин: комплимент.

25. Как бихте описали вашите перфектни отношения?

25

Този въпрос е малко по-интензивен, но го кара да говори за важните неща и може би да ви даде поглед към това, което той очаква, ако вие двамата преведете връзката си на следващото ниво. Което с тези въпроси трябва да е лесно!

26. Харесваш ли мръсните разговори?

26

Този човек моли за пикантен отговор от теб. Вземете малко разгорещени неща в разговора си, като отворите вратата, която ще ви доведе до по-интимни разговори.

27. Харесва ли ви масажи?

голям

Дръжте нещата с този въпрос. Той със сигурност ще му даде представа, че му давате масаж след дълъг и труден ден. Кой не би обичал тази картина? Ако той не обича идеята за масаж от теб, тогава той наистина не е за теб, нали?

28. Срамежлив ли сте или по-изходящ?

27

Хубаво е да накараш човек да говори малко за себе си. Той ще се радва да ви опознае, колкото ви опознава. Плюс отговора ще ви уведомим какво имате работа, когато става въпрос за най-бързият алея от зоната за приятелство и където искате да сте.

29. Какви са вашите планове днес / тази вечер / утре / следващата седмица?

29

Ние ви даваме варианти тук, защото правилният зависи от вашите възможности. Но като го попитате това, вие правите очевидно, че може би искате да направите някакви планове с него скоро и също да му съобщите, че сте загрижени за това, което се случва извън този разговор.

30. Защо никой още не те е завладял?

30

Знаеше как в по дяволите е някой като него все още единствен. Накарайте го да се изчерви, като комбинирате този комплимент с този окончателно флиртуващ въпрос. Нека да разберем, че не можеш да повярваш, че все още го разтърсва соло. Наистина този ще му даде представа за вашите намерения.

Leave A Comment

− 1 = 6