15 Помислителни подаръци за Него

С Коледа точно зад ъгъла, е време да започнете да обмисляте ваканционни подаръци за него. Ако сте се запознали с повече от две седмици преди Коледа, тогава трябва да намерите подарък за него. Дори ако имате ниски средства, има много идеи за подаръци като двойни купони и подаръци за домашни любимци, които могат да отговарят на вашия бюджет. За по-късните читатели на тази публикация тези подаръци могат да се използват и като подаръци за рождения ден или подаръци за Свети Валентин. Независимо от случая, тези подаръци със сигурност ще бъдат хит.

подаръци

Преди да получите подарък от този списък, дайте си миг да спрете и да помислите за неговите интереси. Тези идеи за подаръци работят за средния човек, но не винаги са правилните за всеки. Докато един човек може да хареса билети за хокей, друг приятел може да иска билети за тайна вечеря. От вас зависи да се уверите, че вашият подарък напълно съответства на неговите интереси и страсти.

1. Включете играта си

Това може да е клише, но спортните билети са един от най-добрите подаръци, които можете да получите. Повечето момчета имат страст към поне един спорт. Въпреки че някои от тези билети са драстично извън ценовия диапазон (a.k.a. The Super Bowl), винаги има предсезонни билети, игри на деня или не-про екип, който има по-евтини билети. Ако просто не можете да проумеете, че седите в хокей или баскетбол, винаги можете да получите фланелка с името на любимия му играч.

кадър

2. Оформете снимка

Ако сте били заедно за известно време, несъмнено имате поне една снимка с приятеля си. Дори и да е само във Facebook, лесно можете да го запазите и да го отпечатате офлайн. След като направите копие от любимата си снимка, можете да я поставите в хубава кожена или хромирана рамка за снимки. Повечето кадри струват само от пет до десет долара, така че това е една от по-евтините възможности за подарък.

подарък card

3. Получават се добре подаръчни карти

Преди тридесет години, даването на подаръчна карта или пари се считаше за един от най-приятните идеи за подарък. През последните години тази конотация постепенно се промени. Ако давате подарък на приятеля си, винаги можете да изберете само основна подаръчна карта или сертификат за подарък. Ако му харесва някой пъб, дай му сертификат, за да може да има няколко пинта с приятелите си. Други идеи за карти за подаръци включват карти за подаръци за музикални магазини, Itunes, магазини за хоби, Go Kart песни или някое от любимите му забавления.

каране на кънки

4. Сладки подаръци "Заедно време"

Едно от нещата, които рецесията през 2008 г. научи на всички, е, че хората имат повече значение, отколкото просто неща. Вместо да му получите риза или нещо, което никога няма да използва, помислете за планирането на събитие като ваш подарък. Можете да отидете да боядисвате керамика заедно, да се състезавате с карти или да прекарате хубава нощ в хотелска стая. За развлекателно събитие на тема "почивка", пътуването до ледената пързалка може да бъде само билет. Посетете пързалката в най-луксозната зимна екипировка и затваряйте вечерта с надуваема чаша какао.

пикник

5. Време за пикник

Ако времето е достатъчно хубаво, винаги можете да планирате заедно един приятен пикник. Опаковайте някои бургери или сандвичи и не забравяйте картофената салата! Ако се намирате в зона, която е склонна към снеговалеж и студени температури, пикникът е все още възможност. Вместо да извадите одеялото от гиганг, опитайте да поставите беседка във вашия район. Можете да организирате пикник под свещ в беседката, който ви позволява да погледнете заснежените небеса, без да сте заснежени.

1 movie

6. Да вървим Виж филмите!

Кабина треска те кара луд? Ако не сте готови да правите тази зима, опитайте да насрочите дата за филма. Това е едно от най-добрите идеи за събития за коледния подарък на вашия приятел. За разлика от други дати, не е нужно да се притеснявате за времето. Повечето филми не разполагат с линия и можете лесно с билети предварително. Просто имайте предвид, че трябва да отидете на филм, който той иска да види. Ако това е подарък за него, по-добре да бъде филм, който той всъщност иска да гледа.

4 clean

7. Започнете почистването

Вицове за хора, които имат лоши стандарти за чистотата, са толкова чести, че са станали клише. За съжаление, това клише е от време на време базирано на реалността. Някои хора се случват ужасно при почистването на домовете си. Това е особено вярно, ако планират да напуснат за известно време по време на празниците или през уикенда за рождения си ден. Ако знаете, че вашият приятел ще посещава семейството, винаги можете да почистите апартамента му като подарък за изненада.

2 music

8. Създайте смесен компактдиск или плейлист

В зависимост от ваканцията или продължителността на връзката, вида на компакт диска, който създавате, може да варира. Вълнуващият микс от любовни песни може да бъде идеалното нещо за нова връзка. Също така можете да опитате да станете творчески с вашия смесен диск. Ако знаете, че вашият приятел обича да тренира, можете да опитате да съставите списък с най-добрите песни за тренировка. За празниците можете да смесвате някои традиционни, забавни коледни песни.

3 scrapbook

9. Направете книга с албуми

Приятелят ти може и да не го признае, но тайно му харесва да гледа снимки от твоята връзка. Можете да направите албум, пълен с снимки от целия му живот, или просто лексикон, който илюстрира връзката ви. Някои любовни цитати или стихове също могат да изглеждат чудесно в албума.

Ipod

10. Придружаващи подаръци

Също известен като подарък за приятел, тези подаръци могат да бъдат най-добри. Ако знаете, че неговият приятел или родители му дават изключително хубав подарък като Wii или iPod, винаги можете да получите подарък за компаньон, който да върви с него. Картичката за подаръци на iTunes или калъф за iPod ще бъде перфектни подаръци за компаньони. Тези видове подаръци са страхотни, защото не е нужно да купувате изключително скъпия подарък - просто го усъвършенствате!

писмо

11. Напиши писмо за любов

Нисък фонд? Няма проблем! Един от най-докосващите подаръци, които може да му дадете, е любовно писмо. Отделете известно време и съставете красива стихотворение или съставете карикатура на двама ви заедно. Ако нямате идеи, винаги можете да търсите кратки любовни цитати за него. Няколко парфюмни парфюми и някои прекрасни стационарни могат да добавят и довършителни докосвания.

украшение

12. Създайте орнамент

Може да изглежда като завръщане на детска градина, но създаването на украшение може да бъде страхотен подарък за Коледа. Всичко, което трябва да направите, е да извадите изработващите материали и да остави творчеството ви да блести!

вечеря

13. Вечеря на готвене

Ако искате да го направите щастлив, опитайте да готвите любимото му ястие. Разберете предварително кои ястия харесва най-добре и ги направете в една нощ. Ако сте на кратко време, партида бисквитки или любимия десерт може да бъде чудесна алтернатива.

списание

14. Помислете за абонамент за списание

Абонаментите за списания са едно от нещата, които винаги забравяме да купуваме. Ако го виждате непрекъснато да прелиствате в "Икономист" или да го хванете за информация за любимото му хоби, опитайте да му купите списание, което да отговаря на вкусовете му. Това е сравнително евтин подарък за купуване, но ще продължи месеци и месеци.

телевизия

15. Телевизионни сезони на лента

Особено сред хилядолетия, кабелът почти стана мръсна дума. Netflix, видео стрийминг и телевизия-на-DVD стават все по-популярни. Ако вашият приятел има любимо телевизионно шоу, опитайте да закупите последните няколко сезона на DVD. Той може да ги гледа от комфорта на хола ви, без да се налага да спира за една реклама.

Leave A Comment

37 + = 41