14 Признаци, че вече не сте привлечени от гаджето си

В някакъв момент или друга атракция ще избледнее в една връзка. Тогава първото нещо, което трябва да направите, е да опитате отново да подправите нещата. Привличането винаги избледнява, ако не успеете да растат заедно; изследване на нови неща заедно и научаване един за друг, докато растат. Стагнацията води до изчерпване на нещата - това е като вода, трябва да задържите потока, за да има прясна вода. Все пак, ако продължавате да виждате признаци, че атракцията е избледняла, тогава може би е време да обсъдите или терапията с двойки, или разпадането. По-долу ще откриете някои предупредителни знаци, когато е време да направите нещо за вашето примамливо привличане.

1. Изгубихте интерес към секса

14 Признаци, че вече не сте привлечени от гаджето си

Това е може би най-очевидният знак, че нещо не е наред. Жените често не искат секс, когато смятат, че има нещо друго, което липсва в отношенията. Други пъти, разбира се, само сексуалният живот е станал застой. От създаването на по-дълбока духовна връзка чрез тантра, до по-вълнуващ секс и пътуване, където имате време един за друг, има начини да върнете искрата обратно към живота.

Разбира се, загубата на либидо може да бъде причинена и от стрес, депресия или малко време, за да се грижите за себе си. Първият човек, на когото трябва да се погрижите, за да си направите сексуалното шофиране, е, вярвайте или не, себе си. Когато вашият ум и тяло са щастливи, сексуалното ви шофиране автоматично ще се увеличи.

2. Вие не се чувствате като да отидете на дати

14 Признаци, че вече не сте привлечени от гаджето си

Знаеш ли как една нощ навън с мъжа ти даваше на пеперудите ти? Сега сложите всичко, което можете да намерите, издърпайте гребена през косата си и излезте навън. Ако вече не се опитвате да впечатлите вашия човек и да го накарате да ви желае, има причина за това, било то изтощение като цяло или липса на интерес към него.

3. Просто не можеш да спреш да мислиш за този човек ...

Независимо дали е вашият нов колега на работа, вашият съсед или този човек в телевизионното шоу ... има някой, който не може да излезе от главата ви. Сравняваш го с гаджето си и се сриваш, докато гаджето ти се изчерпва. Или знаеш, че наистина не го искаш, защото той наистина не е твой тип или някой, с когото да имаш връзка, но ... твоят приятел просто изглежда толкова отегчителен точно сега. Дали защото нещо липсва във взаимоотношенията, които могат да бъдат коригирани или сте разбрали, че сте се влюбили в някои части от него и когато го познавате, открихте, че има повече за него, които не ви харесва? Или защото сте се разделили и не изпитвате желание да познавате "новия" човек до Ваша страна?

4. Вие правите извинения, за да отделите време

Използвахте да броите минутите, докато не видите вашия човек, сега сте напълнили дневника си със социални и трудови ангажименти, за да прекарате по-малко време с него. Избягвате конфронтация за нещо или просто не сте в него вече?

5. Всяко малко неща те дразнят

14 Признаци, че вече не сте привлечени от гаджето си

В началото беше сладко как винаги е имал косата му толкова разхвърлян. Сега е дразнещо. В началото не ви е грижа, че той винаги е закъснял с десет минути, а сега ви кара да бягате. Неговите вицове ви обединяват. Темите, които той избра да говори, ви носят. Когато стигне до такава степен, че начина, по който той пие тостът, започва да ви отблъсква, е време да направите сериозна оценка на това, което се случва. Наистина ли е тостът? Или има ли нещо по-дълбоко, което ви буби, което излиза в малките неща? Можете ли да разрешите това голямо нещо или е време да се сбогувате?

Много от нас, които се страхуват от интимност, създават проблеми в отношения, които не съществуват. Други се придържат към редица неща, които ги измъчват, защото се страхуват да загубят малкото, което имат, тъй като се страхуват, че няма да намерят нещо по-добро. Погледнете къде се намирате и какво наистина ще обичате.

6. Той вече не е впечатляващ

Когато се опитва да ви впечатли, вие го гледате, без да сте малко впечатлени. Това нещо, което успяваше да те успокои, сега те оставя да се чувстваш празен или да те накараш да се спуснеш.

7. Спрете да му казвате Нещата

До края на един дълъг ден вие копнея да се върнете у дома си и да споделите случилото се. Сега се обадете на приятел, включете теле, или пълзете в леглото с книга. Вече не се чувствате като да споделяте мислите си с момчето си, било то защото сте научили, че той е неуважителен, не му вярвате, или пък сте започнали психически да се дистанцирате, докато усетите, че привличането избледнява.

Истината е, че интимността създава атракция. Ако искате да запазите връзката, трябва да го оставите да ви опознае, както сте сега, и да го опознаете отново. В противен случай пламъкът ще изгори.

8. Не мислиш за него, когато имаш секс

Сексът фантазии в спалнята може да бъде страхотно. Никога не мислех за него повече, когато правех секс или желаеше да е някой друг ... не толкова голям. Ако е толкова скучно в спалнята, трябва или да поговориш как да създадеш вълнение или да го наречеш ден.

9. Избягвайте приятелите и семейството си

Били сте способни да се примирявате или дори да обожавате приятелите и семейството му. Сега, защото чувствате, че нещо не е правилно във връзката, вие също сте започнали да ги избягвате.

10. Вашите бъдещи планове вече не го включват

Независимо дали сте мечтаещи за ваканция на Бахамските острови или сериозно мислите, че имате бебета, разбирате, че снимките в окото на ума ви не включват човек, с когото вече сте запознанства.

11. Не се чувствате като го представяте на приятели

Преди да излезеш, не можеш да изчакаш да покажеш на човека си. Независимо дали сте го завели на работа, го запознахте с приятели или просто сте се разхождали с него по улицата, вие сте блещукали, защото чувствахте, че имате най-готиния човек в света до вас. Сега не се чувствате като да го носите навсякъде.

12. Когато говорите с приятели, вече не сте ентусиазирани

Когато го срещнахте за пръв път, разговаряхте за него с приятелите си през цялото време. Сега не казвате нищо, нито се оплаквате от него. Вече не можете да постигнете тази мечтателна визия в окото си и да седите в продължение на часове, говорейки за това, колко велика е последната ви дата. По-скоро се съсредоточаваш върху това, колко горещ Джъстин Бийбър или Брад Пит погледна в този един изстрел или обсъждаш работа, приятели ... всичко друго освен него.

13. Не се опитвате да го измъчвате по-дълго

Срещнахте се в шест сутринта, за да му накарате да закусне в леглото, да излезе с невероятни нощи и всяка седмица да му дадете бележки, които му казваха колко е горещ. Сега не се чувствате вдъхновени да му купите подаръци или да излезете с романтични неща за него. Ако искате да запазите връзката, може да е време да го направите, дори и да не ви вдъхновява.

14. Нямате вече текст или повикване

Имаше време, когато текст от него ускори сърцето ти. Сега дори не проверявате телефона, когато пише, и тези сексуални и сладки съобщения? Просто не ги изпращайте повече. Ако си отидеш за уикенда, дори не искаш да му се обадиш.

заключение

Признаците на привличането избледняват за някой не означава непременно, че връзката е свършила - всички са изправени пред периоди, когато се борят - това означава, че нещо не е наред. Може би не сте положили достатъчно усилия, има някакъв основен проблем, или просто не сте имали достатъчно време заедно, за да растат заедно от края. Каквото и да е, трябва да го погледнете. И ако осъзнаете, че там всъщност няма нищо лошо, просто сте отегчени от него, докато сте разбрали, че сте твърде различни, а сега е време да продължите.

Leave A Comment

16 − = 12