100 Мисли за теб Цитати, надписи и изказвания за Него

Когато обичаш някого, е съвсем естествено да искаш да намериш мислене за теб цитати, надписи и думи за него. Тези котировки ви помагат да покажете колко ви е грижа и че той винаги е в ума ви. Ако сте влюбени, той непрекъснато е в мислите ви. Всичко, което виждате или правите всеки ден, ви напомня за него. Ако искате да му покажете колко го обичате и колко ви е грижа, тези мисли за вас са най-добрият начин да го направите.

  кавички to let someone know you are thinking of them

1. Няма значение дали сме заедно или сме далеч от нас. Винаги сте винаги в моите мисли и най-скъпи в сърцето си.

2. Искам да бъдете повече от мислите си. Искам да бъдеш част от моя живот и от всичките си мечти. Бъди ми най-скъпата любов и моето желание.

3. Надявам се да мислите за мен толкова често, колкото мисля за вас. , , не, чакай. Ако го направите, никога няма да можете да направите нищо друго!

4. Можете ли да си представите една нощ без луната или ден без слънчева светлина? Не? Така се чувствам, когато си представям цял ден, без да мисля за теб. Просто е невъзможно!

5. Намирам твоето изображение във всичко, което виждам. Независимо дали вълните се движат към мен или слънцето, което затопля кожата ми, намирам, че ме кара да мисля за теб и колко сте привлекателна.

6. Има една стара поговорка, че ние сме това, за което мислим. Намирам това за малко странно, защото ако е вярно, тогава аз трябва да съм теб!

7. Има само едно хубаво нещо, което се случва, когато не мога да ви виждам през цялото време - мога да имам повече време да мисля за теб и да си спомня всички невероятни спомени, които имаме заедно.

8. Докато мога да заспя с мисли за теб в съзнанието си, това е единственото, което има значение. Може и да не сме физически заедно, но можем да се срещнем в съня си тази вечер.

9. Просто искам другите хора да осъзнаят колко е трудно да работят или да се съсредоточат върху нещо друго, когато всичко, което мога да направя, е да мисля за теб.

10. Мразя през цялото време, когато прекарвам да мисля за вас, защото това означава, че не трябва да сте на моя страна. Докато не мога да бъда с вас, аз съм преследван от всички прекрасни спомени, които имаме заедно.

11. Иска ми се някой да ми даде един долар всеки път, когато си мислех за теб, защото сега ще бъда най-богатият човек в света!

12. Вече трябва да си най-силният, най-силният човек в света, защото прекарваш цяла нощ през ума ми!

13. Имах такова силно желание да ви разкажа как се чувствам, но намирам, че е невъзможно тези думи да бъдат поставени в думи. Всички мои мисли са за вас и за всички неща, които искам да правя, когато сме заедно.

14. Всеки път, когато заспите всяка вечер, се чувствам ревнив. Поради всички мисли за теб в съзнанието ми, наистина ми е невъзможно да заспя. Аз съм прекалено развълнуван от мисълта да ви видя и да бъда отново около вас.

15. Винаги, когато те видя, мисля за теб. Когато не те виждам, все още мисля за теб. Независимо от това, което правя, изглежда, че сте преди всичко в мислите ми и най-напред в сърцето ми.

16. Докато съм сигурен, че заслужаваш някой по-добър от мен, може да се каже, че никога няма да намериш някой, който да мисли за теб толкова често, колкото аз. Изглежда, че не мога да оставя цяла минута без да мисля за теб.

17. Запомнете: никога не можете да бъдете наистина самотни. Винаги ще имате специален ум в сърцето, ума и душата ми. Без значение какво се случва през деня, вие винаги сте в мислите си.

18. Дори по време на най-трудните времена вие никога не сте сами. Независимо какво носи денят, винаги мисля за теб и искам да бъда с теб.

19. Бих могъл да живея, без да ви виждам за няколко дни, но не мисля, че мога да оцелея, без да мисля за вас за една минута.

20. Вие сте като най-пристрастяващото лично наркотично лекарство, което съществува. Моите мисли са постоянно привързани към вас и ми се струва, че съм развила пристрастност, която е невъзможно да се счупи.

Наистина ли Cute Love Quotes

21. Ако ме питате за какво или за какво мисля, вече знаете отговора добре. Единственото нещо, за което мога да мисля, е вие.

22. Не можете да си представите колко къс всеки ден ми се струва. Изглежда, че никога нямам достатъчно време, защото прекарвам толкова много време с мисли за теб в съзнанието ми.

23. Никога не ми е трудно да мисля за теб. Трудната задача е да се замислиш за някой или за нещо друго, освен теб. Намирам за невъзможно да се фокусирам върху нещо друго, докато мислите за теб тичат през ума ми.

24. Дори когато няма никой в ​​стаята, никога не се чувствам сам. Независимо колко мога да се появя сам, вие винаги сте с мен в сърцето си. Поради това никога не мога да бъда истински сам.

25. Продължавам да губя сън през нощта, защото прекарвам цялото си време в мислене за теб. Дори когато мечтая, мисли за теб, които изпълват съзнанието ми. Веднага щом се събудя, мисля за теб. Вие сте като най-пристрастяването, упойващо наркотици в света. обичам те.

26. Някога нека мислите ми пътуват във всяка посока. Моите мисли все още вървят във всяка посока, но всеки път, който те вземат, винаги ви води!

27. Най-добрият начин да се отпусна, е да се отпусна и да помисля за теб. Единственото нещо, което ми харесва по-добре от това, всъщност е да се намират около теб!

28. Не губете време, тревожите за стресиращи хора или големи проблеми в живота, защото някой (мен!) Винаги мисли за вас и ви липсва.

29. Иска ми се някой да ми плати пари всеки път, когато мисля за теб, защото сега ще бъда милионер.

30. Когато мислите ми се обърнат към теб, осъзнавам колко отчаяно съм влюбена в теб. Вие наистина сте моя всичко и искам да бъда и целият ти свят.

31. Как да те обичам? Би било невъзможно дори да се опитам да преброя всички начини.

32. Когато помисля за теб, то ми напомня отново и отново колко много те обичам.

33. Обичам те, не заради кой си, а за кой съм, когато съм с теб.

34. Когато обичате някого, бързо осъзнавате, че сте опитали най-пристрастяващия наркотик в света и дори не можете да минете минута, без да мислите за тях.

35. Ако не ви разказвах по-рано, това е така, защото аз съм много заета да мисля за вас. Колкото повече мисля за теб, толкова повече ми липсваш и ми се иска да съм в ръцете ти точно сега.

36. Мисля, че трябва да отида при лекар. Бузите ми изглеждат постоянно залепени в усмивка, защото се усмихвам, докато мисля за теб. Всяка памет, която е свързана с теб, ме кара да се усмихвам и ми напомня за най-добрите моменти в живота си.

37. Искате ли да знаете какво ме прави по-щастлив от всичко друго в целия свят? Трябва да погледнете в огледалото.

38. Дори ако имате опит, бурен ден, знайте, че мисля за вас. Каквото и да се случи, можеш да се прибереш при мен и да намериш безопасно убежище от бурята.

39. Може да е трудно другите хора да обичат някого от разстояние, но това не е за мен. Мисля за теб днес, утре и завинаги, без значение колко голямо разстояние може да ни отдели!

40. Всеки път, когато мисля за теб, тя прави слънцето да се чувства по-светло и денят да е по-топъл. Само мисълта за вас прави по-лесно да понесете и най-трудния ден.

Can`t Stop Thinking About You Quotes for Him

41. Вече съм подготвен за един ден, когато не можем да се видим един друг. Всяка мисъл и памет за теб е внимателно отстранена, за да бъдеш завинаги спасен в моите мисли.

42. Дори и да не мога да ви видя днес, все още мога да бъда щастлив. Независимо дали мога да ви видя лично или не, пак ще ви видя в мислите и мечтите си.

43. Ако не мога да ви прегърна точно сега, това е добре. Аз поне ще мога да ви прегърна в мислите си!

44. Искате ли да знаете кои мисли ме правят най-щастливи? Мисли за теб!

45. Когато се окаже, че мисля за теб, най-накрая се чувствам като истински жив и наслаждаващ се на живота. Всеки момент от моя ден има нов жив живот, защото мислите за теб са в ума ми.

46. ​​Вие сте единственият човек, който наистина държи ключа, за да отключите всичките си мисли.

47. Обичам те, не заради това, кой си, но и за всички ценни спомени, които си ми дал.

48. Когато мислите за теб ми минават през ума ми, изглежда, че всичките ми най-трудни проблеми са изчезнали и всичко, което съществува за мен, е щастлива мисъл за теб.

49. Знаете ли защо обичам да мисля за вас? Само мисълта за теб ме кара да се чувствам пълно и да давам смисъл на целия си живот.

50. Знам, че може да сте заети точно сега, затова ще запазя това кратко. Аз мисля за теб!

51. Само мислене за теб - това е всичко.

52. Мислите на секси тялото ти минават през ума ми през целия ден. ��

53. Мисленето за теб е толкова трудно, защото прави невъзможно да се направи нещо друго!

54. Обичам да мисля за теб, защото твоят образ ме кара да се усмихвам.

55. Скучно? Недоволен? Изморен? Не се притеснявайте - мисля за всички начини да ви направя щастлива тази вечер.

56. Любовта ви не е най-доброто нещо, което някога съм изпитвал - мислене за теб е!

57. Най-голямата борба в живота ми се опитва да мисли за нещо различно от теб.

58. Ако сте щастливи, аз съм щастлив. Когато сте тъжен, аз съм тъжна. Дори когато сте самотен, никога не мога да бъда самотен, защото всичките ми мисли са изпълнени с чудесни спомени за теб.

59. Аз съм талантлив в контрола на ума. Виждаш ли? Сега, след като сте прочели това, мислите за мен.

60. Задръжте ключа към сърцето ми и светлината към душата ми.

мислене of you quotes for him

61. Ти ме държи толкова зает - всичко, което мога да направя, е да мисля за теб.

62. Когато мисля за теб, изглежда, че всички мои проблеми изчезват.

63. Дори когато ме напуснете, вие никога не сте сами, защото мислите ми следват зад вас.

64. Винаги, когато мисля за теб, е като всички останали да се предадат на "допълнителни" роли във филма на моя живот.

65. Искате ли да видите най-невероятния човек в света? Погледни в огледалото!

66. Тук е най-горещият, най-интелигентен, най-добрият човек в света - и единственият човек, който просто не мога да разсъждавам.

67. Надяваш ли се, че мисля за теб?

68. Ти ме наричаш джин. Какви са вашите други две желания?

69. Може да не сте с мен точно сега, но със сигурност сте най-важни в моите мисли!

70. Вашите устни, горещи целувки и красиви очи просто няма да ме оставят на мира - не мога да мисля за нищо друго.

71. Веднъж ме попитахте какво е любимото ми нещо. Сега мисли за теб!

72. Не мога да чакам да ви видя отново, за да допълня моята банка за памет с всички причини, поради които те обичам!

73. Нямам нужда от нещо специално, за да ми напомня за теб, защото не мога да мисля за нищо друго.

74. Не се преструвайте, че сте пропуснали ме - винаги сте били с мен в моите мисли.

75. Всяка минута от всеки ден е изпълнена с мисли за вас.

76. Страхувам се, че ще ме оставите като скучно и рутинно, защото единственото, което правя, е да помисля за теб.

77. Знаеш ли, само ми харесват две неща в живота. Да мислиш за теб и да бъдеш с теб.

78. Опитвах се отново и отново, но не мога да контролирам колко често мисля за теб.

79. Всеки път, когато мисля за теб, се боя, че трябва да бъда луд. Как може някой като теб да съществува?

80. Интересно нещо, което ми се случи днес: вие.

сладък Boyfriend Love Quotes to Make Him Smile

81. Мисли? Всичко за теб. Сърце? Изцяло твой. Планове за тази вечер? Познай.

82. Вие сте най-ценната ми мисъл и най-дивото ми желание.

83. Наистина трябва да откриете нещо друго, свързано с времето си, отколкото да преследвате всичките си мисли.

84. Единственото хубаво нещо, за да се сбогуваш, е да те видя в сънищата ми.

85. Никога не трябва да се отказвате от нещо, за което не можете да отидете цяла вечер, без да мислите.

86. Мисълта за първата ни целувка се заби в ума ми.

87. Най-големият въпрос в живота ми е, ако мислите за мен толкова често, колкото мисля за вас.

88. Независимо дали става дума за съзнанието ми или за моето сърце, мисля за теб непрекъснато.

89. Когато се боря да се усмихвам, просто затварям очите си и мисля за теб.

90. Сърцето ми има тайна, която устните ми никога няма да кажат . . .

91. Вие сте във всичките си най-неподходящи мисли.

92. Моите мисли могат да бъдат свободни да пътуват навсякъде, но те само летят в една посока: вие.

93. Нито една от моите мисли за вас не е PG.

94. Ако спрете да изпълнявате всичките си мисли, може би ще мога да направя нещо направено днес. ��

95. Аз се влюбих в теб с цялото си сърце и душа. Каква е моята любов днес?

96. Сигурен съм, че сте тайно призрак, защото сте преследвал всичките си мисли.

97. Ако се съсредоточих върху работата си, като се съсредоточих върху мислите си, щях да спечеля Нобелова награда досега.

98. Когато се опитам да мисля за нещо друго, всичките ми мисли просто се връщат към вас.

99. Единственото облекчение, което получавам от мисълта за теб всеки ден, мечтае за теб всяка вечер.

100. Винаги, когато се чувствате надолу, просто помнете, че винаги сте в ума ми. обичам те.

Leave A Comment

95 − = 87