10 знака Вашият бившият ви все още ви харесва

Само защото се разделихте с някого, не означава, че чувствата свършват със връзката. Има много причини някой да се разпадне с вас, въпреки че те все още са влюбени в теб. И ако вие сте този, който е счупил нещата, тогава е още по-вероятно, че другият човек все още има чувства за вас.

Въпреки че може да се окаже трудно да се каже, че бившият ви все още ви обича, можете със сигурност да го разберете от начина, по който те действат около вас. Дори и да се опитват да скрият чувствата си, начинът, по който те наистина се чувстват винаги има начин да се промъкне и да се прояви.

Независимо от причината, ако сте любопитни за това дали бившият ви все още ви обича, има много признаци, които могат да ви кажат всичко, което трябва да знаете. Ето как можете да разчитате истинските им чувства, без да знаете, че сте любопитни.

  1. Те все още ви текстоват.

Един знак, че бившият ви все още ви обича, е дали все още инициират контакт дори след разпадането. Ако те все още ви писат тук и там и се опитвате да общувате с вас по някакъв начин, те вероятно все още имат много чувства за вас. Ако не го направиха, очевидно нямаше да чувстват необходимостта да говорят с теб през цялото време. Но тъй като те ви изпращат текстови съобщения и започват всички разговори, те определено все още ви харесват и вероятно ви искат обратно.

  1. Те харесват всичките ви снимки в социалните медии.

Огромен индикатор, че вашият бивш човек все още обича, може да се види от начина, по който те взаимодействат със страниците ви в социалните медии. Ако той постоянно харесва вашите снимки и актуализации - и имам предвид всеки един от вас, който публикувате - тогава той определено все още те обича. Това е особено вярно, ако той завърши пълзящ обратно към старите ви снимки на двамата и харесвайки или коментирайки тях. Това ясно означава, че те просто не са над вас и все още ви обичат.

  1. Той очевидно се опитва да ви накара да ревнувате.

Да направиш човек ревнив е отчаян ход, за да го направиш отново като теб. Единственият проблем с това е, че обикновено е толкова очевидно очевидно, че почти никога не работи. Ако забележите, че вашият бивш е привличащ нови, привлекателни хора и ви кара да видите, че те са заедно, тогава има огромен шанс, че те все още те обичат.

  1. Той е разумен за всички ваши нови любовни интереси.

Ревността може да накара хората да правят луди неща и ако бившият ти още те обича, той наистина ще ревнува за всичките ти нови любовни интереси. Ревността обикновено се превежда на доста ужасно поведение и ще разберете дали ревнува от начина, по който се отнася към новите ви любовници. Той наистина ще им каже, че те не са добри за вас и дори могат да стигнат до тях. Това е ясен знак, че бившият ти още те обича.

  1. Те не са официално датирани от никого.

Без значение колко нови хора те носят около теб, за да те накарат да ревнуваш, ако не са се запознали с никого, тогава те не са над теб и вероятно те все още те обичат. Трудно е да се преместиш и да срещнеш някой друг официално и да бъдеш напълно ангажиран с тях, ако те все още са влюбени в теб. Това означава, че те ще избегнат всякакви истински взаимоотношения, ако все още имат много чувства за вас. Ако е известно време и виждате, че все още са единични, това вероятно е така, защото бившият ви все още ви обича.

  1. Те публикуват мършави и депресиращи актуализации в своите социални медии.

Сега, колкото куци и отчаяни, както изглежда, това показва и колко те все още имат чувства за теб. Обикновено, ако се скъсате с тях, най-вероятно ще ги изтриете от всички социални медии само защото е много по-лесно да се справите с разпадането по този начин. Все пак, ако все още ги имате в социалните медии и виждате много разбиващи се котировки и потискащи цитати за това, колко още те нараняват, тогава това е наистина очевиден знак, че бившият ти още те обича.

  1. Те все още достигат до вас през важни дни.

Вашият бивш ли ви е писал в рожден ден или в някоя друга голяма почивка, която ви гарантира текстово или телефонно обаждане? Тогава те все още те обичат. Ако те не са имали чувства за вас, те не биха почувствали нуждата да се свържат и да ви уведомят, че мислят за вас в този важен ден. Тъй като те ви дават щастлив рожден ден или нещо подобно, това е знак, че те все още ви харесват и все още не сте се преместили. Това дори може да продължи цяла година, преди да се откажат и да осъзнаят, че няма връщане към отношенията, които някога са съществували. Така че бъдете подготвени.

  1. Съвсем случайно се сблъсквате с бившите си хора навсякъде.

Всъщност не вярвам в съвпаденията и най-вече не вярвам в тях, когато са замесени екземи. Ако в края на краищата тичаш в тях, когато си навън и по-често, отколкото не, вероятно те вероятно се появяват там нарочно. Вероятно са разбрали, че ще сте там и се показват там, за да ви спечелят или просто да ви видят като цяло, защото те ви липсват. Това е огромен знак, че бившият ти още те обича.

  1. Той ви изпраща забавни меми / снимки, за да ви напомня за "добрите времена".

Когато вашият бивш ви изпрати снимки на неща, които ви напомнят за нещо, което се е случило във вашата връзка или вътрешна шега между вас, те се опитват да ви напомнят забавните времена, които двамата имахте, когато бяхте заедно , AKA, те искат да опитат и да предизвикат чувствата ви към тях, защото те очевидно все още имат чувства за вас. Това не само показва, че те все още те обичат, но също така е огромен опит да видят къде стоиш с чувствата си и може да бъде опит да се опиташ да отстраниш връзката си.

  1. Той го признава.

Няма нищо, което да ви каже по-ясно как те се чувстват по-добре от теб. Когато един бивш признае, че те все още са влюбени в теб - без значение кой се е разделил с кого - те се опитват да се свържат с теб на по-дълбоко ниво с надеждата, че вие ​​двамата може да се върнете заедно. Въпреки че понякога бивш би могъл да каже това и да лежи просто като средство да се върне в панталоните ти, обикновено е искрено и може да ти пуска някои чувства. Моят съвет за това е да се замисля внимателно, преди да се ангажирам с нещо повече с тях. Изповядването на техните чувства несъмнено е истински знак, че бившият ви все още ви обича.

Понякога е невъзможно да се каже дали бившият ти все още те обича и понякога е толкова абсурдно очевидно, че може да е досадно. Имали ли сте някога грандиозност, направена от бивш, който ви казва, че те все още обичам с вас?

Leave A Comment

66 + = 69