10 знака сте намерили вашия Soulmate

Взаимоотношенията са объркващи, без съмнение. И дали сте били в 20-те взаимоотношения или в 1, ние всички стигаме до един и същи въпрос: "Този човек ли е моя SOULMATE?" Поставете тези притеснения, за да си починете и да разберете дали вашият значим друг е истински ваш дух, първите 10 знака, които сте ги намерили!

32cc653ca754a7283a16935be6bd8582

1. Връзката е лесна 

Всичко изглежда да върви гладко, през цялото време. Разбира се, няма такова нещо като перфектна връзка, но изглежда, че вие ​​и вашият партньор сте доста близо. Разговорите ви винаги са забавни и интересни и никога не се отегчавате един до друг - дори когато не казвате нито дума. Не се притеснявайте и не се борете и наистина не се борете с всичко това често. Просто е лесно!

2. Не можеш да си представиш живота без тях

Разбира се, всички сме казали това в един или друг момент и в крайна сметка ние бяхме безупречно без това лице. Но когато това е вашият дух, това е много повече от това. Не можете да си представите вашите значими други, които не споделят в ежедневните си дейности, а не в края на деня. Не можете да си представите да преминете през останалата част от живота си, без те да бъдат от ваша страна - доброто, лошото и всичко между тях. Те наистина са по-добра половинка и част от живота ви и животът наистина ще се промени без тях.

3. Имате неразрушим облигации

Това е една от онези връзки, които другите хора няма да разберат. Как сте толкова близо до вас? Как се срещате винаги с вас двамата? Ти си двойката, която е нещо повече от приятел и приятелка, ти си най-добрият приятел и нищо не идва между двамата ти.

4. Винаги знаят какво да правят

Когато имате лош ден, те знаят точно какво да правят, за да се чувствате по-добре. Те са единственият човек, който може незабавно да ви накара да се смеете и да се кикотете, дори когато не се чувствате като усмихнати. Нещо сериозно се случва в живота ти, което те прави изключително тъжен? Тяхната прегръдка изглежда прави всичко по-добро за миг. Удивително е как винаги знаят какво да правят, без значение какво настроение имате или колко лошо е настроението.

5. Химията никога не умира

Всички ние сме били в една от тези взаимоотношения, които започнаха горещо и тежко, но завършиха с кратък предпазител. Пламъкът изгоря точно толкова бързо, колкото започна! Но когато сте с душата си, химията никога не умира. Дори ако сте прекарали 5 години заедно, искри все още летят. Винаги имате какво да говорите и винаги имате едно невероятно време заедно. Вие все още получавате пеперуди в стомаха си всеки път, когато ги виждате, и всеки път, когато се целувате, има фойерверки навсякъде около вас.

6. Знаете какво всеки друг мисли без да каже дума

Били ли сте толкова близо до някого, че можете да прочетете това, което всеки друг казва, без да кажете дума? Това вероятно се е случило с най-добрия ви галант, поне сто пъти, и ако сте с душата си, това ще се случи и с тях. Трябва да знаете какво мислят, без да се говори нито една дума. Трябва да можете да почувствате това, което чувстват, без да ви се налага да им казвате нищо. Просто синхронизирате се с партньора си и го разбирате на съвсем ново ниво.

7. Вие сте напълно комфортно един с друг

Били ли сте някога с някого и се страхувате да покажете истинските си цветове? Може би просто се чувствате нервно около тях и не искате да кажете или да правите грешното нещо. Ако сте намерили душата си, ще бъдете сто процента комфортно с тях. Нищо няма да те напусне. Вие сте свободни да бъдете сами, независимо дали това е добро или лошо. Не се страхувате да говорите за нищо и всичко и нищо не ви кара да се чувствате нервно или неудобно. Знаете, че те няма да ви съдят за нищо, което правите, и вие се чувствате като да висиш най-добрия си приятел, който познаваш повече от 10 години. Това е страхотно усещане и нямате абсолютно нищо!

8. Нямате желание да намерите някой друг

Понякога, когато имаме връзка, все още имаме малко скитащо око. И да, напълно нормално е да намираме други хора привлекателни, докато сме ексклузивни с някого. Но това е различно. Понякога се чудите какво би било да бъдеш с някой друг, че може би ще имаш по-добра връзка с момчето, което се срещна на работа тази нощ. Мислиш, че може би тази връзка е грешка. Е, ако имате връзка с душата си, можете да кажете на тези чувства. Няма да имате желание да намерите някой друг, всъщност мисълта никога няма да пресече ума ви. Не забравяйте, че не бихте могли да си представите живота без тях, така че защо дори би мечтал да бъдете с някой друг освен тях?

9. Вие обичате всичко за тях

Вие гледате на партньора си и не виждате нищо нередно с тях. Тяхната странна личност е съвсем очарователна, леко извит нос е толкова сладък, колкото може да бъде, а глупавата им усмивка топи сърцето ти. Всичко за тях изпраща трепет по гръбнака ви и прави сърцето ви да трепти с радост. Дори и техните най-досадни тенденции и навици наистина не ви притесняват и дори ги намирате малко по-сладки. Да го кажа ясно: Вие обичате всяко нещо за тях и няма да ги промените за света. Те са перфектни в очите ви.

10. Те ви правят по-добра личност

Вашият партньор, независимо дали е духовен партньор или не, трябва да ви направи по-добър човек. Те трябва да ви тласкат и да ви насърчават към вашите цели. Те трябва да стоят до теб независимо от това, което винаги предлагат рамо, за да плаче, ръка за помощ или няколко окуражаващи думи, когато нещата станат трудни. Те не само трябва да са там и да ви подкрепят, но да възпламенят искри в себе си, което всъщност ви кара да искате по-добре себе си по всякакъв начин, независимо дали става дума за загуба на няколко килограма, получаване на промоция на работа или ходене след вашите мечти.

Намерихте ли душата си? От къде знаеш?

Leave A Comment

31 − 21 =