10 знака, че иска да се ожени за теб

Мъжете определено са трудни същества, които могат да четат и може да е предизвикателство да разберете кога човекът в живота ви е готов да вземе това следващо голям стъпка. Не, ние не говорим за придвижване или събиране на котка - говорим за брак. Когато сте били в отношения за доста време, след като опознаете любовта си доста добре, може да сте в състояние да установите, че нещо за него е различно. Но не винаги е толкова лесно! Така че, за да ви помогнем на прекрасните дами, открийте, че приятелят ви се чувства доста удобно да постави пръстен върху този пръст, или ако в момента скоро ще попадне на този въпрос, има 10 знака, които иска да се ожени за вас:

сватба


Подпис # 1.) Финанси:

сватба rings and money

Човек, готов за брак, може да започне да предполага, че вие ​​като двойка трябва да откриете съвместна банкова сметка. Той може да ви помоли да влезете заедно в колата или дори да започнете да търсите в реални къщи, за да купите с вас. Или внезапно се интересува от спестяването на много пари и няма да обясни защо (би могло да бъде за пръстен или сватба!) Това са важни признаци, че значимият ви друг е готов за повече. Той не би предприел такива големи стъпки на ангажираност, ако той не планира да бъде с вас до края на живота си и да споделя финанси ... И кой най-често споделя финанси? Жените двойки!

Подпис # 2.) Деца:

бебета

Макар че може би не е готов да има само тези, които тичат наоколо, може да го повдигне често. Той може да се шегува за вас и него, ако имате деца заедно или какви ще бъдат децата ви и как ще ги повишите. Ако той обсъжда и шегува да има деца с теб, той наистина има намерение да се случи така. Децата са голям ангажимент към дори да говорим. Той най-вероятно е готов за деца, брак и дълъг живот с вас, когато изтече времето за всеки.

Регистрация # 3.) Вие сте:

смее се

Може да чуете човек, готов да се ожени, да каже: "Ти си един" или "Ти си единственият, който ..." Защо? Вашият боб е спрял да обмисля всяко друго момиче като опция нищо изобщо. Това означава, че той не планира да търси никъде другаде да се сравни. Вие сте най-важният човек в живота си и той не планира тази промяна. Чувате ли сватбените камбани? аз мога!

Знак # 4.) семейство:

семейство

Дали вашият приятел ви кани на всичките си семейни събирания, сватби, пикници или празници? Ако го направи, той вече ви смята за част от семейството. Той иска да се запознаете със семейството му и хората, които обича, и за да ви опознаят. Той може дори да пожелае да се отпусне на всички ваши семейни събития и да опознае семейството ви също! Това е категоричен признак на момче, готово за брак.

Подпис # 5.) Доверие:

тайни

Разбира се, дори в началото на връзката е важно да започнете да развивате доверие. Но това, което имам предвид чрез доверие, е в определен момент, след като човек знае, че иска да бъде с момиче завинаги, ще се довери напълно на нея без никакво колебание. Това означава, че той ще ви повери почти всичко, той ще поиска вашите съвети по важни теми, той ще ви държи в течение за всичко, което смята, че е важно за него и той иска тези важни неща да ви зависят, също. Той се доверява на вашето мнение и ще вземе думата ви за нещо почти почти всеки друг. Тъй като повечето мъже са много горделиви, те обикновено не вземат съветите на никого, освен ако не се основават на преценката им. Но с момиче, което е съпружески материал, той дори не бива да мига по нищо, което му препоръчвате да прави.

Регистрация # 6.) Кажете сбогом на ревността:

на one

Е, всички мъже ревнуват, ако видят нещо прекалено подозрително към жените им ... но когато става въпрос за човек, който е с момичето, иска да се ожени, както споменахме по-горе, той ще й се довери напълно. Така че, следователно, той няма да почувства нуждата да бъде така ревнив за малките неща. Той ще бъде по-уверен, че го обичате и никога няма да направи нищо, което не би трябвало, дори ако просто флиртува твърде много, той вярва в теб да не правиш лоши решения. Така че не се притеснявайте, ако вашият приятел не се опитва да убие всеки, който ви гледа! Той може просто да има доверие във вашите отношения.

Подписване # 7.) Той прониква през него:

boycare

Дали вашият приятел мразеше да седи в кабинета на лекаря с вас, чакайки вашето назначение? Дали наистина се страхува да отиде при сестрите ви за обяд? Може би той винаги се оплаква, че трябва да отиде до този пот късмет, който вашите съседи хвърлят? Независимо какво е, след като разбере, че иска да му се ожениш, той ще го изсмуче и ще прониже всичко, докато те прави щастлив. Той все още може да се оплаче от това и да бъде малко раздразнен, но той ще положи най-доброто си крака напред, за да се справи с вас.

Подписване # 8.) Бъдещото планиране:

бъдеще

Човек, който е готов да постави този въпрос всеки ден, може винаги да ви включва, когато говори за бъдещите си планове. Независимо дали става въпрос за закупуване на нова къща, преместване в различен град, получаване на различна работа ... и т.н. Може да чуете човек, готов за брак, който се тревожи за това, как всяко решение, което прави в бъдеще, ще ви засегне и как се чувствате, бъдете и как / ако ще ви бъде от полза.

Подписване # 9.) Внезапни промени:

последно one

Ако внезапно се промени (по добър начин!) И започне да показва много повече любов, ще излезе от пътя си да прави специални неща, които ви харесват и казва: "Обичам те" повече тон - може би се готви да тегли извади този пръстен. Когато човек предстои да предложи, може да започне да става малко по-прилепнал (отново, по добър начин) и да ви показва повече внимание от обикновено.

Подпис # 10.) С думи:

Доверие

Попитал ли ви е размера на пръстена ви? Дали той някога говори за това, което би била вашата сватбена мечта? Където? Дали изобщо предизвиква някакви фактори за сватба? Ако е така, почти сигурно сте сигурен, че се готви да слезе на едно коляно!

Leave A Comment

3 + 5 =