10 улики, че Той ви използва

Истинският човек няма никакъв скрит мотив за това, че е с вас. Можеше да се счупиш с нещо, което да предложиш, и все пак щеше да обичаш истинския ти. Друг вид човек използва жени. Независимо дали ви използва за секс или пари, това са най-важните улики, които той може да не е в теб само за вас;

1. Винаги плащате

10 улики, че Той ви използва

Ако забрави портфейла си от време на време, няма голяма работа. Ако той винаги е забравил портфейла си, това не е съвпадение. Той ви използва за пари. Забравете портфейла си от време на време и вижте какво ще се случи. Ако се ядосва, той не е само лицемер, но той на практика вика, че той е в теб за нещо освен твоето прекрасно себе си.

2. Никога не ходиш на дати

10 улики, че Той ви използва

Той твърди, че просто иска да остане, но всичко, което се превежда, е секс. Да останеш от време на време е добре, но когато става дума за всяка една вечер и всичко, което правиш, е да правиш секс, той използва теб само за това. Не падайте за липсата на пари извинение. Има много безплатни идеи за дата. Той би искал да направи повече с теб, ако той те харесва за теб.

3. Той много се интересува от кого познавате

Ако той прекарва много време, което подсказва, че баща ти трябва да му даде работа, сестра ти трябва да го запознае с приятелката му на знаменитост или че шефът ти трябва да види неговото изобретение и т.н., може би ще те използва за твоите връзки. Разбира се, чудесно е, когато значимият друг знае подходящите хора, но ако той няма да спре да ви тласка към вашите връзки, той вероятно се интересува от това кой знае повече от кой сте.

4. Какво е Неговата и Неговата е Неговата

След като нещата стават сериозни в една нормална връзка, това, което е мое, е твое, а твоето е мое. Ако във взаимоотношенията си не сте свободни да използвате нещата си, но той използва вашите свободно, вероятно той ще ви използва за вашите неща. Той трябва да е готов да сподели, ако желае да използва нещата ви. Ако не, той не е в теб за теб.

5. Никога не сте срещнали никого

Ако сте били заедно в продължение на месеци и дори не сте били въведени толкова, колкото пощенския му приятел като "моята приятелка", той ви използва. Може би той ви използва за пари или секс или каквото и да е, но той определено е с вас поради погрешни причини. Всеки път, когато има известно време, без никакви въвеждане, винаги има нещо нередно. Той не е с вас за вас.

6. Той постоянно използва вашето място

Ако има свое собствено място, но хвърля масивни партита и събирания в къщата ти, сякаш е негова собствена, може би ще те използва за твоята подложка. Това е особено вярно, ако той едва получи разрешението ви, покани само приятелите си, а след това се оттегли веднага щом партито свърши. Ако не те е използвал, щеше да хвърли партитата на своето място. Вие сте неговата приятелка, а не мястото му за наемане на събитие.

7. Трудно е да достигне до края

Вие текстовете и обаждате и изпращате имейл, че искате да прекарате деня заедно, но той никога не отговаря. Тогава, като магия, късно вечерта най-накрая е на разположение да прекарва време с теб ... но само за секс. Ако не можете да се свържете с него през деня, вие сте по същество плячка, дори ако не възнамерявате да бъдете едно. Той не е в теб за теб, той е в теб за твоята плячка. Намерете някой, който ви иска по всяко време на деня, а не само в полунощ.

8. Никога не сте негова дата за всяко събитие

Той отива на сватбата на приятеля си ... без теб. Той отива на рождения ден на баба си ... без теб. Той отива на работа ... без теб. Ако сте нови в тази връзка, това може да е извинима, но след няколко месеца вече няма извинение. Той използва теб за нещо. Ако беше в теб, щеше да бъдеш поканен на всичко.

9. Той кара колата ви повече отколкото ти

10 улики, че Той ви използва

Ако не е ясно дали вашата кола е твоя или негова, може би ще те използва за това. Разбира се, може да нямате толкова вълнуващо пътуване, но ако е по-добре от него или той изобщо няма, вероятно го харесва много. Той дори може да хареса повече, отколкото ви харесва. Ако сякаш всеки път, когато дойде, ще иска да заема колата си, вероятно не е в теб толкова, колкото е в колата ти.

10. Той винаги се нуждае от нещо

10 улики, че Той ви използва

Той призовава да се поздрави: "О, и мога ли да заемам 20 $?" Той спира, за да прекарва време, "О, и мога ли да използвам интернет?" Той пада по работа, за да ви види "О, и можеш ли да гледаш кучето ми това уикенд? "Ако той винаги има" О и ... "той използва теб. Уважаваният човек рядко иска да се облагодетелства и да прекарва повече дни без това малко "О, и ..." Този потребител е в теб за това, което можеш да направиш за него. Това е всичко.

Leave A Comment

19 − 15 =