10 Съвети за третата дата

Знаете ли, че третата дата наистина може да бъде решаващ фактор между "просто приятели" и "приятел и приятелка"? Вярно е, че много връзки го правят или го разбиват на третата дата. Разгледайте тези 10 съвета за третата дата, за да сте сигурни, че имате страхотна вечер и да приземите вашия мечтател.

голям

1. Не му казвайте твърде много

Една класическа грешка, която много жени правят на номер три, се чувства удобно и разкрива прекалено много лична информация и багаж. Докато жената може да мисли, че това засилва връзката им за по-близко бъдеще, всъщност прави точно обратното. Познаването на багажа ви в началото на играта е определено изключване за 99% от мъжете. На този етап мъжете все още се опитват да решат дали иска да преследват бъдеще с вас и да формират мнението си за вас. Не позволявайте на мнението му да премине от страхотно към лошо, като му казвате твърде много скоро. Оставете вашия багаж и лични недостатъци за по-късно в играта.

2. Не се захващайте

В началото, когато нещата бяха свежи и нови, може да се натъкнете на много сигурна жена, без да се безпокоите кога ще го видите отново или ако той е замесен с някой друг. Но до третата дата много жени се интересуват от гледна точка на прилепнали и нуждаещи се. Не бъди тази жена. Поддържайте сигурността си с достойнство и запазете готите си. Ако иска да ви види, ще ви уведоми. Не се моля за друга дата или непрекъснато го питате дали той вижда някой друг или колко ви харесва. Това със сигурност ще го изключи.

голям-1

3. Не спирайте с Него

Така че, две дати надолу и третата е на път да приключи. Двамата от вас са имали абсолютно съвършено време и той дори може да бъде "един". Но това със сигурност не е причина да ходите в леглото с него. Всъщност, това, че това в началото на играта може напълно да унищожи шансовете ви за сериозна връзка. Най-добрият съвет? Изчакайте! Дръжте го да иска повече всеки път, когато го напускате, и няма да имате проблем да мислите, че е лесно или да ви омръзва..

4. Изберете случайна настройка

Вероятно сте направили нещо официално и нещо приключенско на първите две дати. Нека третата ви дата е нещо напълно готино и небрежно, където двамата от вас могат да се забавляват и да продължат да се учат един за друг. Може би обяд в местния дел? Разходка в парка със сладоледени конуси?

5. Говорете за бъдещето (без да изглеждате нужни)

Ако и двамата имате чудесно време и се чувствате истинска връзка, може би искате да се потопите в бъдещето малко. Просто го питайте къде двамата отивате на следващата ви среща и виждате реакцията му е чудесен начин да разберете дали наистина има бъдеще. Не забравяйте да не изглеждате нуждаещи се.

голям-2

6. Не го трейвайте като вашето гадже - все още

В този момент жената често ще започне да третира потенциалния си партньор като приятел, който постоянно държи ръце, като го прегръща и прегръща, разтрива ръцете и гърдите си - знаете, че всичкото гадже и приятелка. Но е важно да запомните, че още не е ваш приятел и вие със сигурност трябва да спасите този вид обич, докато вие двамата сте официални.

7. Флирт, флирт, флирт!

Докато не искате да бъдете прекалено привързани, все още трябва да запазите флирта си. Можете дори да помислите за малко мръсна дискусия - стига да е направено по забавен, флиртуален начин, който не се приема твърде сериозно.

8. Не задържайте

Ако изглеждате срамежливи или неприятни за първите две дати, сега е време да се отпуснете и да го оставите в личното си пространство малко (разбира се, като си спомняте да не разкривате твърде много информация). Позволете му да знаете малко повече за себе си и да се опитате да останете спокойни по всяко време. Той иска да види, че се чувствате удобно с него, така че много говорене и смях е задължително.

9. Запазете нещата интересни

Ако го носите на третата дата, шансовете са двамата да нямате успешно бъдеще. Освен ако няма истинска връзка между вас и него, няма причина датата да не бъде забавна и ангажираща. Не бъдете прекалено срамежливи или страхувайте да говорите. Никой не иска да говори с тухлена стена, особено на среща.

голям 3

10. Покажете му различна страна

Ако бяхте срамежлива момиче на първата среща, тогава защо да не ви покажем друга страна - може би нашата досадна, трудна страна - на третата дата? Без да се държите като напълно различен човек, покажете му, че сте добре закръглени и не се грижите само за косата и грима, но и за футболната игра тази вечер. (Разбира се, не забравяйте да не се преструвате, че сте нещо, което не сте).

Кредит на изображението: Алис, Анджела, Кочетеу Елиз и АрианаГрандеПоуп.

Leave A Comment

57 − 55 =