10 Признаци Вашият смаже ви харесва

Чудите се, ако човекът, на когото сте разбили, ви харесва, може да бъде изключително объркващо. Може да е трудно да разберете дали наистина човек наистина ви харесва като теб като него, особено ако не сте сигурни какво трябва да търсите. Не е забавно да чакате да ви каже дали го прави или не и може да е разочароващо да виси някой, който дори не сте сигурни, че имате същите чувства за вас. Може да е твърде неудобно да се питате заради страха от отхвърляне. Така че, за да ви помогнем тук, има 10 начина да разберете дали вашият специален човек иска да бъдете негов специален човек.

shyyyer

1. Език на тялото:

тяло

Ние, като хора, казваме много с нашите тела - понякога повече, отколкото дори казваме с нашите думи. Езикът на тялото е важен фактор във всяка връзка; романтична или не. Начинът, по който вашето смазване се движи тялото си може да ви каже нещо цялото това време! Дали вашият смайване се подразни, когато е около вас? Опитва ли се да направи контакт с вас възможно най-много? Докосва ли ви много? Сложи си ръката около теб? Държа ръката ти? Чувстваш ли, че го погледна, както го погледнеш? Дори да гледате дали той се смее или се усмихва, когато се смеете или се усмихвате, може да бъде ключът да разберете дали той ви харесва.

2. Комплименти:

срамежлив

Това е много необичайно за някой, който не се чувства романтично за вас да ви даде много на комплименти. Особено, ако комплиментите са такива за твоя външен вид. Неща като: Ти си красива, имаш невероятна усмивка, твоят смях е сладък, имаш зашеметяващи очи и т.н. Също така, ако вашето смазване ви разказва тези неща повече от веднъж, това е добър знак, че той наистина ви харесва.

3. Получаване на лични:

на

Дали вашата смаже ви задава въпроси за себе си? Дали той разследва повече информация за вас, вашето семейство, харесва или не? Дали той говори за личния си живот, цели, семейство, минали отношения, тайни или нещо друго, което не бихте казали на никого? Ако го направи, това може да е чудесен знак, че той ви харесва. Момчетата не се отварят само на никого - всъщност те не отварят много време. Но когато става въпрос за момиче, което биха искали, те ще се опитат да я опознаят и да я опознаят, защото иска да бъде повече от приятели. Той иска да те пусне. Това означава, че ти вярва, но също така иска да научи повече за теб.

4. Приятели и семейство:

съм

Едно момче не носи само някой, който да излиза с него и неговите приятели. Ако вашето настроение иска да се срещнете с приятелите му или със семейството му, може да сте сигурни, че той ви харесва повече от приятел. Това не винаги е сигурен признак, но в повечето случаи човек не губи време да премине през целия процес без причина. Ако той иска да срещнете близките му, това означава, че той иска да ги опознаете и той иска и двамата да се разбирате.

5. Комуникация:

ТЕ

Дали вашият смаже се опитва да ви свърже с вас първо чрез изпращане на текстови съобщения, обаждания или дори социални съобщения на вас? Отговаря ли на вашите съобщения относително кратко, след като ги изпратихте? Той отговаря ли на повечето от вашите повиквания или ви се обажда възможно най-бързо? Като цяло правиш ли толкова усилия да говориш с теб, както го правиш с него? Ако е така, значи той наистина има интерес към вас. Момчетата са забравителни същества. Те обикновено не полагат усилия да разговарят с някой, с когото всъщност не искат да говорят.

6. Дати и подаръци:

дата

Човек, който ви дава подаръци, независимо дали е екстравагантен или малък, наистина се грижи за вас. Той иска да ви впечатли и да ви направи щастливи, като ви даде неща, които мисли, че ще обичате. Той очевидно обича да те види щастлив и обича, че той е този, който го прави. Ако смажето ви извади за сладолед, филм, вечеря, всяко събитие или място няколко пъти, това може да означава, че той иска да ви отведе на "дати" и да вземе отношенията още по-скоро достатъчно. Мъжете не харчат пари за момичета, които нямат намерение да видят или да се запознаят.

7. Хора:

приятели

Независимо дали хората, които познавате, ви казват, че те смятат, че вашият смайване ви харесва или ги питате за тях, това е знак, че той наистина ви харесва. Третите страни са по-добре да видят знаменията, отколкото сте, защото не са ослепени от любовта. Те могат ясно да видят какво се случва и ще могат да ви кажат абсолютната истина.

8. Hanging Out:

прегръдка

Ако откриете, че вашето смажене желае да бъде много близо до вас, като ви моли да се отпускате повече от често или да ви предложи да ви заведе, те се правят като теб. Ако той прави тези неща, значи обикновено той иска да бъде около вас и да се радва на вашата компания. Ако той ви предложи да ви отведе или да ви заведе вкъщи, той няма нищо против да отделите време, за да направите нещо хубаво за вас, защото той иска да ви направи щастливи. Определено знак, който те харесва.

9. Ексклузивност:

olding

Дали той се разхожда с други момичета? Намирате ли го да говори с други момичета, да ги изкара до днешни места, да им даде подаръци и т.н.? Това може да означава, че той не ви харесва толкова, колкото бихте се надявали, защото той не остава изключителен с вас. Ако вашият смач не изглежда да има други важни момичета в живота си освен вас и обръща внимание само на вас, това е знак, който може да ви хареса.

10. Той ви казва:

крю

Или той ви разказва или капки намеци, че той ви харесва. Това определено е сигурно като знак за сено, който те харесва. Ако той казва неща, отнасящи се до вашето бъдеще заедно, как ще бъдеш добра приятелка, как иска да има момиче като теб или ако той направо казва: "Харесва ми теб", тогава той определено се интересува! 

Leave A Comment

4 + 3 =