10 Признаци Той се влюбва в теб

10 Признаци Той се влюбва в теб

Много е трудно да се каже дали вашият човек се влюбва в теб или не, защото кучето куче любов в началото много имитира истинската любов. Колкото по-навътре в отношенията, толкова по-ясно става, че хубавите неща, които върши, не са просто увлечение, а истинска любов. Ето някои знаци за сигурност, че той се влюбва в теб;

1. Вие срещнахте всички

Ако сте срещнали баба си, родителите, най-добрия си приятел и всичките му трети и четвърти братовчеди, той вероятно се влюбва в теб. Един любовник ще намери събития, които да ви запознаят с всички, които познава. Той с удоволствие ще отиде на ужасната си среща в гимназията, за да може всеки да знае, че си негов.

2. Той казва "Ние"

Когато човек спре да казва "Аз" и започва да казва "Ние", това е добър показател, че той е влюбен. Ако той говори за бъдещето в този тон, той иска да бъде с вас в дългосрочен план. "Някой ден трябва да отидем на почивка." Един човек, който не е влюбен, ще каже: "Искам да отида там някой ден." Когато казва "ние", той наистина казва, че двамата се превръщате в един.

3. Той казва, "Обичам те"

10 Признаци Той се влюбва в теб

Някои мъже скачат с пистолета и го казват веднага, но повечето хора ще го държат, докато не го кажат ... а понякога и по-дълго. Човек само ще каже, че когато го има предвид, защото # 1, той иска да бъде сигурен, че също го чувствате и # 2, той не иска да рискува да има някакво момиче, което да го прилепи, че не се чувства същото. Бъдете предупредени, макар дами, "Love you" не е същото. Колкото и глупаво да звучи малката разлика, това е голяма разлика. Любовта ти е за приятели. Обичам те, наистина е.

4. Той си спомня

Ако си спомни малките неща, които спомена, може да се влюби. Ако веднъж споменахте, че ви харесват лилиите и той ви изненада с тях, това е добър знак за вас. Ако той прави вечеря и си спомня да остави лука, за който споменахте, причинява болка в стомаха, може да падне. Допълнителни точки за него, ако казахте тези подробности отдавна и той си спомня целия този път. Влюбеният човек ще обръща внимание дори на най-малките подробности, защото знае, че те имат значение.

5. Той прави нещата просто защото

Той почисти цялата къща или те направи закуска в леглото или ти купи подарък само защото? Да. Той пада за теб. Правейки малко неща само защото означава, че сте в ума му и той се опитва да ви направи щастливи. Ако не беше влюбен, нямаше да му пука и той нямаше да мисли за това. Той е влюбен.

6. Той предлага

Дух. Освен ако не се опитва да получи гражданство, това не е мозък. Ако не беше влюбен, нямаше да иска да се ожени за теб. Ако иска да се ожени за теб, той е влюбен. Отново, освен ако не се опитва да стане гражданин. Тогава това може да не е най-добрият знак. Но все още може да е влюбен.

7. Вие сте автоматично поканени

10 Признаци Той се влюбва в теб

Когато той ви каже, че сте поканени автоматично навсякъде, където той е поканен, той се влюбва. Ако той отива на сватба, коледна партия или каквото и да предполага, че ще бъдете доволен от всичко, вие сте добре. Той е влюбен.

8. Той държи ръката ви навсякъде

Ако не се страхува да държи ръката си където и да отидеш, той се влюбва. Този жест говори на всички, че двамата сте заедно. Ръце около рамото може да бъде за приятели, но хващането на ръце е доста универсално. Ако той прави това около приятели, роднини и непознати, той не държи нищо назад. Той иска светът да знае. Той не се крие, че е взет.

9. Вие сте винаги основното събитие

10 Признаци Той се влюбва в теб

Независимо дали сте на събиране на средства или на Нова година, той има само очи за вас. Очите му не се разхождат из стаята, те са заключени на теб. Това е много добър знак за неговите чувства. Разбира се, всички хора се оглеждат от време на време, без значение колко много са влюбени, но ако сте основното събитие в очите му, той е влюбен.

10. Той има вашите неща в къщата си

Този малък знак говори обеми по две причини. На първо място, тя показва, че няма други жени в дома му. Ако имаше други жени наоколо, нямаше да иска твоите неща там. На второ място, показва, че се движи към пълна ангажираност. Казва, че знае, че двамата се движите към едно сериозно бъдеще заедно.

Leave A Comment

+ 27 = 31