10 Признаци Някой има смаже на теб

Подозирате ли, че някой може да ви смаже? Просто не сте сигурни как да разберете? Понякога може да се окаже изключително трудно да разберете, когато някой е прекосил линията "справедливи приятели" и е скочил на "Обичам те повече от приятели". Независимо дали искате някой да ви нападне или просто искате да го научите, за да можете да го оставяте супер лесен, без да изглеждате като глупак, тук са почти сигурно положителни признаци, че този човек има голяма стара скръб!

Знайте # 1. Може да имате някой, който да ви смаже, ако ... те скачат на всяка възможност, за да ви помогнат. Повечето хора (по-голямата част от времето) не отделят време от дните си, за да карат някой вкъщи, да ги направят услуга или да им дадат нещо, от което се нуждаят повече от веднъж, за някой, за когото абсолютно не се интересуват. за да се грижи за теб, наистина те харесва и иска да те направи щастлив.

приятели

Подпишете # 2.  Може да имате някой да ви смаже, ако ...  те говорят доста високо за вас с приятели, семейство или дори да ви разкажат за вашите приятели. Те най-вероятно искат да позволят на хората около тях да знаят какво мислите за себе си и искате да мислят същото. Много е важно, ако те харесват теб, че хората в живота им да те харесват толкова, колкото и те.

Подпишете # 3.  Може да имате някой да ви смаже, ако ... Те ви дразнят леко, но често. Това често е силен метод на флиртуване. Ще се забавляват с теб, но не достатъчно, за да навредят на чувствата ти. Те винаги ще се смеят на шегите ви, обикновено дори на ужасните ви, които не са смешни.

добре

Подпишете # 4.  Може да имате някой да ви смаже, ако ...  те се усмихват на теб през цялото време, се усмихва, когато се усмихва и ви гледа директно в очите, докато разговаря с вас. Някой, който ви харесва, ще се опита да огледа езика на тялото ви, за да ви разкаже повече. Те, повече от вероятно, правят това, за да се чувствате по-комфортно около тях.

разходка

Подпишете # 5.  Може да имате някой да ви смаже, ако ... те започват да забелязват, когато промените нещата във външния вид или дрехите си. Ако те харесват те, те могат да ви комплиментират повече от често и те ви разказват нещата, които харесват за вас. Това е добър знак, че някой ви е смазал, ако те обръщат голямо внимание на повечето, ако не и на всичко, за вас.

Подпишете # 6.  Може да имате някой да ви смаже, ако ... те правят абсолютно най-трудно да обърнат внимание на всичко, което правите или кажете. Те ще слушат внимателно вашите истории, оплаквания и вицове. Той винаги ще следи вашите харесвания, неприязън и ще разговаря с вас, докато говорите, за да ви накара да знаете, че той активно слуша.

впечатлявам

Подпишете # 7.  Може да имате някой да ви смаже, ако ... те ще отидат над и отвъд да разберат всичко, което могат за теб. Те ще попитат за личността ви, семейството, приятелите, детството ви, бивши гаджета, каква е любимата ви храна - ще получите снимката! След това той ще се опита да ви разкрие информация за себе си. Той иска да те опознае и иска да го опознаеш. Определено е знак, който се интересува от него!

Подпишете # 8.  Може да имате някой да ви смаже, ако ... Те се странят около вас? Дали те се изчервят или се замислят, докато говорят с вас? Като цяло изглеждат нервни, когато сте наоколо? Ако откриете, че някой прави тези неща, тогава те може да се притесняват, че ще се смучат пред теб. Хората с натиск са склонни да бъдат засегнати от лицето, което харесват изглежда, какво мислят и как това лице реагира на това, което казват.

харесвания

Подпишете # 9.  Може да имате някой да ви смаже, ако ... те ви питат за интереса, който имате към другите хора. Любопитни ли са те да разберат дали сте разбили някого? Дали те ясно заявяват, че не се интересуват от самите себе си? Дали изглеждат ревниви, когато говорите с други момчета, а не само с тях? Това е нещо повече от добър знак, че те имат определена смачкване върху вас.

Подпишете # 10.  Може да имате някой да ви смаже, ако ...  те може да искат да опознаете другите хора, които са близки до тях в живота си. Хората обичат приятелите и семейството си. Те ще се опитат да ви запознаят със семейството и приятелите си, за да се опознаете. След като всички се срещнете, вашият таен почитател ще работи много усилено както за вас, така и за вас, за да правите добри впечатления един за друг, защото той иска всички вие да се разбирате, ако сте бъдеща приятелка!

friens

Leave A Comment

16 − 10 =