10 песни за отношенията между баща и син

Щом станете баща, целият ви живот се променя към по-добро. Тези песни за отношенията между баща и син привличат усещането, че сте родител. Много от тези песни имат докосващи текстове и говорят за гледане на син. Можете да видите тези песни в плейлист или просто да слушате любимите си от списъка.

Какво are some good Father-Son songs

1. Писмо до мен от Брад Пейсли

Издаден през 2007 г., това е част от албума, 5th Gear. Тя не е пряко от баща на син. Всъщност това е послание, че един възрастен човек ще се обърне и ще напише на младостта си на 17-годишна възраст. Когато остареем, научаваме неща, които биха улеснили живота ни. Ако можете да се върнете навреме и да кажете на вашето по-младо себе си важен живот съобщение, това вероятно ще звучи така.

Най-добри текстове:

- И о, толкова много си отиваш за теб
Да вървим на дясно
Но знам на седемнайсет
Трудно е да се види миналата петък вечер
Тя не беше права за теб.

2. Котки в люлката от Хари Чапин

Тази песен е изключително известна, но повечето хора вероятно не осъзнават, че това е една от най-добрите песни за отношенията баща-син. Тази песен всъщност е доста депресираща в известен смисъл. Като дете нямаше време за баща си. Тогава той става баща и намира, че синът му свършва и няма време за него. Докато текстовете може да са малко потискащи на моменти, мелодията е изключително привлекателна. Първоначално е издаден през 1974 г., но все още е доста популярна песен.

Най-добри текстове:

- И котката е в люлката и в сребърната лъжица
Малко момче синьо и мъжът на луната
Когато се прибирате вкъщи, татко?
Не знам кога
Но тогава ще се съберем
Знаеш ли, че ще имаме добре време тогава.

3. Баща и син от Кота Стивънс

Това е друга песен, която беше пусната преди много време, но остана популярна. Първоначално освободен през 1970 г., тази песен е послание от баща на син. Той се опитва да каже на сина си да не се притеснява. Има опити и предизвикателства в живота, но тези опити не трябва да дефинират сина. Можете да преодолеете всички борби на живота и да бъдете щастливи. Просто поддържайте вътрешния си мир и продължете пътуването на живота.

Най-добри текстове:

"Как мога да се опитам да обясня, когато го направя, той се отдалечава отново
Винаги е била една и съща стара история
От момента, в който мога да говоря, ми беше заповядано да слушам
Сега има начин и знам, че трябва да си отида.

най-доброто Songs About Dads

4. Той не трябваше да бъде от Брад Пейсли

Издаден през 1999 г., това е една от най-докосващите песни за отношенията баща-син. Песента е заслуга за всички стъпала, които поемат ролята на баща. Те стават пример, който детето им се опитва да изпълни. Независимо какво, татко е там, за да помогне и да направи живота по-добър за всички останали. Изпълняван от Брад Пейсли, тази песен е част от албума "Кой има нужда от снимки".

Най-добри текстове:

"И изведнъж изведнъж ми се стори странно
Как излязохме от нещо, което липсваше в семейството
Виж всичко, което мога да кажа за всичко, което направи за мен
Надявам се да съм поне половината от татко, че не трябва да бъде.

5. Скъпи татко от Нийл Даймънд

Това е песен за мечтите, славата и болката на живота. Той има ясни текстове, но драматично, емоционално чувство към него. Това е оркестрова песен, която може да се интерпретира по много различни начини. Ако баща ти е човек с няколко думи, това вероятно ще бъде добра песен, която да му посветиш. Той е издаден на албума Jonathon Livingstone Seagull през 1973 година.

Най-добри текстове:

"Скъпи татко
Ние мечтаем
Ние мечтаем
Ние мечтаем
Докато можем.

6. Песен за татко от Кийт Урбан

Това е друга песен, която би била страхотно да се посвети на баща си. Става дума за син, който отразява как бързо се превръща в човек, по-скоро като неговия баща. Песента говори за уважението и внезапното разбиране, че той печели от баща си, когато остарява. Тази песен първоначално е издадена през 2002 г. като част от албума Golden Road.

Най-добри текстове:

- По-старите получавам
Колкото повече виждам
Колко много обичаше майка ми, брат ми и мен
И направи всичко възможно
И само се надявам, когато имам собственото си семейство
Това всеки ден виждам
Още малко от баща ми в мен.

7. Къща на бащата ми от Брус Спрингстийн

Това е изключително досадна песен за бащи и синове. Песента е свързана с пътуването, което всеки трябва да поеме в живота. Става въпрос за задържането на миналото и отдаването под наем на неща, които никога не биха могли да се случат. В тази конкретна песен, тя също така говори за това как понякога може да е твърде късно да се реши връзката между баща и син, след като прекара твърде много време. Песента първоначално е издадена през 1982 г. в албума Nebraska.

Най-добри текстове:

- Домът на баща ми блести ярко
Това е като фар, който ме звъни през нощта
Обаждане и призоваване толкова студено и сам
Блестящите "пресичат тази тъмна магистрала, където нашите грехове лежат безобидно".

на Best Father and Child Songs Ever Written

8. Баща на син от Фил Колинс

Издаден през 1989 г., песента е от албума "Но сериозно". Тази красива песен е за загуба на баща твърде рано в живота. Бащата се опитва да предаде всичките си важни послания за живота на сина си, преди да е станало твърде късно и той ще продължи. Ако искате песни за отношенията баща-син, които ви оставят в сълзи, това би било правилният избор.

Най-добри текстове:

- Дума в ухото ти, от баща на син
Чуйте думата, която казвам
Аз се бих с теб, воювах от твоя страна
Много преди да се родите.

9. Танцувайте с Отец Ми от Лутер Вандрос

Тази песен е друга допираща, трагична песен за бащите и синовете. Става въпрос за желанието на главния герой да има още един шанс да гледа танцът на майка си и баща си. Всичко е за живота, след като бащата е преминали. Вандрос пее как баща му винаги се смее и го утешава като дете. Ако можеше само да има още един шанс, той просто желае той и майка му отново да танцуват с баща си.

Най-добри текстове:

- Ако имам още един шанс
Друга разходка
Друг танц с него
Ще свиря песен, която никога няма да свърши
Как бих обичал любовта любов
Да танцува отново с баща ми.

10. Кой би бил днес от Кени Чесни

Това е друга сърдечна песен за загубата на баща твърде скоро. Това не е точно за смъртта на баща или син. Вместо това тя задава въпроса кой би станал някой, ако все още бяха там днес. Ако се опитвате да почитате баща си или един син, който го е предал, това би било чудесна песен, посветена на неговата памет.

Най-добри текстове:

- Не е честно, че си умрял твърде млад
Като история, която току-що бе започнала
Но смъртта разкъса всички страници
Бог знае как ми липсваш
Всичко, по дяволите, през което съм минавала
Просто знаейки, че никой не може да заеме мястото ви
Понякога се чудя кой ще бъдеш днес.

Leave A Comment

+ 42 = 48