10 досадни приятелки Навици, които момчетата мразят

Повечето момчета обичат да имат своите приятелки наоколо. Те са хубави, забавни и наистина ги харесват. Понякога обаче по-скоро биха ги оставили у дома, отколкото да се справят с техните досадни приятелски навици. Това не е наша вина!

Понякога ни приятелките дори не искат да са досадни или да се опитват да направят някое от тези досадни неща. Те са точно това, което правим от навика. Това никога не е нашето намерение (обикновено) да накараме приятелите ни да се разстроят или да се побъркат с нещата, които вършим.

Повечето от тях правим, защото се интересуваме от тях. Това обаче не прави тези навици по-малко досадни за момчетата, които трябва да се справят с нас. Ако искате да избегнете разстройване на приятеля си, опитайте да не вършите някоя от тези 10 досадни приятелски навици, защото ги мрази.

  1. Обсъждайки публично.

Ако има едно нещо, което ще накара гаджето ви да е луд, то тогава, когато се опитвате да спорите с него публично. Те мразят, че трябва да вдигнете драмата си, когато двамата сте навън за деня. Това е неудобно за него и наистина не иска да се бие пред хора, които познавате, или непознати. Така че, ако искате гаджето ви да обсъди положението по-късно, вместо да ви говори дори с вас, по-добре да запазите този аргумент, докато вие двамата сте сами.

  1. Да ги критикувате публично.

Критизирането на приятеля ви на публични места е почти толкова лошо, колкото и да се опитвате да спорите с тях публично. Не само го караш да се чувства зле за себе си, но го правиш в рамките на слуха на други хора, които може да започнат да мислят същото за него. Ако имате проблем с начина, по който той избира да носят обувките си, начина, по който той сякаш ви прекъсва или нещо друго, го запазете за известно време, когато можете спокойно да му обясните защо не ви харесват тези неща. Наистина е дразнещо, че той трябва да слуша твоите критики на обществото.

  1. "Покорявам ги" - досега.

Не се опитвайте да извадите веждите му, да изгладите косата си с плюшката и пръста си или да изправите вратовръзката си. Тези неща наистина са досадни за всеки приятел. Те го получават. Искате да изглеждат малко по-чисти от тях. Но познайте какво? Ето как те обичат да изглеждат и се дразнят, когато се опитате да ги подредите. Не само физически е досадно да имате ръцете си по този начин, но също така ги кара да се чувстват зле за себе си, когато непрекъснато се опитвате да ги накарате да изглеждат по-добре. Така че съвет: не го правете.

  1. Флиртувайте с други момчета - дори ако това е шега.

По някаква причина много момичета смятат, че е забавно или забавно да флиртуват с други момчета и да гледат гаджетата си да ревнуват. Макар че може да се почувствате добре, ако приятелят ви се ревнува от някой друг (защото показва, че го е грижа), вие умишлено го правите луд и той го знае. Той не мисли, че е сладък или забавен или забавен, когато флиртувате с други момчета. Всъщност той го кара да се чувства като не сте доволни от него и трябва да флиртувате с други момчета, за да се чувствате добре. Това може да го накара да се почувства неадекватен, че те прави щастлив и това е просто проклятие за него. Така че следващия път, когато си мислиш за флирт с един сладък сервитьор, за да го налудяваш, не.

  1. Казвайки на приятелите си какво не е наред с него, когато изглежда разстроен.

Никога не трябва да отивате при приятелите си, когато мислите, че е луд за нещо - особено ако мислите, че има нещо общо с вас. Последното нещо, което приятелят ви пожелае, е приятелите му да го нарекат, че приятелката му ги пита защо са луди. Това не е просто неудобно за него, а е унищожително. Всъщност той казва на приятелите си, че двамата имате проблеми и отнема огромна част от гордостта му, когато го направите. Ако нещо наистина е сериозно погрешно с него, той ще ви каже. Ако той е просто хитър, не се тревожи за това. Той скоро ще го преодолее.

  1. Твърдението, че нещо не е наред, когато не е така.

Това е нещо, което момичетата правят, защото момичетата знаят как работим. Смятаме, че ако някой звучи и изглежда разстроен, че нещо не е наред и ние трябва да го измъкнем от тях. Единственият проблем с това е, че момчетата са много различни от момичетата. Твоят приятел може да няма нищо нередно и просто да изглежда разстроен и те смятат, че е изключително досадно, когато ги държите в затвора за нещо нередно, когато всъщност не е нищо. Наистина го лудиш, питайки толкова много.

  1. Непрекъснато се опитва да го промени.

Вашият приятел мрази, когато се опитвате да му кажете какво трябва или не трябва да носят, и дори приятелите, с които трябва или не би трябвало да прекарват времето си. Това означава, че се опитвате да го промените. Нека бъдем честни, бихте го мразили, ако вашият приятел постоянно се опитваше да ви накара да харесате спорта, когато наистина ги мразите. Защо смятате, че е добре да се опитате да продължите да променяте кой е той? Това е досадно!

  1. Да се ​​забавлявате с хобитата си.

Толкова е дразнещо за един човек, когато приятелката му просто мрази хобитата си. Честно казано? Наистина не трябва да се забавлявате с нещата, които той изпитва радост. Обича да лети със странните неща на хеликоптера. Докато може би си мислите, че те са малко глупави и не ги намирате почти толкова забавни, това не ви дава правото да му го кажете и да се позабавлявате за него. Той го мрази, когато разхвърляте нещата, които обича.

  1. Попитайте ги дали изглеждате добре - отново и отново.

Знам, че съм направил това доста за някои момчета, с които съм се запознал. Ако многократно ги питате дали изглеждате добре всеки ден, няколко пъти на ден, той ще бъде наистина раздразнен. Първо, защото очевидно мисли, че изглеждаш добре. Той ви запознава и те намира физически привлекателен. На второ място, той просто го кара да се чувства като че не ви кара да се чувствате сигурни в себе си. Той също така не харесва, че продължавате да питате, защото трябва да знаете, че той ви намира привлекателен и дори да не изглеждате най-добре в този ден, със сигурност няма да ви каже, че така или иначе!

  1. Не му казвате, когато сте разстроени, но вие сте ясни.

Всички момичета правят това. Всеки един от нас. Ние се разстройваме и се ядосваме и се държим така, а после, когато най-после ни питат какво не е наред, ние отричаме, че сме разстроени. Въпреки че ние сме ядосани за нещо. Това е досадно, защото момчетата не могат да четат мислите ни. Те искат да го коригират, но не знаят как трябва да го направят, когато не им кажете какво не е наред. Така че, спрете това и просто вече сте!

Всички приятелки са виновни за извършването на някои от тези досадни приятелки навици, които момчетата мразят. Просто не можем да помагаме понякога! Какво правиш, че твоят приятел просто не може да устои?

Leave A Comment

3 + 3 =