10 Creepy Guy Видове, които трябва да избягвате да говорите

В това нещо, наречено живот, всички търсим нашите души. Търсим човека, който ще ни изхвърли от краката ни и ще ни обича до края на времето; но за съжаление това е много по-трудно, отколкото би трябвало да бъде = особено с толкова много страховити момчета там. Но кой тип момчета трябва да избягвате да говорите на първо място? Ние сме измислили списък с 10-те най-страшни типа, които трябва да избягвате да говорите!

ef4798bbd99f7bf2d2ed483a6b51b194

  1. Г-н Обсесив

Срещал ли си някого, което е странно в теб? Подобно, върви в обсебеност? Да, има много хора, които всъщност стават обсебени от жена, от която се интересуват. Те не само се интересуват от вас, вашата личност и стават част от вашия живот; те го отвеждат до крайност. Вероятно ще направят текст и ще се обадят без прекъсване и той наистина ще бъде наранен, когато не отговорите веднага. Грижата е едно, но обсесивно за вас е съвсем друго нещо. Бягай за хълмовете, дами!

  1. Г-н Неди

Малко по-малко странно от господин Осесив е никой друг освен г-н Неди. Г-н Неди иска да говорите с него цял ден и ако отнемете повече от 2 минути, за да отговорите, той вероятно ще бъде разстроен. когато той е по-зловещ, защото той вероятно иска да се потопи в една връзка веднага и да не вземе нещата бавно; той иска да се омъжите за него в рамките на няколко дати, най-вероятно. Той иска да е около теб и да говори с теб двайсет и четири седем, а не само това е страховито, това е направо досадно. Дайте на някое момиче малко пространство и я преследвайте, не я дразни с вашата нужда!

  1. Г-н Сталки

Така че срещнахте този нов човек и той изглежда наистина страхотен. Всичко върви добре, той е хубав, супер забавен и красив. Но има само едно - по някаква причина той знае къде живеете. По някаква причина той вече знае какво е името на брат ти. По някаква причина той знае къде работите и къде да отидете в училище. Добре, пълзянето на някого на Facebook страница е едно нещо, но излизане от пътя си да разберете важни и лични данни за някой е друг. Г-н Сталки трябва да направи походи от момента, в който показва истинските си цветове, защото никога не знаеш колко далеч ще преследва. Пуснете го колкото може по-бързо.

  1. Г-н Rich Stuck Up

Никой не харесва човек, който е затрупан; това е СЕРИОЗНО непривлекателно. Но знаете ли какво е още по-лошо? Залепеният човек, който има много пари. Този човек вярва, че е толкова богат, че може да направи каквото иска. Той може да срещне всеки, когото иска, и той може да говори с хората, колкото иска. Той вероятно е невероятно груб и си мисли, че може да ви е дрънкал и просто ще го приемете, защото има още пари в банковата си сметка. Грешно! Независимо колко пари човек може да има, не го оставяйте да се възползва от вас.

356b2f001143c8911f039ea6ab1cc452

  1. Господин Хорни

Добре дами, нека да бъдем честни: Мисля, че всички сме се озовали на човек, наречен "господин Орн", в един момент от живота ни. Това е човекът, с когото отивате на среща, и три минути от датата, когато той е с ръката си на бедрото и се опитва да се доближи до финалната линия. Здравейте! БРУТО. Г-н Хорни има само едно нещо в съзнанието си и той го прави известен веднага. Той не се опитва да спечели наградата и със сигурност не иска да работи за това. Той иска да стане близък и личен от началото на пътуването, което вероятно завършва с много странна и странна дата, която е прекъсната по-рано от очакваното. Бягайте от този страховит, супер възбуден човек толкова бързо, колкото можете.

  1. Г-н Гледай през цялото време

Не обичате ли само това, когато погледнете към един мъж и той бързо се отдръпва със срамежлива усмивка на лицето си? Това е очарователно. Това е срамежлив и сладък и е очевиден знак, че те проверява и харесва това, което вижда. Знаеш ли какво не е сладко? Когато този човек непрекъснато гледа към теб. Той не се усмихва. Той не прави нищо. Той просто гледа. Може би той е просто супер срамежлив, но сериозно, в този момент, кой го е грижа - вие сте страховити. Ако се взирате втренчено в теб, предлагам веднага да преместите позиции на място, където той не може да се взира.

  1. Г-н Гледайки гърдите си

Този човек може лесно да бъде преименуван на "г-н PIG"! Не знам за теб, но не мога да го понеса, когато мъж гледа на жена, сякаш е парче месо. Това не е правилно и е много неуважително. Разбирам, че мъжете обичат да гледат женското тяло, но поне се притесняват за това. Ако забележите, че сте се взирали в гърдите или гърдите ми и не правите никакви усилия дори да се вгледате в лицето ми и да направите разговор, това е просто страховито! Дори не давайте този тип човек в денонощието - той не го заслужава.

  1. Г-н аз съм твърде стар за теб

Нека просто да кажа това: Няма нищо лошо да се запознаете с един по-възрастен човек! Но не можем да отречем факта, че има някои по-възрастни мъже, които са просто зловещи. Те искат да ви присъстват, защото грешите и сте наивни - те основно искат да се възползват. НЕ БЛАГОДАРЯ.

  1. Г-н аз съм твърде млад за теб

От друга страна, има и по-млади момчета, които искат само едно нещо. Те не искат да вършат никаква работа; те основно просто искат да се полагат. Те не са достатъчно зрели за връзка, така че те просто ви гледат, като че ли сте друг зъб на колана си. Подобно на по-възрастните мъже, по-младите хора не са всичко това, но мнозинството от тях са.

9bba8b6f02f92bdb61bf112709d3db9b

  1. Г-н Любов

Всеки обича един любящ, грижовен човек, нали? Разбира се! Но идва момент, когато любимият човек е твърде много. Той няма собствено мнение и той не се изправя срещу нищо. Той е основно вашият домашен любимец и прави всичко, което казвате. Вероятно той е много отегчителен с любовта и привързаността си и това е просто преобладаващо. Той не означава половината от това, което казва; той просто се опитва да те накара да се влюбиш в него. Ум, малко странно.

Били ли сте някога с един страховит човек? Какъв беше вашият опит?

Leave A Comment

− 2 = 6