40+ идеи за цветни саксии

40+ идеи за цветни саксии

Дамската дантела не трябва да е само декорация на някакво дрехи, тя може да украсява вашите саксии. С помощта на дантела, лепило и малко усилие ще имате нови, деликатни и красиви саксии за цветя.

Пролетта дойде и вече градини, дървета и паркове са оцветени в великолепно зелено. Обичам това зелено! Обичам тази пролет! Подобно нещо, когато се събудя и получа нова, свежа, жизненоважна енергия. Първите цветя отдавна започнаха да украсяват нашите градини и балкони, като кокичета, зюмбюли, виолетови, но бавно се заменят с тези от дългосрочен план и ще цъфтят през цялото лято. С първите лъчи на слънцето и намек за пролетта, аз дълбоко вярвам, че всички ние, дами, но и мъжете, разбира се, забързаха към пазара и в цветните магазини, за да купят любимите цветя, които ще засадят в гърне.

И когато става въпрос за саксии - изборът е огромен. От обикновена пластмаса, над онези с интересен модел и детайли, използващи глина, керамика, камък, бетон. Красиви саксии ще украсят вашия двор. Сигурен съм, че запазвате любимите си от последната година, но не боли да обогатите колекцията си с малко парче тази красива пролет.

Вашата градина трябва да бъде ъгъл, където се чувствате най-удобно и където ще се насладите, особено през пролетта и лятото. Неговото подреждане се нуждае от специално внимание. Аз дълбоко вярвам, че зеленият цвят се отпуска, както и природата също, аромата на прясно изсечена трева, миризмата на земята след дъжд, миризмата на цветя и природа ... И ако добавим фонтан в двора, който непрекъснато бият, малко рай е създаден. Разбира се, задния ни двор не трябва да бъде претъпкан с растения. Растенията не могат да се борят за пространство и вода и затова те трябва да имат достатъчно място за растеж и развитие.

Обърнете внимание на двора поне веднъж седмично. Много хора се радват на уикенда в преустройството на градината. Най-малко веднъж седмично проверявайте за плевели и ги отсечете. Почистете пътеките редовно, защото когато вятърът лесно духа, камъните и листата могат да достигнат до тях и изглежда малко объркан. За да се насладите на вечерта, не забравяйте да осветлите. Слънчевите лампи са идеални за осветление на градината през нощта. Те натрупват светлина през деня и през нощта блестят. Освен това има най-различни форми на интересно, но добре го избирате според вашия вкус.

Вашият двор може да стане много оригинален, ако сте завършили курса с каменни плочки, някои пътеки са като калдъръмени камъни. Всичко това може да изглежда добре в декорацията на двора. Френските имат специална тайна относно градинарството. Харесват ги, когато има големи прозорци в домовете си и вътрешни врати с изглед към красивата зелена градина. Те предпочитат да оставят цветята си в саксии и градини понякога диви и да нямат стриктна форма. Така дворът получава душа. Френските много като железни елементи в градината, защото подчертават растенията. Изберете фина желязна пейка или маса и столове, изработени от ковано желязо с големи възглавници, които ще й дадат топлината.

Както и да е, както винаги е било в живота, това трябва да се основава на вашите собствени желания и идеи и този път да изберете цветя за декорации, градина, изберете саксии, които ви харесват. Това засяга вашите сетива и прави вашето пространство магия.

Ето идеи за саксии, които могат да бъдат красива украса на всеки дом и градина!

Красиви саксии за красива дантела

40+ идеи за цветни саксии

Малко въображение е необходимо за обикновените, монохромни и скучни гърнета с помощта на боя, превръщайки се в интересен орнамент на вашата градина.

Боядисан гръб Херб градина

40+ идеи за цветни саксии

Днес са много популярни пластмасови саксии. Те имат чудесно приложение, но глинените и гипсовите саксии са много по-хубави и по-елегантни. Те ще дадат на стаята ви елегантност.

Направи си сам: Грим за цветя

40+ идеи за цветни саксии

Можете да рисувате саксиите, като ги дърпате на дантели или на някой интересен материал и след това нанесете спрей, например. Когато вземете дантела, ще останат шарки като дантела.

Направи си сам

40+ идеи за цветни саксии

На обикновена метална или дървена кофа поставете лепилото за плочки или калкан върху тях, за да залепите камъчета или счупени плочки.

Рокият кофа

40+ идеи за цветни саксии

Цветята са много красива украса на всеки дом, той му дава живот и топлина. Тънките дървени пръчки тук се използват творчески за покриване на обикновени и скучни гърнета.

40+ идеи за цветни саксии

Украсете саксиите си с цветни конци, които ще се придържате към гърнето. Лесен и бърз начин за украса.

Прежди-обвити цветни саксии

40+ идеи за цветни саксии

Цветята са съществена подробност, която всеки малък частен рай трябва да съдържа. На вашите саксии можете да отпечатате най-разнообразните мотивационни съобщения или посветен. Ето една представа как се използва пастелът за тази цел!

40+ идеи за цветни саксии

Хората често отглеждат билки самостоятелно, защото вярват, че качеството на растенията, отглеждани в дома, е по-добро от закупеното.

Табла от билкови торбички

40+ идеи за цветни саксии

Има шаблони, които можете да купите или направите у дома, и с помощта на спрей боя, за да украсите различни предмети и дори саксии за цветя.

Хлебарите се засаждат с фолкърд стенглили и боя

40+ идеи за цветни саксии

Купете боя в няколко нюанса, които са съгласни един с друг. В най-тъмната поставка за пребоядисване на саксията, гърнета се поставя с четка, потопена в няколко цвята.

боядисайте глинени саксии с петна

40+ идеи за цветни саксии

Монохромни саксии, които можете лесно да украсите с различни цветове. По този начин, потът ще изглежда весело и вашата градина по-красива.

Идеи за творчески идеи Украсете саксии за растения

40+ идеи за цветни саксии

Софт розов цвят, който наподобява на цвят на цвета на водата в различни нюанси, може да се използва мъдро за декорация!

40+ идеи за цветни саксии

И за тези, които обичат природата и естествения облик на обекта в къщата и пред къщата, ето една идея. Нарежете в пръстени дърво и тези пръстени се залепват в саксията. Резултатът ще бъде страхотен!

DIY: Украсете саксии

40+ идеи за цветни саксии

Ombre може да се използва и за декориране на предмети, с изключение на това, че тук преминава от по-тъмните към по-светлите нюанси са по-остри.

СИМ DIP DYE SUCCULENT POT

40+ идеи за цветни саксии

Ако не сте сигурни кой цвят избирате при декорирането на саксии, решавайте за вечна класическа комбинация от черно и бяло!

АРХИТЕКТУРАТА НА АЗТЕК ПЕЧАТ СПЕКУЛЕНТНИ ЧАСТИ

40+ идеи за цветни саксии

Цветни материали, с изключение на вашето тяло, могат да бъдат декорация и вашите саксии! Изберете предпочитан модел и сменете вашите саксии в материала!

DIY: Декорирани саксии за цветя

40+ идеи за цветни саксии

Цветята са най-красивата украса на градините, но не е нужно да са само в саксията - тя може да бъде върху гърнето под формата на цветни мотиви, отпечатани или залепени върху тях!

40+ идеи за цветни саксии

Флорални мотиви могат да бъдат постигнати чрез залепване на цветни стикери и материали върху саксията.

МАГАЗИНИ ЗА ПЛОДОВЕ

40+ идеи за цветни саксии

Нека децата и любимите ви членове на семейството да ви помогнат при декорирането. Нека тази работа да бъде игра с тях, но ето как можете да играете тази игра!

40+ идеи за цветни саксии

В селски вид на нови глинени саксии ще бъде постигнато, ако малко от бяла боя или спрей боя, която се прилага за гърне и се търка с шкурка да изглежда етнически.

ФИРМСКИ ЧАСОВНИК

40+ идеи за цветни саксии

Геометрията винаги е интересна и привлича вниманието, използвайте различни цветове или същите цветове в едно и също в различни нюанси за декорация! Геометричните форми са модерни във всеки аспект на декорациите, в модата, архитектурата, интериора и екстериора ...

DIY: Геометрични боядисани саксии

40+ идеи за цветни саксии

Неравномерните геометрични форми с неравномерни линии могат да бъдат изчертавани с четка и боя с свободна ръка.

Украсени с ръчно изработени саксии за Ikat

40+ идеи за цветни саксии

ИКЕА е една от най-големите вериги за продажба на мебели и други неща, необходими за всяко домакинство. Също така са включени и саксиите за цветя.

40+ идеи за цветни саксии

Рустическите саксии могат да бъдат украсени с лъкове и рози, изработени от материал. Най-добре е украсените саксии да се държат на покритата тераса, така че не е нужно всеки път, когато вали дъжд, за да ги преследват и да ги преместват, за да се избегне повреда!

40+ идеи за цветни саксии

Части от плочки, цветно стъкло и малки скали за много хора са любимите материали за украсяване на различни предмети и части от къщата.

40+ идеи за цветни саксии

Мозайките винаги са много популярни и привличат вниманието. Подсилете себе си с търпение, защото това е лесна, но чувствителна работа, използвайте въображението си и ще получите от старите нови фантазии.

40+ идеи за цветни саксии

Малките произведения на изкуството не се занимават само с платно, а художникът не избира много място, на което ще покаже своето текущо вдъхновение и творчество!

40+ идеи за цветни саксии

Най-красивите цветя в нашия живот са най-младите ни и тук е как нашите прекрасни цветя на тераси и балкони можем да украсяваме със своите снимки.

40+ идеи за цветни саксии

Използването на различни шаблони създава различни форми на глина, които можете да се придържате просто към обикновени саксии!

Проект DIY: разнообразни цветни саксии за скъпоценни камъни

40+ идеи за цветни саксии

Декорация с морски черупки и звезда, които донесете от морския бряг, можете да използвате и по този начин! Има много начини. Декорацията зависи от вашето въображение!

Собственият магазин покрива покритието "Тера Кота"

40+ идеи за цветни саксии

Ако имате деца, с тях по този начин украсяте пота с помощта на моливи. За тях със сигурност ще бъде интересно да се използва писалката по някакъв друг начин!

DIY Молив за цветя

40+ идеи за цветни саксии

Тук има и други цветни камъни, използвани по много приятен начин за украса на градината и двора.

40+ идеи за цветни саксии

За интересни шаблони можете да използвате печати, които ще оформят, че сте скицирали върху него, вярно да се възпроизвеждат върху пота.

СТЪПКА: ПУШЕН ПЛЕТЪР

40+ идеи за цветни саксии

Дори и основата, на която ще поставите пота, може да бъде привлекателна и интересна. Можете да го направите сами в свободното си време. Ето една идея за това!

Вертикална закачалка за растения

40+ идеи за цветни саксии

Черна и бяла елегантност върху саксии. С цветя няма вицове.
Това е пролетта и сезонът на сватбите започва до голяма степен ... Направете решение за топли дървени саксии за цветя, които ще бъдат чудесна украса за вашата основна украса на сватбата - цветя.

DIY булчински двойки цветни саксии

40+ идеи за цветни саксии

Кутии за яйца от картон и пилинг на яйцата могат да се използват за отглеждане на малки растения.

40+ идеи за цветни саксии

Изключително ми харесва мъх, красивият му цвят може да обогати всяко пространство.

40+ идеи за цветни саксии

Оцветете кърпата в различни цветове и ги използвайте в малко по-различна цел от тази, на която сте свикнали.

40+ идеи за цветни саксии

Кой казва, че потът обикновено е кръгъл и изработен от пластмаса, глина, бетон ... Те могат да бъдат направени от книги. Но аз ви съветвам, изберете книги, които сте прочели хиляда пъти (и дори тогава бих искал да го направя). Изберете един, който имате двойно.

Собствени плантатори за сукуленти

40+ идеи за цветни саксии

Линии с различни форми в бял обикновен пот BOJIN могат да бъдат много ефективни!

40+ идеи за цветни саксии

Ярки цветове като розово, зелено, жълто, светло синьо са цветовете на пролетта и те ще бъдат добър избор.

ЛЕТНИ МАТЕРИАЛИ

40+ идеи за цветни саксии

Paint саксии, можете да намерите боя за саксии във всеки по-добре складиран магазин. Оставете въображението си да диша и да пребоядисвате саксиите си, така че никой от гостите да не е безразличен.

БОЯНИ ПТИЦИ

Leave A Comment

79 + = 85