30 творчески домашни примера за свещници

дърво Candle Holders-2

Отидете органични и използвайте дървени свещи, за да накарате свещите ви да се откроят.

Още от векове свещите вече са били използвани от хората. Те се отправят от Китай, Европа и останалите части на света. Преди това, първите видове свещи са били направени от восък и естествена мазнина; в по-късните години се използва масло. Основно свещи са били използвани за осветяване на стаите в миналото обаче с откриването на електричество; свещите вече се разглеждат като декоративни елементи за домакинството. Те са чудесни, когато става въпрос за настройка на настроението за осветление и дори можете да направите свои собствени персонализирани свещи и свещници.

Забавлявайте се с притежателите на свещи

Голямото нещо за правенето на ваши собствени свещи е, че сте свободни да ги проектирате по какъвто и да е начин, вид и размер, които биха ви харесали най-добре. Най-трудната част от купуването на свещници е, че не винаги можете да намерите това, което търсите. Така че, ако искате този перфектен притежател на свещ за създаване на един себе си е най-добрият вариант.

По-долу са видовете DIY свещници, които можете лесно да съберете заедно

Маслен буркан Свещници

Тези държачи за свещи за бурканчета са чудесни за центрове и други подобни. Можете да използвате плаващи свещи и в същото време нека да имат този селски вид, който просто ще изглежда невероятно на вашата масичка за кафе. Те не само са перфектни за дома, но могат да се използват и като дизайни при случаи като сватби.

Започнете да направите бурканите привлекателни, като ги боядисвате с табелка. Един от начините да направите това е да използвате лента. Направете дизайн на лентата, например сърце и я поставете върху бурканите. След това можете да започнете да рисувате останалата част от буркана с желания цвят. След като приключите, отлепете лентата, за да разкриете изрязаната форма, която сте направили. Прости, лесни, но ефектите са чудесни.

Можете да направите същото и с плаващи свещи. Просто поставете буркана с главата надолу и изрежете парче лента с желаната от вас форма и повторете целия процес. Можете лесно да прикрепите свещите към капака на буркана, за да предотвратите падането им.

Другите опции включват рециклирана тъкан, рециклирани буркани и дори вестници, подредени в художествен колаж, ще се вписват добре в дизайна на свещника. За да направите тъканта или вестника на място, използвайте дантела, измерена правилно, за да ги задържите. Залепете краищата на дантела в буркана и го увийте два пъти, за да го закрепите.

Не само това, но и вие можете да направите фенери от държателите на свещи Mason. Всичко, което трябва да направите, е да направите дупка в центъра на капака, така че фитилът да може да мине през него. Внимавайте да не изрежете дупката твърде голяма или пък фитила няма да се побере. Тези фенери Mason могат да бъдат перфектно парче за вашата тераса.

Говорител на дървото

Това е друга техника на свещник, която можете да направите и вие сами. Този стил ви позволява да създавате свещници с топло и уникално докосване, както и да ги правите в различни консистенции. Все пак може да мислите, че използването на дърво като свещ може да не е добра идея, тъй като дървото не се справя добре, когато е поставено близо до огъня. Тогава отново дървото изглежда елегантно и красиво, когато го използвате само като декорация или място, където съхранявате свещите. По принцип просто изработвате от блок от дърво, който има пет малки дупчица, за да се поберат в свещите.

Въпреки че използвате дървен блок, дизайнът е много компактен и ще бъдете изненадани колко лесно е да намерите място, където да поставите декора. Има много начини, по които можете да изрежете дървото в размера, който смятате за подходящ за свещите. Можете да използвате голям квадрат с пет малки дупки за пет тънки свещи.

Можете също да проектирате дървен свещник, като използвате малка дървена кутия и издълбавате три дебели дупки за три свещи, които да бъдат поставени в него. Ако искате да сте в безопасност със свещите, можете да опитате и поставите свещите в малки очила, които ще се поберат в дупките, които сте издълбали върху кутията.

Не ограничавайте себе си при създаването на малки дървени кутии за свещи, тъй като можете също така да направите по-малки версии, които да се поберат в свещи за еднократна рожден ден. Те са малки, сладки и можете да ги поставите навсякъде у дома. Можете също така да се откажете да боядисвате кутиите или просто просто отидете с оригиналния цвят на дървото.

Всъщност има повече начини, по които можете да създадете собствени свещи. Ключът е вашето въображение. Започнете с разглеждане на вашия дом за неща, които вече не са полезни. От там можете да започнете с идеята, че рециклирането на предмети, които ще се превърнат в свещници, ще бъде чудесна идея за изчистване на бъркотията и добавяне на вашия собствен декор плюс не прекалено много да купувате от магазините!

естествено Великден свещи-Centerpieces-Home-декорации-2 pinterest spring

Празнувайте Великден с тези красиви яйчни свещи и свещи, които можете лесно да се пресъздадете.

Красив DIY Tea Candle Whisk Latern inspired by The Hundred-Foot Journey Movie Party

Свещници за свещи, изработени от прости неща, които можете да намерите около къщата.

бутилка candles

Дайте на вашия дом, че класически стари училище изглежда с бутилки свещници.

бутилка candles-3

клон плаващи свещи centerpieces

Добавете още драма към вашите плаващи свещи и бутилка с едно докосване на клонки и клони.

Altered tin can with clothes pins tutorial, candle, pencil or plant holder

Променена консервна кутия с накрайници за дрехи, свещ, молив или държател на растенията

Рециклирането е ключът, проектирайте старите кутии за калай и ги украсите, за да станете невероятно изглеждащи свещници.

артишок candle holder tutorial

артишок свещници урок

Когато мислите, че артишокът не е имал повече полза, те могат да служат като прекрасни и оригинално изглеждащи свещници.

бутилка candles-4

Дайте стил на вашите свещи за бутилки, като ги нарисувате и оставяте артистични белези като детайли или абстрактни линии.

бутилка candles-5

Добавете драматичен усет към редовните си свещи от бутилки, като осигурите малки детайли и дизайни, например около шийката на бутилката.

бутилка candles-6

Свещите за бутилки не могат да бъдат по-креативни, като използват плодове или дори други видове по-малки плодове, за да дадат повече живот и цвят в бутилките или чашите.

бутилка candles-7

Кой казва, че парчетата оранжево не могат да бъдат креативно изглеждащи свещници, защото те абсолютно могат.

бутилка candles-8

Свещи, вино и коледни имелчета, идеалният начин да празнувате коледната вечеря със семейство и приятели.

свещ apples

Ябълките имат по-голяма полза, отколкото си мислите, и сега могат да служат като свещници.

свещ holder from Film

Използваните ленти за филми не заслужават просто да бъдат изхвърлени; можете да се възползвате от тях и да създавате автентични свещници с тях.

свещ

Яйчните черупки никога не са гледали това сладко; с помощта на яйчни очила, можете да пресъздадете своя собствена колекция от складове за свещи.

канела-стик свещи

Ако искате да отидете на допълнителен ръб, защо не опитате канела пръчки като следващия си DY свещ притежател проект.

Направи си сам candle holders made from oranges

Ето повече оранжеви вдъхновени свещи; направете свещите си да изглеждат и миришат плодов.

Направи си сам cinnamon candles

Канела пръчки са не само ароматни, но те също могат да бъдат страхотно изглеждащи свещници, които дават автентична атмосфера на дизайна.

яйце candles

Още по-красиви изглеждащи яйца черупки вдъхновени свежи с по-сложни детайли, добавени като цветя.

падане mason jar lanterns

Ето един пример за това, какво ще падне Mason бурканчета свещички; красиви не са те?

кратуна candle holders.

Гурдите никога не са изглеждали толкова готино; дайте на свещите си обрат, с помощта на тиква е вашата последна тема за свещници.

черпаци as tea light candle holders

Когато имате черги, които вече не можете да използвате, какъв по-добър начин да ги използвате, отколкото да ги превърнете в скромни свещници.

лимон candles

Бъдете нервни с тези лимоносни свещи, които могат да направят почти всеки ваш централен елемент да се открояват.

мъх & candle centerpieces

Купичките за свещи са скучни без мъх; дайте на свещрите си прекрасна изглеждаща тема и малки детайли, за да изглеждат по-малко скучни.

дърво stump candle holders

дърворезби свещници

Ако сте разтревожени от това дърво бут навън, направете най-доброто от него и го превърнете в уникален гледам свещ притежател за вашите свещи.

палети board with Bent Spoons to Hold Tea Lights

Опитайте се да направите тези стари лъжички отново да изглеждат чудесно, като ги използвате като скъп държател на свещи за вашата стена.

пясък + jars + candles

Вместо да направите вашите бутилирани свещи да изглеждат ясно, можете да добавите пясък и дори морски черупки вътре, за да изглеждате малко по-приключенски.

черупка Candle Holders

Очарователни свещи за черупки, които можете лесно да пресъздадете.

вино Cork Candle Holder

Поставка за свещи за вино

Ако сте любовник за вино, може да имате тонове тапи, разположени наоколо, най-добрият начин да ги изхвърлите е да ги направите дизайни и акценти на свещници.

Дами love candles

Жените обичат свещите

Когато става дума за кутии за свещници, зависи от вашето въображение, на кои подробности ще използвате, за да привлечете повече внимание към свещта и буркана.

дърво Candle Holder

Осветете дома си чрез чудесата на природата с този вдъхновен от дърво държател за свещи.

дърво Candle Holders

Дървените свещи са перфектни за този чист и прост външен вид, който искате; можете също лесно да ги персонализирате и техните дизайни.

Leave A Comment

74 − 67 =