30 Идеи за креативни лампи

прекрасен MelodyHome Creative Lamp

Прекрасна лампа, вдъхновена от елени. Използването на конвенционални неща около маркуча като бутилки и креативност може да създаде произведение на изкуството.

Направете своя собствена лампа!

Лампите са много полезни неща, които получаваме за нашите стаи. Тя осигурява удобна светлина, когато се нуждаем от нея и може да бъде и форма на декорация. Има много начини, по които можете да направите свои собствени лампи и да добавите лично докосване върху дизайна им. Ключът е да знаете какво искате и да търсите начини да ги създадете. Направи си сам лампите не само ви позволява да откриете вътрешното си творчество, но е по-евтино от закупуването на предварително направена лампа. Направи си сам занаяти също да помогне да се отървете от стари неща у дома, които просто затрупване наоколо. Можете да се вдъхновите да използвате тези материали и да ги превърнете в нещо ново и артистично.

Защо не започне да прави своя собствена лампа?

Това, което ще създадете, е евтина, но много красива японска лампа, в която можете да използвате рециклирани части, които лесно могат да бъдат намерени около къщата. Има много уроци там, които можете да търсите, когато искате по-подробен дизайн; но по-долу са основните неща, които може да ви заинтересуват да научите, когато искате да направите проста, но уникална лампа.

Преди всичко друго, уверете се, че упражнявате стъпките с повишено внимание. Не забравяйте, че ще се занимавате с електрически крушки и окабеляване, поради което трябва да внимавате.

  Нещата, от които имате нужда:

 • ножици
 • Пистолет за лепило
 • Ножове
 • Нокторезачка
 • 2-слоен гофриран картон
 • Бамбукови пръчици или пръчици
 • Изработване на хартия
 • Резервоар за електрическа крушка
 • Крушка
 • щепсел
 • 2 ядро ​​метра от флекс

Първото нещо, което трябва да направите, е да направите рамка за вашата лампа. Решете колко голяма искате лампата да бъде. Може да е по-малка лампа или нещо по-голямо. Това също зависи от материалите, които имате предимно тези, които ще използвате за рамката. Можете да продължите със същата дължина или да ги съкратите. За тази основна лампа можете да отидете с размер A4. Просто се уверете, че лампата е по-висока и не е по-широка, защото ще направи лампата да изглежда непропорционална. Нарежете две пръчки за рамката и друга пръчка, която ще се побере в ширината на лампата. Създайте правоъгълник с пръчките си, като залепите по-дългите пръчки към късите пръчки или залепете височината на пръчките с пръчките за ширина

Сега, когато сте готови с това, е време да решите какъв дизайн да направите в тази страна на лампата. Можете да отидете с абстрактни дизайни или ивици, които са по-лесни за начинаещи, дори можете да сте креативни по този и да направите свой собствен шамар при условие, че имате представа как да ги конструирате с помощта на пръчките, които имате. Уверете се, че можете да лепите пръчките заедно и че те не падат, когато държите рамката сама.

Можете да повторите дизайна от едната страна и да направите друга за останалата част от страните, или можете да дублирате дизайна и да го направите еднакво от всички страни на лампата. Всичко зависи от вас и от какъв дизайн можете да се стремите. Просто се уверете, че всички краища са залепени и че пръчките не падат в момента, в който държите рамката в изправено положение.

Когато приключите с това, е време да поставите кожата на лампата. Поставете хартията под рамката; уверете се, че рамката е залепена към рамката. Изчакайте, докато лепилото изсъхне напълно и когато всичко е настроено, внимателно изрежете ръбовете на хартията, за да се поберат в рамката. Когато приключите с едната страна, е време да направите останалите страни.

Време е да поставим кабелите. Внимателно прекъснете изолацията на огъня за няколко сантиметра, повече може да причини кратко и няма да искате това. Вържете края на флекса в гнездото. След като се уверите, че няма медна част, свържете другия край към щекера. Уверете се, че е инсталиран предпазител. Ако искате, можете да инсталирате торпедовия ключ близо до гнездото или където и да е друго, което искате да бъде. Когато приключите, внимателно тествайте крушката. Извършете проверката от хартията, за да избегнете пожар.

Сега е време да направите основата на лампата. Вземете гофрирания картон и го нарязайте така, че да съответства на ширината на страничните ви панели. Добавете поне два слоя или повече и ги прикрепете с лепило за максимална здравина. Уверете се, че изрязвате плитък отвор, на който може да премине гъвкавата. След това леко залепете гнездото на основата, докато позиционирате гъвкавото, за да влезе в дупката.

След това е време да свържете страничните панели заедно. Залепете двете страни заедно, уверете се, че те перфектно се сглобяват добре или ще изглеждат странни, когато едната страна е по-висока от другата. Също така се уверете, че не лепирате основата, защото ще имате проблеми с смяната на крушката, ако го направите.
Тогава вила! Вашият шедьовър е направено!

Обърнете внимание, че тъй като работите с хартия на тази лампа, е добре да изберете крушка с по-мека светлина. Изберете крушка, която не загрява хартията до един час, лампата е много лека и тънка, така че поставянето й на уязвими места е не-не.

течност Light - Industrial Light Installations

Артистично изглеждаща крушка. Той е проектиран така, сякаш има вода, попадаща от кранчето, което всъщност е самата светлина.

маса lamp by 7Gods

Минималистична вдъхновена бяла лампа. Обикновено, чист и консумира възможно най-малко пространство; перфектен за тези, които искат лампа, която може да се побере навсякъде.

Woodspot Table Lamp by Seletti

Дървена лампа за бюрото. Уникалният дизайн и изчерпателното осветление на лампата го правят идеална учебна лампа.

Maniffattura Italiana Design Babele Lamp

Стълба, вдъхновена от лампата. Предназначена е да наподобява стълбище, което се издига на осветено стълбище.

Минималистичен Modular Desk Lamp Made of Cork – Kurk

Една проста, но доста красива лампа, изработена от корк материал. Това прави лампата по-лека и по-лесна за преместване от едно място на друго.

Минималистичен Table Lamp that can be Lit by Pulling the Top – Abre Lamp

Лампа за бутилки. Малка и сладка лампа, която може да бъде идеална за малки учебни маси или бюра.

Steampunk Steam Gauge Plumbing Lamp

Лампа, вдъхновена от тръби. Подробна и творческа версия на подземните водопроводни тръби.

stehlampen-papierlampen-Weiss-stilvoll

Обикновени лампички с шарени изрязани дизайни. Лампички с ниска светлина, които разкриват красиви оформени светлини.

Wonderlamp is the result of a collaboration between two very distinct creative companies, Studio Job and Pieke Bergmans

Водна кофа. Иновативно изглеждащата лампа, в която създава илюзия за плаваща кофа, изглежда излива вода в друга кофа.

tischlampen-papierleuchten-originell-Schick

Индиректна лампа за маса. Ако обичате морето и искате да му се напомни, то тази лампа ще бъде идеална за вас да погледнете.

Tulip Flower Lamp - Lale Çiçek Lambası

Лампа за цветни вази. Красива цветна ваза с едно цвете, излъчващо светлината в нейните венчелистчета.

Единствен по рода си Balancing Lamp in Bird Shape – Perch Light

Лампа за птици. Лампа, проектирана във формата на птица, сякаш сякаш е в клон и излъчва светлина от тялото си.

Единствен по рода си Lamp Inspired by Campfire – Lampfire

Лампата вдъхновена от Matchsticks. Артистичен и със сигурност ви дава много светлина, когато имате нужда от него.

Единствен по рода си Peeled Wood Table Lamp Design

Тапет, вдъхновен от велта. Тази качулка на лампата е обвита като воал леко течащ надолу. Това е наистина красиво и елегантно изглеждащо.

Уникален-и-Fun-лампа-с-Soft-и-гъвкаво Shade-600x398

Две в една възглавница и лампа. Перфектен за този, който иска да чете, докато лежи и поддържа светлината не толкова слаба, но не толкова ярка.

дърво wooden geometric lamps

Сладка дървена лампа. Закрепена към ставите, тази лампа изглежда, че е била направена по традиция от дърводелци и изглежда абсолютно креативна.

Лампата дизайни до украсяване-ви-Начало

Мини оранжерна лампа. Защо не разполагате с мини градина под лампата си и използвайте светлината от лампата за осветяване на зеленината; просто, но много хубаво.

LED wall lamp by Cini&Nils

Абстрактна лампа. За тези, които не искат да се уредят за обикновени лампи, можете да инсталирате стенни лампи, проектирани като мека светлина, която излъчва дим, за да осветява стаята.

прекрасен Dog Lamp with Personality

Метална куче вдъхновена от лампата Сладка лампа за кучета, която има метално тяло, свързано към ставите чрез винтове и използва флекса като яка.

кратуна Lamps

Красива шарена лампа. Създайте прекрасни шарки на стената, като направите тази лампа вдъхновена от модела и създайте свой собствен чудесен район в стаята.

полупансион Lamp

Чудесна лампа с молив за живота. Ако искате нещо уникално в стаята, то тази лампа за молив е идеална за вас. Светлината се излъчва от изтриващата част на молива.

А Lamp Like a Match Stick

Лампа за среден размер на живота. Вместо да създава огън, тази очарователна лампа излъчва флуоресцентна светлина.

Amazing` Unique Table Lamp Designs With colorful circle lamp cover

Цветни винтови лампи. Сладки и определено очарователни изглеждащи лампи, които идват в различни неонови цветове.

Комо hacer una espectacular lampara con troncos

Дървена лампа с размер на живот. Ако отивате за селски вид, това дърво вдъхновена лампа е чудесно за вашия дом, като всяка светлина се излъчва от всяко ниво на среза.

творчески office lamps

Лампа вдъхновена от Крейн. Наистина сладка малка версия на крана, повдигаща крушка, която на свой ред осигурява светлината на лампата.

творческите-лампи-полилеи-19-2

Лампа вдъхновена от Галакси. Искате ли стаята ви да изглежда като хиляда галактики, избухнали на стената ви? Това лампа ще бъде най-доброто, което можете да направите.

Дизайнерски-бара и клубове-смоли шрифта-б-б-фурнир-шрифта Шрифт-б-лампа-б-шрифт-творчески

Дървена китайска лампа. Лампа с традиционно усукване към нея. Обикновено тя изглежда много символична и създава чудесна атмосфера в стаята.

гъвкав Lamp Inspired of Creative and Playful Folding Paper Game

Оригами вдъхнови стоящата лампа. Сладка и проста стояща лампа, която имитира плавателен съд от оригами.

Giles Nepa Lamp

Стенна лампа с размер на живот. Буквално пространство за пестене и дава на бюрото си достатъчно осветление; също много уникален и забавен за гледане.

Leave A Comment

− 4 = 6