25+ лесни занаяти за деца

25+ лесни занаяти за деца

Не е нужно да бъдеш велик художник, който да рисуваш и оцветите с децата си. Запишете тези рисунки и някои много специални тирета и виси на стената. това ще означава за децата.

Есенно дърво за отпечатък

Четох някъде, че някой разумно каза нещо като - ако искате да направите добри хора от децата си, да отделите повече време за тях и да харчите по-малко пари за тях и скъпи играчки. Това е абсолютно правилно. Не мислете, че скъпите играчки ще направят децата ви щастливи. Понастоящем те са удоволствие. Това, което децата ще помнят, когато станат възрастни, са красивите моменти, прекарани с родителите, прегръдките, обикновеният смях, добрите нощни истории ... Това ще изгради техния характер. Само любовта, целувките и прегръдките ще направят от тях емоционално стабилни хора. Така че не го спасявайте. Прегърнете и обичайте децата си. Прекарайте време с тях, като правите творчески неща. И скъпите играчки със сигурност ще бъдат счупени или изгубени. Спомените няма.

Есента е тук и времето е по-студено. Децата започнаха да ходят в училище. Те прекарват по-малко време на открито, както поради училищни задължения, така и поради студено време, вятър или дъжд. Сега е времето да използваме свободните си моменти, за да общуваме и да свирим с тях. Прескачайте разхвърляните играчки или непромитите кърпи, изхвърлете съдомиялната машина и не се налага да миете пода веднага. Прекарайте времето си с децата си, докато са все още малки, докато имате време за това. Тъй като времето минава бързо и утре те ще бъдат възрастни, които няма да се нуждаят от вашата прегръдка или утеха. Никога няма да имате отново възможността, която сте имали днес да харчите с децата си. Ще имате някои нови, но днес сте загубили това.

В нашата галерия представяме някои идеи как да прекарате креативно следобеда с най-малките си членове на семейството. Начертайте заедно, направете декорации от хартия, събирайте кестен и след това ги боя, се смейте и се шегувайте с тях. Ще се украсиш един ден, но ще го направиш незабравим за тях. Есента и зимата са най-добрите сезони за това. Затоплете къщата си и затоплете душата си, като общувате с близките си. Моментите, които прекарвате със семейството си, нямат цена и тази любов, която обменяте, е най-сигурният начин да направите добри хора от тях.

Някой каза (аз не помня кой прочут мислител), че животът не се измерва от броя на дишанията, но колко пъти сме били без дъх. Помислете за това!

>

25+ лесни занаяти за деца

През есента има толкова, колкото ви харесват жълтите листа. Ето как можете да го използвате творчески.

Лист таралеж занаятите

25+ лесни занаяти за деца

От декоративна хартия се правят разпръснати декорации за кухнята, хладилника, значки за парти в надуто ...

25+ лесни занаяти за деца

Следвайте инструкциите в картинката и направете таралежите от тънък картон или по-дебела цветна хартия. Вашите малки ще бъдат доволни.

Сладка таралеж хартия занаятите

25+ лесни занаяти за деца

С помощта на хартията, лепилото и мръсните листа правят интересни плакати като този на снимката.

25+ лесни занаяти за деца

Lolly Pop харесва всяко дете. Украсете и изненадвайте, когато пристигат от училище или ги украсяват, така че детето ви да пренесе това в училище и да яде с приятели.

Направете Lolly Pop Паяци

25+ лесни занаяти за деца

Есента е време на дъбови ядки и кестен. Използвайте тези прекрасни природни подаръци, за да играете с децата си и да правите декорации от него.

Боядисвайте жълъди

25+ лесни занаяти за деца

Направете тези красиви декоративни плодове, които приличат на плодове от оранжева хартия. Няма да ви трябват много усилия само малко.

25+ лесни занаяти за деца

Картонът предлага много възможности за използване с декоративни цели.

25+ лесни занаяти за деца

Не е необходимо да се хвърлят тапи от бутилки за вино. Съберете ги и ги използвайте, когато ядете с децата си.

Вино Корк тиква

25+ лесни занаяти за деца

Можете да използвате нишка и балон, за да направите декорации като този на снимката, за декорация на новогодишните декоративни купи ...

Пишки с прежди с балони

25+ лесни занаяти за деца

Създаването на такъв плакат със сигурност ще ви забавлява като най-малката ви. Наслаждавайте се с тях всеки момент.

Контактна хартия Лепкаво дърво

изображения / 25_easy_fall_crafts_for_kids_6.jpg
25+ лесни занаяти за деца

Използвайте листата като шаблони за правене на снимки. Играйте с цветове, темпераменти, водни цветове, спрей и създайте своя малък и страхотен шедьовър ...

25+ лесни занаяти за деца

Ето още една идея за това как да използвате есенните подаръци, за да украсите харесаните за вашите малки гастрономи.

25+ лесни занаяти за деца

Боядисвайте бялата тиква с восъчни цветове. Използвайте за него сешоар. Ще получите евтина, но ефективна украса за вашата къща.

Направи си сам Хелоуин топена пастел тиква

25+ лесни занаяти за деца

Няма по-добър начин да пожелаете есента да ви посрещне, отколкото малкия венец, който сте направили, като използвате жълти листа и клонки.

Направи си сам венци

25+ лесни занаяти за деца

Независимо от метеорологичните условия, не позволявайте на дъждовните дни да направят доброто ви настроение по-малко. Радвай се всеки нов ден. Всеки ден е нов шанс да осъществите мечтата си.

25+ лесни занаяти за деца

Боровите петна са много честа декорация на много къщи през есента.

25+ лесни занаяти за деца

Рязане на листа или хартия, както обикновено, ще бъде най-приятно за децата.

25+ лесни занаяти за деца

Нека децата ви да завържат краищата и ще ги обесите. Работата в екип приближава хората, както родителите и децата.

25+ лесни занаяти за деца

Тиквата е търговска марка на есента. Без значение, защото Хелоуин мина, използвайте ги все още, за да украсите градината и интериора.

25+ лесни занаяти за деца

Лакът листа и го зарежда. Децата ще се забавляват и може да получите хубава украса.

25+ лесни занаяти за деца

Царевицата идва през есента. Това може да бъде интересен декоративен материал и, което е много важно, дълготраен.

25+ лесни занаяти за деца

Много евтини свещници, направени с помощта на обикновени буркани, лепило и листа.

25+ лесни занаяти за деца

Изрежете шаблони от обикновена хартия, поставете ги на черна хартия и нарисувайте фон около тях. За Хелоуин това ще бъде страхотно и всички със сигурност ще бъдат доволни. И това не изисква много усилия.

Пръстови отпечатъци прилепи за плавателни съдове за деца

25+ лесни занаяти за деца

Ако тази есен направите парти за вашите малки приятели и техните приятели украсяват лилаво изскочи като това. Лесно, интересно, евтино и бързо, а децата ще се радват на най-важното.

Приключенията на любовта

Leave A Comment

+ 66 = 72