Суеверия за сърбежа

Съществуват суеверия, митове и легенди, заобикалящи почти всичко и всичко, за което можете да си представите в наши дни, със стари истории за съпругите, предавани през поколенията. Сърбести крака не са изключение от това, с суеверия, датиращи още през 30-те години на 20-ти век и след това, и изглежда, че далеч от това, че е просто досадно, сърбящите крака могат да означават нещо в живота ви ... 

Ако ти сте суеверни, разбира се. 

Когато става въпрос да се определи какво всъщност означава вашата сърбеж крака, всичко е казано, че са определени до кои крака причиняват дискомфорт. Нека да разгледаме по-отблизо ...

Суеверията About Itchy Feet 1

Суеверия за сърбеж Леви крака

Сърбеви крака се смята, че са знак, че ще се впуснете в чисто ново приключение или пътешествие и това се отнася както за левия, така и за десния крак. Много хит песни всъщност изобразяват това, за да бъде така, с песента на Пол Уелер, която казва: "Получавам сърбеж крака", заедно с летаргията на Бастилията с "Имам тези сърбящи крака за промяна на сцената". 

Левият крак обаче изглежда предполага, че няма да имате приятен край на пътуването. Това може да означава, че няма да получите резултата, който желаете, или че нещата няма да следват най-добрия път. Може би много неща ще се объркат? 

Пътуването не винаги означава физическо пътуване; това е нещо, което ще трябва да имате предвид, когато гледате суеверия за сърбящи крака. Пътуването може да бъде празник или пътуване до друго място, но може да бъде и пътуване, което се случва в себе си. Може би пътуване със загуба на тегло? Може би дори пътуване, за да научите нещо - да започнете шофиране или нова професия / опит? 

Суеверия за сърбеж

Когато имате сърбящ десен крак, от друга страна, легендата и суеверията диктува, че краят на пътуването ще бъде малко по-приятно - ще бъдете приветствани навсякъде, където ще свършите, и резултатът ще падне повече ваша полза. 

Някои суеверия дори предполагат, че изпитването на сърбеж от десния крак може също да бъде знак, че вашето пътуване - физическо или друго - може да бъде печелившо. Връщайки се към предложенията, които споменахме по-рано, това може да означава, че новата професия или опит, които научавате, може да бъде много полезна за вас. Може би празник или ваканция отива точно как сте планирали също? (Би направило промяна, нали?) Независимо от случая; независимо дали пътувате на истинско пътешествие или не, сърбящ десен крак може просто да бъде знак, че всичко ще ви се стори страхотно. 

Суеверията About Itchy Feet 2

Суеверия за сърбежа

Ако имате сърбеж в долната част на единия или и на двата крака, се казва, че означава същото като когато усетите, че ушите ви горят - някой говори за вас. Това не означава, че те казват добри или лоши неща (макар че може би), но повече, че вашето име идва в разговор. 

Ако имате сърбеж по стъпалата на краката, отново, отнасящи се до лявото или дясното краче, ще имате печеливши времена във вашето бъдеще и може би дори в резултат на пътуването, което започвате. 

Суеверията About Itchy Feet 3

Суеверия за сърбежа Анкел

Суеверията за сърбящите крака не се спират на самите крака - има и суеверия, свързани със сърбящи глезени. Сърбежните глезени също се смята, че имат суеверни връзки с богатството. Не се притеснявайте обаче; се казва, че увеличавате богатството, когато имате сърбеж на глезена, а не губите. (Това е добра новина, нали?)

Друго нещо, което има сърбеж на глезена, може да означава, че има сватба на хоризонта. За съжаление, това не винаги означава вашата собствена сватба; не трябва да се вълнувате прекалено много от потенциалните входящи ангажименти. Това може да означава, че някой около вас се жени и че вероятно може да очаквате покана. 

Напоследък сте имали сърбящи крака? Кой крак беше? Помниш ли? Кой знаеше, че може да стане толкова важно?! 

Leave A Comment

76 + = 84