Някой ви липсва, ако мечтаете за тях?

Когато мечтаете за конкретен човек в съня си, е общоприето да приложите каквото се е случило в съня, в "реалния живот". Например, ако трябваше да се разделиш с гаджето си и след това да мечтаеш да се върнеш с него, щеше да е лесно да повярваш, че да се върнеш с него е правилното нещо ... Освен това не винаги е така. 

Мечтите ни се представят с код и символи, които ние трябва да дешифрираме. Едно лице може да има сън, което означава едно нещо за тях, но същата сън може да означава нещо съвсем различно от някой друг. Не само това, мечтите рядко означават това, което те всъщност ви показват. 

Има една стара поговорка, която върви по следния начин: 

- Когато мечтаете за някого, значи те ви липсват.

Въпреки че е хубаво, не е точно така. Има шанс човекът, за когото току-що да сте мечтали, да ви липсва, но има по-голям шанс, че човекът е отражение на нещо в собствения ви живот. Имах мечта за Том Харди снощи, но дори не знае, че съществувам, така че няма начин той да пропусне присъствието ми. 

е Someone Missing You If You Dream About Them 1

Мечтанието за някой по-специално, като приятел или роднина, може да бъде начинът на ума ви да каже, че има нещо, което трябва да видите или разберете. Може би няма да получите по-голяма картина за този човек, или има нещо в ума ви, че просто не работи добре. Може би си мислиш, че леля ти може да се държи странно, когато я видя през миналата седмица? Една мечта за нея, която следва от тази среща и реализацията, може да бъде знак, че знаете, че нещо не е наред, но все още не сте се обръщали към него ... но трябва. Умът ви казва, че нещо все още не е завършено или право. 

Ако трябваше да мечтаете за приятели, които сте имали в училище, това може да се дължи на това, че ви липсват или че сте ги пропуснали. Или по-вероятно е да пропуснете част от това време. Ипотеки, бракове, медикаменти ... Възрастният живот е труден и с толкова много ежедневни препятствия. Ако сте имали трудно време, мечтаете за стари приятели в училище, вероятно е начинът на ума ви да каже, че сте пропуснали това време, а не конкретно хората от онова време. 

Да кажем, че мечтаете за шефа си. Шефът ви вероятно няма да ви липсва, когато не сте в офиса. Никой шеф не харесва много на своите служители (или обратно). Това, което би могло да означава, от друга страна, е, че имаш кръст, който да понесеш с шефа си, или че ти липсва нещо подобно на шеф в себе си. Може би трябва да работите върху нивата на доверие, за да получите най-накрая промоцията, която се опитвате да постигнете за няколко години? Може би бихте могли да погледнете във вашите власти и да видите дали това би било по-подходящо за по-висока позиция на работа? 

Ако шефът ви постоянно ви сваля и ви кара да се чувствате неудобно или тъжно в съня си, има шанс, че имате проблем със самата власт точно сега. Може би не сте съгласни с всичко, което шефът ви е трябвало да каже напоследък, или смятате, че даден проект ще работи по-добре, ако го направите, а не? 

Може да е време да се изправите пред звяра или да научите как да живеете с него малко по-добре. Вашите мечти често са страничен ефект от това, което вече се чувствате - настоящите ви емоции и натрупаните неудовлетвореност. Единственият начин да ги оставим е да се справят с тях. Попитайте защо продължавате да се прехвърляте за тази голяма промоция или говорете с шефа си за новите и иновативни идеи. Седенето и чакането за нещо не е най-добрият начин за действие. За съжаление не всички добри неща не идват при онези, които чакат. 

Ако мечтаете за един бивш, не вървете там. Това не винаги е това, което означават вашите мечти, дори и да е точно това, което те изобразяват. Вижте какво се случва в съня - когато се връщате заедно, живеете ли щастливо след това? Или нещата съвсем същите, както преди. Това би могло да бъде начинът на ума ви да ви каже, че нищо няма да се промени, ако се върнете заедно - вече знаете това, така че, като се противопоставяте на това, вие се противопоставяте на себе си. 

е Someone Missing You If You Dream About Them 2

Трудно е да се пусне някой, на когото наистина ви е грижа, особено когато всичко, което правите, мечтае, че те липсват. За съжаление, сънуването за някого не винаги означава, че те ви липсват. Обикновено това е знак, че трябва да работите върху нещо вътре в себе си. 

Leave A Comment

− 1 = 1