Лесни начини да се правят приятели в гимназията

Гимназията е един от тези неудобни периоди в живота ви, когато приятелите могат да бъдат трудни. Хормоните бушуват, всеки се опитва да разбере кои са наистина (бунтувайки се срещу кого мислеха, че са / техните родители си мислеха, че са) и че всички искат да се харесат / изглеждат хладни (понякога толкова зле се опитват да сложат всички останали надолу така че да могат да се чувстват по-добре). Освен това всички се опитват да разберат кой колеж да отиде, ако има такива. Това е като стрес централно.

как to make friends in high school

Ако сте загрижени за създаването на нови приятели в гимназията, не сте сами. За щастие има някои съвети, които могат да ви улеснят. Всъщност има три вида съвети, които да помогнат с това.

Първо, трябва да се чувствате комфортно, че сте вие. На второ място, трябва да научите умения на някои хора. Трето, има неща, които трябва да се правят и места, където да бъдете лесно там, където е лесно да взаимодействате с хората.

Не е нужно да сте супер уверени в приятелството си или да обичате всеки аспект на това, което сте - привличаме приятели, имаме общи неща, без значение кои сме ние - но помага при привличането на приятели, които наистина ви виждат за вас искам да бъда. Ако вече се чувствате уверени - прескочете част трета!

ЧАСТ ПЪРВА: БЕЗ ВАС И ПОВЕРИТЕЛНА 

Намерете своя собствен смисъл на доверие

Може да не сте такъв човек, който харесва определена група хора, или може да почувствате, че ви харесват по всички неправилни причини. Спрете за момент. Решете кои сте и научете да харесвате този човек. Това, което всички останали мислят, няма значение, доколкото знаете кой сте и като този човек.

Хората, които са уверени, са склонни да правят приятели по-лесни. Има нещо за хора, които са щастливи просто да бъдат кои са те. Те не се скриват в ъгъла, вкаменени от това, което другите ще мислят, нито пък трябва да крещят над белите си дробове, за да забележат. Те може да са тихи или да са буйни, но сами по себе си.

Лесни начини да се правят приятели в гимназията

Подобрете доверието лесно

За да спечелите увереност, полагайте усилия всеки ден да мислите за това, за какво сте добри, какво е добро в живота ви и какво харесвате за себе си. Винаги, когато мислите ви се плъзгат в посока на гледане надолу към себе си или мислейки за това, което другите мислят за вас, просто се връщайте обратно на това малко място вътре, където просто сте, и сте добре с това.

Друг съвет е да зададете цели да правите нещата, които ще намерите малко неудобно и след това да ги направите. По този начин отстранявате собствените си страхове и това ще ви накара да се чувствате уверени.

Настройването на малки постижими цели по принцип помага, тъй като ви прави щастливи, че сте всеки път, когато постигнете цел! Това е съвсем добър фактор. Напиши всеки ден на ден и ги отметнете. Както да правите домашна работа по математика, правете пет минути упражнения на рамото, като се обадите на гроба си, за да ви покаже, че се грижите ... прости неща, които можете да отметнете от списъка до края на деня и да се почувствате абсолютно страхотно за постигането им.

Също така, отдаването под наем на екстериора ви е отражение на интериора ви помага - да получите дрехите и прическата, които ви карат да се чувствате истински вие. Не стила, който получава най-голямо внимание или те кара да скриете най-много, но този, който наистина отразява красотата във вас. Когато хората ви гледат, те трябва да могат наистина ли ще се видим!

Друго нещо, което трябва да имате предвид, е да се грижите за себе си. Хранене добре, достатъчно сън, прекарване на време на открито, правене на неща, които наистина обичате и упражняване на всяка седмица, ще направи чудеса за вашето настроение, което на свой ред ще ви помогне да привлечете повече приятели.

Ставам щастлив

Не забравяйте, че най-щастливите хора не са тези, които са най-добри във всичко, а тези, които наслади се техните животи. Винаги фокусирайки се върху намирането на нещо забавно, вместо да се мотаете за това, което не работи в живота ви, ще ви помогне да станете щастливи. И щастливите хора естествено се чувстват уверени, защото се наслаждават на живота си.

Накратко, веднага щом започнете да пипате, преместете мислите си и станете и направете нещо, което обичате!

Прочетете книга за увереност

Ако искате лесно четене, което може да ви помогне да увеличите доверието, прочетете книгата на Дон Мигел Руйз Четирите споразумения и го следвайте Магията на любовта. Това може просто да промени начина, по който виждате себе си и всички около вас! Малко дълбоко, но си заслужава.

ЧАСТ ВТОРА: УМЕНИЯ ЗА УМЕНИЯ 

Научете уменията на хората 

Има стара книга, наречена Как да направим приятели и да влияем на хората от Дейл Карнеги. Хората все още се отнасят към тази книга днес, защото тя работи. Защо? Хората умения наистина са умения.

Помислете как се чувствате, когато влизате в магазин и някой казва: "Здравейте, добре дошли! Красива рокля, която носите, може ли да ви помогна с нещо или предпочитате да търсите? ", С голяма усмивка на лицето си.

Това се чувства добре, нали? Чувствате се добре дошъл.

Сравнете това с ходенето в магазин, където някой се взира от тезгяха, ви се присмива и се отдръпва.

Обикновените неща, като например изказване, моля и благодаря ви работи и чудеса.

Ако сте любопитни да научите повече, прочетете книгата!

Engage

За да се запознаете с хора, трябва да забележите. Не е нужно да говорите много, или да бъдете буйни, просто трябва да се присъедините към разговор, когато имате нещо да кажете, да сложите ръката си, когато знаете отговор и т.н. За да те харесват хората, те трябва да те видят.

Лесни начини да се правят приятели в гимназията

Усмивка

Хората са привлечени към хора, които са щастливи. Не се разхождайте усмихвайки се през цялото време без причина, но се усмихвайте възможно най-често.

Покажи малко любов

Да комплиментирате ли хората, когато се дължат комплименти? Половината от времето дори не знаем защо хората са приятели с нас, защото не ни казват. Те смятат, че е очевидно, че ни харесват, защото са приятели с нас. Но бихте се чувствали много по-добре, ако някога толкова често те комплиментират вашата доброта, хвалят си smarts, да ви кажа, че вашият костюм е страхотно и така.

Ако не сте свикнали да комплиментирате хората, опитайте пет седмици до веднъж седмично да кажете на непознат в магазин, че обичате външния вид, прическата, чантата и т.н. Велик разговорник отваряне, тъй като можете да попитате къде са закупили чантата и т.н..

И не, не комплиментирайте хората в училище, които със сигурност ще ви помогнат да ви обидят. Запазете го за хората, които действително го заслужават.

ЧАСТ ТРЕТА: СРЕЩНЕ НА ХОРА 

Великите умове мислят еднакво

Най-доброто място да срещнете хората в гимназията е клубът или класа, които обичате. След като споделяте интерес с някого - имате нещо общо - имате нещо, за което да говорите. И висиш с хора, които харесват същото нещо като теб, е много по-забавно!

Участвайте в дейности, където лесно обвързвате

Добре, така че дори ако драмата не е вашият любим обект на всички времена, или ви харесва баскетбола, но не го обичате, театърът и спортът са чудесни начини за обединяване на хората. За разлика от теоретичния клас, те ви принуждават да си взаимодействате.

Намерете дейности, които ви харесват, когато знаете, че ще правите нещата заедно като група или поне толкова често правите групови проекти.

Лесни начини да се правят приятели в гимназията

Присъединете се към проучвателна група

Дори ако предпочитате да учите самостоятелно през повечето време, присъединяването към една проучвателна група няма да навреди. Това ще ви позволи да срещнете другите и да ги опознаете. Освен това, ако от време на време донесете бисквитки, може да получите повече фенове, отколкото можете да се справите ...

доброволец

Независимо дали доброволно участвате в училищна програма или търсите нещо извън училище, това е чудесен начин да се срещнете с повече хора. Изберете нещо, където можете да взаимодействате с хора, които са на вашата възраст.

Бихте могли дори да започнете собствената си инициатива, като да обедините група от вас, които помагат да преподават деца в друго училище, да се разхождате с възрастни хора (сериозно много необходими!), Да играете с възрастни или деца и т.н..

Не само, че е чудесен начин да се срещнете с хора, но и да се чувствате добре!

Вземете инициатива

Когато говорите с някой за предстоящ тест, попитайте дали те биха искали да учат заедно с вас за това. Когато говорите за това, което правите този следобед, попитайте дали някой иска да се присъедини към вас в каквото и да е, което ще вършите (като например да се къпете в лед, да отидете до мола и т.н.).

Погледнете извън училището

Ако познавате всички в училището си от зората на вечността, намирането на нови приятели може да бъде трудно, тъй като всеки вече има представа кой мисля ти си. Истината е, че ако не са видели сърцето и душата ви, те не знаят. Във всеки случай, правенето на приятели извън училище може да бъде чудесно. Присъединете се към курс, посетете семинар, присъединете се към клуб по ветроходство, започнете да правите йога или танцувате ... каквото ви прави щастливи. Просто не забравяйте да го направите на място, където сте длъжни да срещнете повече хора.

Дори ако не кликнете с всички, които не отговаряте, просто излизането и обикалянето на хора ще ви помогнат да се почувствате по-малко самотни. Поддържането на заетостта и взаимодействието с другите също ще ви помогне да преодолеете срамежливостта и т.н. Докато стигнете до колежа, ще бъде много по-лесно да намерите хора, с които ще кликнете, тъй като ще учите с хора, които обичат същите неща, които правите, и колеж кампусите обикновено са много по-големи от средните училища! Повече хора, повече клубове, повече всичко. И на този етап можете да се присъедините към групи за срещи, Интернационали и всички други организатори на събития в града, които улесняват срещата с хора, с които споделяте интересите си.

Leave A Comment

21 + = 22