Какво ви казват очите за теб

очи

очите са огледалото на душата!

Много популярен цитат на идиш, но такъв, който толкова много хора не помнят. Възможно ли е да разберете личността на лицето, което се намира срещу вас, само като погледнете формата или цвета на очите? Да проучим по-нататък. . . .

Въпреки че е описан като a "Малко забавно", Учените всъщност показват връзки между формата на очите и цвета и личността, която може да се съдържа в нея. Може би огледалото на цитата на душата не беше толкова лошо в края на краищата?

Сини очи

Очевидно е, че имаш прекрасен набор бебе-син означава, че си много сексуален човек. Освен че сте възбуден дявол, вие също трябва да сте много внимателни и чувствителни, нежни и любезни. По-тъмните спектри от блус предлагат по-нежната сексуална страна, но тези с по-бледо сиви до сиви очи са по-склонни да имат добър стар флирт с някого, към когото са привлечени.

Зелени очи

Тези с много тъмнозелени очи имат голяма личност и са по-пристрастни към природата. Лични и практически въпроси лесно могат да бъдат взети под внимание със зелените очи на тези сред нас, а когато добавите към сместа, че те трябва да бъдат умишлени, интелигентни и спонтанни, също може да си струва да мислите за лов надолу зеленоокият настойник!

Сиви очи

Макар че технически вероятно се смята за бледо син, а не за действителен сив цвят, онези, които имат тази слънчева сянка, са дефинирани и интелигентни, със скрита страст, която много малко хора успяват да видят, и ярко въображение,.

Черни очи

Много малко хора всъщност имат черни очи и вероятно търсите по-тъмно кафяво, което всъщност е черно. Но онези, които могат да кажат, черни червени очи са склонни да бъдат много бурни хора, които със сигурност биха направили интересна връзка.

Какво ще кажете за формата на очите? Какво казаха учените по този въпрос? Е, както можете да си представите, имаше и някои проучвания!

Широки, асиметрични очи

Ако търсите любовник, който е извършен, лоялен и толерантен, това, което трябва да търсите, е една широко асиметрична група от очи! Това означава, че харесваните от Илайджа Ууд и Ричард Брансън, които и двата рокави стила на очите, ще се придържат към вас дори и с лошите ви навици и нечестивите начини! Просто внимавайте да не ходите по тях!

Очи, които са близки

Ан и Дек, Сара Хардинг и принц Чарлз, всички имат близки очи и това подсказва, че те са дискретни хора, на които може да се вярва, и които стават странни, ако бъдат прекъснати или с покойници! Така че, госпожи и господа, ако винаги сте закъснели с пет или десет минути, никога не се срещайте с тези хора!

Дълбоки очи

Имате ли очи като Шерил Коул или Дейвид Бекъм? Ако направите това, имате дълбоки очи и това показва връзката със следните личностни особености - много емоционален багаж, сериозни темпераменти и личности и много стрес! Играещите се пазете!

Източник на изображението: weheartit.com

Leave A Comment

4 + 1 =