Какво означава това, когато мечтаете за падане?

Мечтата за падане е един от най-често срещаните мечти, които хората изпитват. Средният човек ще мечтае да падне поне пет пъти по време на живота си. Обикновено този вид сън е изключително интензивен и страшен, за да изпитате. Чувствате се, сякаш падате от голяма височина и нищо не може да те хване. Често, в момента, в който удариш земята, те принуждаваш да се събудиш.

Когато имате този тип мечта, може да се чудите какво го причинява. Емоциите, преживяванията и ситуациите в настоящия ви живот могат да бъдат причината, поради която свършите да имате тази мечта. Не трябва да пренебрегвате значението на тази мечта, защото може да покаже, че сте загубили контрол над нещо в текущия си живот. Вашият подсъзнателен ум се опитва основно да изпрати послание към Вашия съзнателен ум, че трябва да обърнете внимание на него. Ако продължите да пренебрегвате ситуациите в настоящия си живот, които причиняват тази мечта, това ще ви накара да се почувствате по-зле и да увеличите честотата на тези сънища.

падане 1

Какво причинява сънища за падане?

В момента една от основните теории за падащите мечти е, че тя символизира загуба на контрол. Може да имате ситуация на работа, вкъщи или училище, което ви кара да се чувствате извън контрол. Може да се почувствате, че всичко в живота е решено за вас и няма какво да направите. Понякога опитът във вашите лични взаимоотношения може дори да предизвика падаща мечта да се случи. Интензивността на тези чувства често е причината да имате такива ярки, ужасяващи мечти. Всеки път, когато имате съня, опитайте се да напишете всичко, което можете да си спомните от съня. Точната ситуация и събития в съня ще ви помогнат да разберете подходящото тълкуване.

Различните сортове на падащите сънища

Загубата на сцепление: В някои падащи мечти, чувствате, че започвате да губите сцеплението си. Това може да е ужасно, защото не знаете дали ще оцелеете през есента и е трудно да се каже, че това е сън, докато сте в съня си. Когато се появи този сън, това може да означава, че имате проблеми във взаимоотношенията си. Може да ви липсва увереността, че трябва да се утвърдите, затова се чувствате като партньор.

Притиснат: Когато някой ви избухне в сън, това показва, че се чувствате преуморени и други хора ви тласкат в реалния живот. Ако няма някой да ви тласка да успеете или да направите нещо, то най-вероятно това е проблемът. Може да се бутате до точката на изтощение, за да постигнете вашите мечти и не си струва стресът.

Вие губите баланс: Когато изгубите равновесие в съня си, това показва, че проблемът, който изпитвате, е причинен от себе си. Трябва да намерите някакъв начин да се стабилизирате в реалния живот и да придобиете самоувереност.

Подхлъзване: Когато се плъзнете на повърхността, преди да падне до смъртта си, тя може да покаже, че се страхувате да не успеете в определена ситуация. Може да сте особено нервни или да се безпокоите за голямо събитие и се притеснявате, че един фаузен пас ще попречи на вашия успех. Когато се появи този меч, това е знак, че трябва да си поемете дъх, да сте уверени и да върнете живота си назад.

Някой ви спести от падане: Ако започвате да падате и някой ви спасява, той обикновено показва, че се чувствате като приятел, колега или спътник, който ще ви помогне да спестите от ситуацията, в която се намирате в момента.

Вие продължавате да продължавате: Понякога мечтата за падане се спира, защото продължавате да се държите настрани и предотвратете падането. Това изглежда означава, че имате в текущия си живот нещо, което се опитвате отчаяно да решите, но смятате, че нямате реален контрол над това, което се случва. Това може да бъде вашата връзка, вашата работа или семейно положение. Каквото и да е, мечтите ви ще продължат, ако не успеете да поправите ситуацията и да намерите решение.

падане 2

Помислете за местоположението, хората и ситуацията

Понякога хората и ситуацията на съня са също толкова важни, колкото в действителност. Винаги трябва да се опитате да си спомните местоположението, в което се намирате, как падате и кой е бил там. Едно познато местоположение показва, че това конкретно познато място може да е това, което ви причинява бедствие. Ако паднете от покрива на работата си, това може да означава, че се чувствате, като че сте загубили контрол по време на работа и не знаете какво да правите. По същия начин начинът, по който падате, показва текущото ви психическо състояние. Ако паднеш на ръцете си, това означава, че се нуждаеш от допълнителна помощ от хората около теб. Попадането на гърба ви означава, че искате повече подкрепа в живота, а попадането на вода означава, че се чувствате като че ли сте на път да имате нервна разбивка поради вашата ситуация.

Докато напишете мечтата си, имайте предвид хората, които са около вас. Ако човекът се опитва да помогне в съня, може да се почувствате, че те биха могли да помогнат в реалния живот. Някой, който ви бута в съня, обикновено е човек, в когото се чувствате, че е замесен в проблема. Всеки, който присъства, а само гледа какво се случва, е най-вероятно някой, който смятате, че би могъл да помогне в реалния живот, но не.

Общи интерпретации

Само вие наистина можете да определите какъв е вашият падащ сън. Това обикновено означава ситуация, която е извън контрол. Това може да се дължи на страх да не загубиш работата си, да се провалиш в любовния си живот, да се страхуваш от провал или да се притесняваш за състоянието на връзката си. Често този тип сън означава, че не се чувствате под контрол на вашата съдба и нямате доверие, необходимо да направите нещо в живота си. Очевидно е, че една мечта е просто сън, така че имате силата да промените реалния си живот, ако можете да изработите увереност и кураж.

Leave A Comment

14 − = 10