Как да поддържате приятелство на дълги разстояния

Фактът, че не всички искаме да признаем, е, че приятелите се отдалечават. Отиваме в различни колежи, ходим на различни работни места и може би дори нашите семейства, които се отдалечават, може да ни събудят в обратната посока, в която се намират нашите приятели.

Но едно нещо, което всички искаме, е да поддържаме връзка с тези приятели. Можем да се отдръпнем от тях, но това не означава автоматично, че ще се разпаднем. Точно както много хора правят романтичните си отношения да работят на дълги разстояния, можете да направите своето приятелство и на дълги разстояния.

Ако вашият приятел просто се е отдалечил и искате да се придържате към това приятелство толкова дълго, колкото можете, може да се наложи да направите малко работа. По този начин можете да поддържате приятелство на дълги разстояния, независимо къде живеят.

  1. Посетете винаги, когато е възможно

635980110274468802-228423895_travel

Истината е, че приятелството не може да се поддържа, освен ако не се виждате. Сега това не е нужно през цялото време - особено ако те живеят извънредно далеч - но винаги трябва да полагате усилия, за да ги видите винаги, когато вашият график и бюджет позволяват. По този начин наистина можете да запечатате приятелството и да прекарате известно време в лице, както винаги, преди.

  1. Изненадайте ги

Всички харесват изненади - без значение какво казват. Вероятно вашият приятел не е по-различен. Вероятно сте се появили и къщата им с някои момчета в ръка, готови за филмова вечер, нали? Е, защо ще спреш да правиш нещо подобно само защото живее далеч? Изпратете ги в чантата си! Не забравяйте, че е пълна с всичките си любими храни и ще бъде като че ли сте били там, когато я отварят.

  1. Видео чат

Няма нищо, което да поддържа приятелски живот, независимо от разстоянието си един от друг, като да се виждаме лице в лице. Но тъй като не винаги имате възможност да се срещате лично, наистина е важно да се доближите възможно най-близо до тази реалност - което означава, че видео чатът ще стане най-добрата ви форма на комуникация с тях. Това е най-добрият начин да пресъздадете чувството, че човекът поддържа отдалеченото си приятелство.

  1. Картинни съобщения

мобилния си телефон съобщение

Snapchat е бил такъв голям инструмент за поддържане на дългосрочно приятелство от самото начало. Изпращането на картинни съобщения е следващият най-добър начин да пресъздадете чувството, че действително сте с вашия приятел. Най-добрият ми приятел и аз живеем около 8 часа един от друг и използваме картинни съобщения през цялото време, за да общуваме. Това ни кара да забравим факта, че те не са наистина там, защото се чувстват като те!

  1. Поддържайте ги актуализирани

Вашият приятел трябва да знае за живота ви. Знам, че приятелите, които живеят близо до теб, непрекъснато чуват за живота ти и не трябва да се различаваш от приятеля си на дълги разстояния. Обадете се, текстовете, видео чат и просто правете всичко, което можете, за да ги актуализирате за това, което правите, за кого се срещате и какви хобита се опитвате сега.

  1. Говорете често

c8520e4a4971d7539bdfde0d2dabdba8

Комуникацията е това, което ще направи Вашето приятелство на дълги разстояния успешно или неуспешно и това зависи изцяло от вас. Ако наистина искате да поддържате приятелството си на дълги разстояния, тогава често трябва да говорите с тях. Говоря с най-добрия си приятел от всеки 8 часа всеки ден. Просто бързо "здравей" или актуализация на всичко, което правя, е достатъчно, за да запазим приятелството си силно.

  1. Накарайте ги да се чувстват важни за вас

Хората, които се чувстват неудовлетворени, няма да се задържат много.

Ако искате да направите това приятелство последно, тогава ви предлагам да сте сигурни, че знаят колко те означават за вас. Дори и обикновеният текст за преценка или постът на Instagram с тях ще направи чудеса за поддържане на вашето приятелство. Можете дори да им изпратите изненада, подарък или нещо просто, което ще ги накара да знаят, че ви харесва да ги имате в живота си.

  1. Същите неща

2394770-млада жена на деца-сам-в-кино-и наблюдение на-а-филм

Само защото не сте физически с тях, не означава, че двамата не можете да правите същото. Направете смисъл да отидете да видите същия филм, който правят или да участват в един и същи вид хоби, те са, за да можете да останете свързани с тях по начин, който не просто говори. Това създава един и същ вид връзка, който сте имали, когато двамата действително отидохте да видите филм заедно или отиде и направихте определена дейност, която е уникална само за вашето приятелство.

Не всички приятелства трябва да издържат, но ако откриете някой, който никога не искате да оставяте живота си, трябва да направите всичко възможно, за да ги задържите там. Това са най-добрите начини за поддържане на отношения на дълги разстояния. Как поддържате приятелството си на дълги разстояния здравословно?

Leave A Comment

50 + = 59