Дали момичетата като лицева коса? (И 15 мисли за това)

О, косата на лицето. От огромната популярност, която брадичките получават напоследък, човек може да започне да мисли за това защо е така. Дали момичетата всъщност харесват косата на лицето или има идеята да отглеждат такава силна брада да стане толкова феномен, тъй като в края на краищата всички хора просто се промъкнаха в тенденцията?

Истината е, че тя може да върви по един или друг начин. Някои момичета обичат човек със здравословна коса, докато други напълно го презират. Не става въпрос само за това, което момичето предпочита. Някои момчета просто не могат да издърпат косата на лицето си, докато се превръщат в други гръцки гледащи същества, които ни слизат от небесата.

Ако наистина сте любопитни по отношение на това, какво мислят момичетата за косата на лицето и искате да изследвате ума си, сте стигнали до точното място. Това е, което момичетата наистина мислят за вашата коса, когато я видим.

 1. Те са изкривени!

76186642

Брадите са наистина сърбящи и изпотявани - а не само за момчетата. Когато видим косата на лицето си, ние автоматично мислим за това колко грубо ще се почувства някъде. Искам да кажа, тъй като тя расте от теб, ти си използвал като слой на лицето си, докато ние дами не са свикнали да имат нещо сърбеж и scratchy докосване ни изобщо. Нагоре, харесваме да държим ръцете ни надолу и нагоре по лицето.

 1. Може ли всъщност да получите шампоаните надолу по мивката, Моля?

tumblr_nmjrivQqCf1uo3ycmo3_500

Бих искал да отнеме малко мълчание за всички дами там, които трябваше да се справят с обличането на косата на лицето в мивката на банята. Добре, миг. Да, това е едно от най-досадните неща за вашата коса. Честно казано, не можете ли просто да го изтриете и да го измиете в мивката? Ние не оставяме бръсненето си в душ, нали?

 1. Вашият Мустак е страховит

динамит

Не мисля, че никой човек може да издърпа един пълзящ пъстър. Дългият мустак на лицето на никого не е привлекателен. Може да е забавно и забавно да израства като шега, но момичетата наистина не мислят, че това е сладко или привлекателно по какъвто и да е начин. Всичко, за което мислим, е сексуален престъпник или страшен порно филм на 70-те години.

 1. Пълните бради са SEXY

b73b5a7f51d09a33845997891f6cc469

Сега, от друга страна, ако можеш да израснеш наистина пълна и секси брада, тогава ти имаш нашето внимание! Не съм сигурен дали това е просто заради тенденцията, тъй като късно, но пълните бради са отвъд горещото на груб и труден изглеждащ мъж. Те могат да превърнат един добре изглеждащ човек в секси гръцки Бог в продължение на няколко седмици. Момичетата обичат брадичките.

 1. Ако не можеш да пораснеш пълна брада, не се опитвай

как-да-Fix-разпокъсана-брада-2

Това е просто факт от живота, че не всички хора могат да се откажат от разрастването на брада. За съжаление, биологията ви потъва в пътя и в крайна сметка се разраствате с това неравномерно, изпотяващо, мършаво изглеждащо нещо, което едва прилича на брада. Всъщност, той повече от вероятно прилича на една от лошите пиратски брада, образувани от Pirates of the Caribbean.

 1. Гърдите на врата не могат да се случат

823a1588f0b5df6ee013198e8ca30a3e

За известно време познавах всички момчета, които не успяха да израснат лицето на лицето си, но те можеха да поемат вратовете си. Така че, за да се придържаме към тенденцията да отглеждаме брада, те биха я израснали само на врата си и това щеше да стане много дълго и грубо. Гърдите на врата не са сладки или изобщо привлекателни. Така че наистина, момичетата мразят този вид лицева коса.

 1. Струната е секси - но не е удобна

begelsbeardblog_fullsize_story1

За да се целувам, това е. Когато един човек просто има пълна брада от лек стърнище, то прави момичетата да се стопят. По някаква причина просто изхвърлянето на онова малко сянка върху долната половина на лицето ви ще ни накара да се вдигнем и развълнувахме. Това е секси, мъжествен и достатъчно кратък, за да не изглежда като да прескочите. Въпреки това, не е удобно да се измъкнеш срещу лицето.

 1. Козеите могат да работят

10647400_f520

Мисля, че всички ние можем да се съгласим, че когато се отглеждат правилно и на правилния човек, козлетата могат да бъдат абсурдно горещи. Можем ли просто да се съгласим, че Джони Деп издърпва козятица като никой друг и го прави приятно изумително? Мисля, че момичетата могат или да обичат или да мразят това на човек и това наистина зависи от техния личен вкус. Намирам, че изглеждат страхотно за повечето момчета.

 1. Чинстрапите са трудно Не

Facial_FullFace_Chinstrap5

За каква цел един човек би се нуждаел от джуджета? Имате ли каска или нещо подобно? Не, така че защо да израснеш косата на лицето си, която очертава челюстта ти и нищо друго? Предполагам, че мога да разбера, че може би това ще помогне за оформяне на челюстта по по-атрактивен начин, но това не винаги е успешно, а момичетата не харесват този стил на лицевата коса много.

 1. Отърви се от душата си

Аполо Антон + + + Оно 2011 + Максим + Hot + 100 + Party + TkU2KhnCTMWl

Момичетата не са фенове на дупките на душата. Те са почти напълно безсмислени. Наистина каква е целта да се отглеждат само малки парчета коса под устата ти? Той не изглежда мъжествен или не добавя нищо към външния ви вид по друг начин.

 1. Ако е мръсно, това е грозно

9b1413f6cf443326988289dc29cfc540

Косата на лицето почти се нуждае от повече грижи, отколкото обикновената ви коса. Докато мъжете могат да издърпат разхвърляна коса, след като се търкалят от леглото, те не могат да измъкнат разхвърляната коса на лицето. Момичетата само харесват косата на лицето, която е чиста, подредена и добре поддържана.

 1. Изгарянето на брада е болезнено

maxresdefault

Не съм сигурен за всички момичета навсякъде, но първото нещо, за което мисля, че виждам един горещ човек, който разтърсва брада, е изгарянето на брадата, което бих получил, след като го зарязах за известно време. Изгарянето на брада е това, което се случва, когато косата на лицето на човек е бодлива и се отървава от лице на момиче, докато не стане червено. Това боли и всъщност може да й даде малко обрив. Поради тази причина някои момичета не обичат косата на лицето.

 1. Гледането на бръсненето е забавно

среден adult man shaving beard

Мисля, че бръсненето на лицето им е единственият момент, когато можеш да видиш мъжът да е наистина нежен. Очевидно той не иска да се откъсне от лицето си и да се отреже, за да получиш рядката възможност да го видиш много внимателно да се справиш с него по такъв начин, че всъщност да е включен.

 1. Имате ли храна в брадата си?

смешно-брада стилове-incredibeard-4

Винаги съм се питал как се хранят момчетата с лицева коса, които попадат над устата си. Честно казано, понякога получавам храна в косата си и дори не е прикрепена към лицето ми! Момичетата се чудят как някои момчета могат да имат толкова голяма коса на лицето, без да получават храна в него. И ако те хранят в него, ние едва забележим.

 1. Това ви прави да изглеждате мъжествен и способен

Дървар брада-224x300

...да се грижа за някого като жена като мен. Това е нещо, което всички мислим, когато видим човек с някаква лицева коса. Фактът е, че косата на лицето ви показва, че сте мъж. Жените обичат нищо повече от това, когато мъжът изглежда наистина мъжествен, защото ни показва само колко можем да разчитаме на тях да бъдат защитни и да вършат всички човешки неща около къщата - като убиване на паяците.

Истината е, че някои момичета обичат косата на лицето, докато други момичета просто я мразят. Независимо от това как се чувстваме, всички ние имаме подобни мисли за вашата коса. Имате ли други мнения относно косата на лицето? Споделете ги по-долу!

Leave A Comment

5 + 3 =